Grafisk Designer

Academy Online Denmark
Valgfri længde, men ca 4 uger på heltid
14.095 DKK inkl. moms
Dansk
Nej
Heltid/deltid
Sidste ansøgningsfrist: Altid åben!
Private uddannelser
Fjernundervisning
Når det passer dig bedst!

Om uddannelsen

Grafisk Designer

Uddannelse til Grafisk Designer

Har du en drøm om at arbejde med grafisk design? Er farve og form det sjoveste, du kender? I uddannelsen i grafisk design gennemgår vi det grundlæggende i typografi, farve, billede og illustration samt, hvordan disse forskellige formelementer bedst kan placeres i et layout, så de visuelt taler effektivt til din tiltænkte målgruppe.

Under uddannelsen er teori blandet med praksis. Hver kursussession begynder med en gennemgang af det grundlæggende i det aktuelle kursusmodul. For hvert modul er der så en øvelse i at forankre den beståede teori. I alt har uddannelsen fire kursusmoduler med tilhørende opgaver. Efter hver indsendelse vil du modtage skriftlig og personlig feedback på det materiale, du har indsendt. Du gennemgår kurserne i dit eget tempo og arbejder med opgaverne, så længe du ønsker det. Ved feedbacken vil du se, om du har forstået alt i det aktuelle modul.

Gennem opgaverne og den feedback, du modtager, lærer du. Selvom fokus er på opgaverne, er teorien vigtig at have med dig for at kunne få det bedste ud af opgaverne og udvikle dig inden for grafisk design.

Efter uddannelsen vil du bedre forstå styrken af god visuel kommunikation. Du vil have et bredt fundament at stå på, der støtter dig i din fortsatte karriere. Med nye værktøjer fra træningen vil du finde det lettere at tage din idé til en ny visuel form. Når du har gennemført uddannelsen, skal du kunne håndtere grundlæggende begreber og have en bred forståelse af forskellige udtryksformer, der findes i grafisk design.

Med vores koncept, hvor en vigtig del af uddannelsen er egne øvelser og opgaver med personlig feedback, får du en grundlæggende introduktion til grafisk design – uddannelsen er velegnet til både dig, der er en nysgerrig begynder eller allerede arbejder inden for området. Som grafisk designer kan du også få ny inspiration til at komme videre i din karriere.

I uddannelsen som grafisk designer anbefaler vi, at du bruger software til grafisk design. For eksempel Adobe Creative Suite eller en tilsvarende applikation. MS office software anbefales ikke, da de ikke bruges i grafisk produktion. På uddannelsen underviser vi ikke i software.

Du er velkommen til at tilmelde dig og lade din succesrejse starte eller fortsætte sammen med os!

AT STUDERE TIL GRAFISK DESIGNER BETYDER AT:

  • Du starter din uddannelse, når du vil
  • Du studerer, som du vil, med computer, tablet eller mobiltelefon
  • Du bestemmer selv studietempoet
  • Du studerer, hvor du vil

KURSUSPORTALEN

Du får adgang til optagede foredrag i vores kursusportal, hvor du møder vores undervisere med forskellige specialområder. Du vil se korte film med vores undervisere, der præsenterer sig selv og det respektive emne samt har skærmoptagede foredrag i PowerPoint.

Du har også adgang til selve forelæsningsmaterialet i kursusportalen, når det er tid til at lave øvelsesopgaver og opgaver, der sendes til gennemsyn af vores medarbejdere, som derefter giver dig feedback. Du kan også kontrollere dit vidensniveau ved at reagere på diagnostiske tests.

I kursusportalen er der et forum, hvor du kan diskutere og spørge andre kursister og undervisere om kursets indhold. I løbet af dit studie vil du have kontakt med kursuslederen, hvis du støder på spørgsmål eller problemer, og når du får feedback på dine opgaver. Interaktivitet via chat, e-mail og telefon. Løbende i kursusmaterialet er der øvelsesopgaver og indleveringsopgaver, så du løbende kan kontrollere, at du har assimileret materialet på en god måde.

STUDIEPLAN

BAGGRUND

-Præsentation af kursuslederen

-Den grafiske proces

-Grafisk profil

-SWOT

-Billedanalyse

-Designprocessen

-Moodboard

-Projektmappe

-Værksted

-Inspiration

-Indleveringsopgave

TEKNISK DESIGN

-Alfabetets anatomi

-Skrivning

-Typografi og familier

-Skrifttype

-Indleveringsopgave

KREATIVT DESIGN

-Farveteori, CMYK-, RGB- og ICC-profiler og PANTONE

-Billedanalyse

-Billede - objekt eller pixelgrafik

-Pauser

-Filformat

-Det gyldne snit

-Korrektur

-Indleveringsopgave

PAPIR, PRINT & BOGBINDING

-Papirteori

-Udskrivningsteknologi

-Afslutning

-Generalprøve

-Indleveringsopgave

Ansøgning og adgangskrav

Vi har brug for at modtage din tilmeldelse skriftligt via kontaktformularen her eller på info(at)academyonline.dk. Angiv, hvilken erhvervsuddannelse eller hvilket kursus, tilmeldingen vedrører.

Eksamen og diplom

Efter godkendte indleveringsopgaver og eksamen har du opfyldt kravene til Certificeret Grafisk Designer.

Pris

Kursusgebyret for uddannelsen til Certificeret Grafisk Designer er 14 095 DKK inkl. moms. Forudbetaling for hvert kursusmodul med 3 525 DKK inkl. moms eller hele uddannelsen mod faktura. Betaling månedligt mod 12 fakturaer a 1 383 DKK er også muligt. Du skal have betalt for uddannelsen, før du kan modtage dit certifikat.

Kursusgebyret inkluderer:

-Forelæsningsmateriale i Kursusportalen gennem skærmoptagelser og film

-Øvelsesopgaver

-Indleveringsopgaver

-Løbende support via e-mail og telefon samt karrierevejledning

-Udstedelse og afsendelse af eksamensbeviser

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Grafisk Designer
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Academy Online Denmark

Rådhuspladsen 16
1550 København

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Grafisk Designer

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Grafisk Designer endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9