Vis studentum.dk som: Mobile

Bacheloruddannelsen i Italiensk

Aarhus Universitet
3 år
SU-godkendt
Heltid
Bacheloruddannelse
Århus

Om uddannelsen

Bacheloruddannelsen i Italiensk

Undervisningen på Italienskfaget er struktureret sådan, at den giver dig et bredt fagligt fundament indenfor italiensk sprog, litteratur og kultur. Egen aktiv sprogproduktion, men også forståelse/fortolkning af andres mundtlige og skriftlige sprogprodukter indtager en central plads i uddannelsen. Evnen til at kommunikere effektivt og på højt niveau, både i skrift og tale, forudsætter solid faglig viden om italiensk sprog, litteratur, kultur, historie og samfundsforhold.


Uddannelsen er derfor opbygget omkring fire dimensioner, der vægtes lige højt:

  1. Den kulturelle dimension
  2. Den teoretisk-sproglige dimension
  3. Den historiske og samfundsmæssige dimension
  4. Sprogfærdighedsdimensionen

Undervisningen, eksamensformerne og naturligvis indholdet i de forskellige discipliner bidrager til at udvikle den kommunikative kompetence, som Italienskfaget ser som en væsentlig del af den almene dannelse. Målet er ikke viden i sig selv, men evnen til at anvende viden. At arbejde problemorienteret, at forholde sig diskuterende, at kunne relativere sin egen position og medtænke andres standpunkter udgør kernepunkterne i vores uddannelse.

De discipliner, som du møder i løbet af uddannelsen, er med til at udvikle af en række kompetencer, der måske kan være svære at få øje på, hvis man betragter de enkelte discipliner isoleret. Undervisningsform, arbejdsmetoder og eksamensform medvirker imidlertid samlet til at træne bl.a. formidling, informationssøgning, samarbejde, skriftlig og mundtlig produktion og reception, strukturering af information, overblik, selvstændig fordybelse m. m. Se de faglige kvalifikationer og kompetencer i studieordningerne.

Ansøgning

Bachelor: Den Koordinerede Tilmelding. Kvote 2: senest 15. marts kl. 12.00. Kvote 1: senest 5. juli kl. 12.00. Kandidat: på uddannelsesstedet

Pris

Du har mulighed for at få SU under uddannelsen.

Kontaktinfo

Aarhus Universitet

DK-8000 Aarhus C
Nordre Ringgade 1
1165 Århus

 Vis telefonnummer
www.au.dk

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Bacheloruddannelsen i Italiensk endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(3,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer