Feng Shui Terapeut

Academy Online Denmark
Valgfri længde, men ca 5-6 uger på heltid
13.326 DKK inkl. moms
Dansk
Nej
Heltid/deltid
Sidste ansøgningsfrist: Altid åben!
Private uddannelser
Fjernundervisning
Når det passer dig bedst!

Om uddannelsen

Feng shui

Feng Shui har eksisteret i over 3.000 år og er en gammel østlig lære. Grundtanken er, at vi påvirkes af alt omkring os – farver, former, materialer, møbler og energifelter. Gennem Feng Shui kan vi få hjælp til at forstå, hvordan vi påvirkes af vores hjem, vores arbejdsplads, men også af naturen og de nærliggende omgivelser.

Når man indretter efter den asiatiske lære, er det de 5 elementer (ild, vand, metal, jord og træ), der danner basen, og som er med til at skabe balance og harmoni i interiøret for øget velvære. Ændringer i naturen og i vores hjem sker i samspillet mellem disse elementer. Skab harmoniske rum derhjemme eller på arbejdspladsen ved at deltage i 3.000 år gammel visdom fra Asien. Hvis interiøret er i balance, har vi det godt, og på denne uddannelse lærer du blandt andet om de fem elementer, der skal indgå i hvert interiør, fordi de interagerer med hinanden.

Uddannelsen fokuserer på boligindretning, indretning hos virksomheder og i haven/udemiljøet. En balance mellem Yin og Yang for at skabe smukke og harmoniske miljøer, der påvirker, hvordan vi har det. Solide tips til, hvad man skal overveje, og hvad man skal undgå i interiøret.

Feng Shui er også et væsentligt træk ved virksomheder i verden. I Asien betragtes Feng Shui som et væsentligt element i dagligdagen, og forretningsmænd i Hong Kong, Singapore og Malaysia er hyppige brugere. Alt i vores miljø består af energi kaldet "Chi". Denne energi bevæger sig gennem vores hjem og burde flyde i den rette balance. Ved hjælp af indretningen kan vi påvirke strømningshastigheden.

Efter endt uddannelse har du gode muligheder for et job som selvstændig. Gennemført træning med godkendte øvelser, opgaver og eksamener giver dig titlen Certificeret Feng Shui Terapeut. Uddannelsen har fokus på, at du kan have et job og en indtægt som terapeut efter bestået eksamen. Omfattende teoretisk træning og øvelser samt skriftlige opgaver.

Uddannelsen dækker mange forskellige emner, som vist på pensum nedenfor. En bred Feng Shui-uddannelse, hvor du efter endt uddannelse kan arbejde både mod den private og den kommercielle sektor. Efter eksamen vil du føle dig sikker på din rolle som Feng Shui-Terapeut. Mange praktiske øvelser og rollespil i mødet med kunden giver dig et miljø, der ligner det, du bliver mødt med, når du senere påtager dig rigtige konsulentopgaver.

Du er velkommen til at tilmelde dig og lade din succesrejse starte hos os!

Ansøgning og adgangskrav

Vi har brug for at modtage din tilmeldelse skriftligt via kontaktformularen her på siden eller på hjemmesiden. Angiv, hvilken erhvervsuddannelse eller hvilket kursus, tilmeldingen vedrører.

Eksamen og diplom

Efter godkendte indleveringsopgaver og eksamensarbejde har du opfyldt kravene til Certificeret Feng Shui Terapeut.

Pris

Kursusgebyret for uddannelsen til Certificeret Feng Shui Terapeut er 13 326 DKK inkl. mom. Forudbetaling ved bankoverførsel for hvert kursusmodul med 3 332 DKK inkl. moms eller hele uddannelsen ved bankoverførsel. Månedlig betaling 12 måneder a 1 319 DKK. Du skal have betalt for uddannelsen, før du kan modtage dit certifikat.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Feng Shui Terapeut
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Academy Online Denmark

Rådhuspladsen 16
1550 København

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Feng Shui Terapeut

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Feng Shui Terapeut endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9