Vis studentum.dk som: Mobile

Hvordan bedømmer tidligere elever Aalborg Universitet?

Gennemsnit 4

Baseret på 9 evalueringer

Simon Torp Agersnap
(5)
Geografi på AAU spænder meget bredt fagligt, hvilket er godt, når man skriver semesterprojekter.
Pia
(4)
Uddannelsen er for min den rigtige fordi det giver mig de rigtige redskaber til at højne livskvaliteten hos andre på den måde som tiltaler mig.
Henrik
(4)
Hvis du gerne vil bygge ting, eller synes at programering er spændende så er det et sted for dig. Til tider føles det som en kommunikations uddannelse, selvom det egentlig er under det naturvidenskablige fakultet. Det er hårdt arbejde, men hvad du lægger i det, får du igen, om ikke nu så når du er færdig.
Line Jensen
(3)
Undervisningen på kommunikation er virkeligt varieret. Masser af kompetente lærere underviser i hvert deres specifikke fagområde og benytter sig af forskellige undervisningsformer, der gør det motiverende at være i skole. Der dannes en bred ramme om faget, og det er muligt at farve sin egen læring.
Kalle Meyer
(4)
Alletiders studiested. God studieordning, men basisåret er spildtid, derfor trækkes nogle karakterer ned. Aalborg er en perfekt studieby.
Anonym
(4)
kemi er godt
Anonym
(4)
Et rigtig godt studiemiljø.
Kjær
(4)
Super by! et utrolig behageligt sted at være og mange muligheder for at udvikle sig kompetencemæssigt og socialt + SAS ligaens bedste fodboldhold!
Anonym
(4)

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide