Aarhus HF og VUC

i Århus

Arbejder du for denne skole?

Er der ikke opdateret materiale på jeres profil? Udfyld formularen her, og kom i kontakt med os.

Om os

Aarhus hfTag din HF på Aarhus HF & VUC!

Aarhus HF & VUC er en stor og spændende skole med et bredt udbud af fag, uddannelser og tilrettelæggelser. De tilbyder enkeltfag og uddannelser til unge og voksne på niveauer fra grundskolen til højeste gymnasiale niveau. De tilbyder også Forberedende Voksenundervisning, Ordblindeundervisning og Online-undervisning via nettet.

I det hele taget har de en lang række forløb og uddannelser særligt tilpasset deres kursisters behov. Det betyder, at man som kursist i langt de fleste tilfælde kan få tilrettelagt lige præcis det forløb, der svarer til sine kompetencer, sin livssituation – f.eks. med børn eller arbejde - og ift. personlige mål med uddannelsen.

Vækst og ny skole


Siden 2007, hvor Aarhus HF & VUC blev en selvejende institution, har væksten i årskursister været på hele 87 pct. I dag har de på årsplan ca. 6.000 kursister, som sammen med 280 dygtige medarbejdere skaber et godt og dynamisk studiemiljø.

Pga. af skolens efterhånden betydelige størrelse, samledes i august 2015 skolens dengang fire undervisningsafdelinger på én og samme adresse nemlig på Dalgas Avenue 2, som tidligere har huset Ingeniørhøjskolen.

Højt karaktergennemsnit

Ifølge de seneste tal fra Undervisningsministeriet havde 2-årig HF på Aarhus HF & VUC  et karaktergennemsnit på 6,9 (landsgennemsnittet er 6,1). Der findes i alt  i alt 93 HF-uddannelsesinstitutioner i Danmark, og de seneste syv år har Aarhus HF & VUC ligget i top 5.

Vis alle uddannelser fra Aarhus HF og VUC

Uddannelser

HF og VUC
HF fagpakker Sted Gennemsnit
HF Elitesport Århus
HF Film Århus

Kontakt

Aarhus HF og VUC

Dalgas Avenue 2
8000

 Vis telefonnummer

Sponsoreret