Vis studentum.dk som: Mobile

Hvordan bedømmer tidligere elever Aalborg Universitet?

Gennemsnit 4

Baseret på 9 evalueringer

Simon Torp Agersnap
(5)
Geografi på AAU spænder meget bredt fagligt, hvilket er godt, når man skriver semesterprojekter.
Pia
(4)
Uddannelsen er for min den rigtige fordi det giver mig de rigtige redskaber til at højne livskvaliteten hos andre på den måde som tiltaler mig.
Henrik
(4)
Hvis du gerne vil bygge ting, eller synes at programering er spændende så er det et sted for dig. Til tider føles det som en kommunikations uddannelse, selvom det egentlig er under det naturvidenskablige fakultet. Det er hårdt arbejde, men hvad du lægger i det, får du igen, om ikke nu så når du er færdig.
Line Jensen
(3)
Undervisningen på kommunikation er virkeligt varieret. Masser af kompetente lærere underviser i hvert deres specifikke fagområde og benytter sig af forskellige undervisningsformer, der gør det motiverende at være i skole. Der dannes en bred ramme om faget, og det er muligt at farve sin egen læring.
Kalle Meyer
(4)
Alletiders studiested. God studieordning, men basisåret er spildtid, derfor trækkes nogle karakterer ned. Aalborg er en perfekt studieby.
Anonym
(4)
kemi er godt
Anonym
(4)
Et rigtig godt studiemiljø.
Kjær
(4)
Super by! et utrolig behageligt sted at være og mange muligheder for at udvikle sig kompetencemæssigt og socialt + SAS ligaens bedste fodboldhold!
Anonym
(4)
Hvad kan jeg blive?

Prøv uddannelsestesten

Din Karriereguide