Vis studentum.dk som: Mobile

Elektronik og datateknik, civilingeniør (Engelsksproget) (Esbjerg) - bachelor

Aalborg Universitet
3 år
Dansk
SU-godkendt
Heltid
Bacheloruddannelse
Esbjerg

Om uddannelsen

Elektronik og datateknik, civilingeniør (Engelsksproget) (Esbjerg)

Hvis du vil arbejde med udvikling af elektronik og software og skabe systemer og produkter, så er uddannelsen i elektronik og datateknik på Aalborg Universitet Esbjerg noget for dig. En uddannelse inden for it giver dig optimale muligheder for at påvirke den teknologiske udvikling, både regionalt, nationalt og internationalt. Du får mulighed for at realisere visioner og løse tekniske problemer til nytte for mennesker og vores omgivelser.

På uddannelsen arbejder du bl.a. med udvikling og implementering af pålidelige automatiseringssystemer til industrien. Desuden er der fokus på pålidelighedskrav til både software og hardware og forener dermed den tekniske/teoretiske side med den praktiske. Et eksempel er godshåndtering i industrihavne. Hvis ikke de computerstyrede kraner er fuldstændig pålidelige, man man risikere alvorlige funktionssvigt med alvorlige følger.

Uddannelsen udbydes på engelsk.


Besøg os på Facebook og se hvad de studerende laver på uddannelsen. Du kan også læse sjove og spændende historier om alt hvad der rører sig inden for IT.

Ansøgning og adgangskrav

Søg optagelse, se adgangskrav · Elektronik og datateknik, civilingeniør (Engelsksproget) (Esbjerg)

Adgangskrav

Adgang til bacheloruddannelsen forudsætter opfyldelse af følgende krav eller dokumentation af tilsvarende kvalifikationer:

  • Bestået adgangsgivende eksamen (stx, eux, hf, hhx, htx, adgangskursus eller tilsvarende)
  • Engelsk B
  • Matematik A
  • Fysik B
  • Kemi C eller Bioteknologi A

Opfylder du adgangskravene?

Tjek om du opfylder adgangskravene til uddannelsen via . Er dette ikke tilfældet kan du følge et gymnasialt suppleringskursus hos . Påtænker du at læse til ingeniør, har du også mulighed for at tilmelde dig et enkeltfag på .

Fri adgang for kvalificerede ansøgere

Alle ansøgere, der søger rettidigt og opfylder adgangskravene, er garanteret en studieplads.

Søg optagelse

Ansøgningsfristen via er den 5. juli, men du opfordres til at søge tidligere. Ansøgere med en udenlandsk adgangsgivende eksamen og ansøgere, der søger om optagelse på skal dog søgesenest den 15. marts.

Du har mulighed for at søge , dvs. at søge om optagelse uden at opfylde alle adgangskrav den 5. juli. Adgangskravene skal blot være opfyldt inden studiestart 1. september.

Tæt samarbejde med erhvervslivet under uddannelsen

På uddannelsen har Aalborg Universitet et nært samarbejde med erhvervslivet, og derfor tager mange af de projekter, du kommer til at arbejde med udgangspunkt i ideer og visioner fra erhvervslivet. Det giver dig en god erfaring med arbejdet i den virkelige verden.

Eksamen og diplom

Civilingeniør, Elektronik & Datateknik

Pris

Du har mulighed for at få SU under uddannelsen.

Kontaktinfo

Aalborg Universitet

Fredrik Bajers Vej 5 Postboks 159
9100 Aalborg

 Vis telefonnummer
www.aau.dk


Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Elektronik og datateknik, civilingeniør (Engelsksproget) (Esbjerg) - bachelor endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 9 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: