Vis studentum.dk som: Mobile

Der er ingen tvivl om, at Aalborg Sportshøjskole har haft en essentiel betydning i forhold til den retning mit liv har taget

Mads Lerche Kristensen Aalborg Sportshøjskole årgang 2013/2014, Trænerakademiet, styrketræner. I dag er han fysisk træner hos Idrætseliteklasserne på Skolecenter Jetsmark.

"Mit navn er Mads Lerche Kristensen, og jeg læser på nuværende tidspunkt Idræt på Aalborg Universitet. Sideløbende arbejder jeg som fysisk træner, hvor jeg blandt andet står for den fysiske forberedelse af eleverne i Idrætseliteklasserne på skolecenter Jetsmark, fungerer som konsulent i forhold til fysisk træning i Hjallerup IF og arbejder med eleverne på Stidsholt Efterskoles badmintonlinje. Der er ingen tvivl om, at opholdet på Aalborg Sportshøjskole, har haft en helt essentiel betydning i forhold til den retning mit liv efterfølgende har taget.

Det vigtigste parameter jeg kan pege på i denne sammenhæng, er det fantastiske netværk man har muligheden for at opbygge under opholdet. Jeg er således blevet tilknyttet alt fra både efterskoler til idrætsforeninger, men fællesnævneren for alle de jobs jeg på nuværende tidspunkt er i besiddelse af, er at jeg kan takke personer med tilknytning til Aalborg Sportshøjskole for at jeg har fået dem. 

Der har i mit tilfælde både været tale om hjælp fra elever jeg har gået på skolen sammen med, samt en af de dygtige undervisere man møder i løbet af året på Trænerakademiet. Min pointe er, at Aalborg Sportshøjskole har potentialet til at åbne nogle døre, som kan hjælpe én godt på vej til at få opfyldt nogle af de mål og drømme, man har i forhold til den træneruddannelse, man vælger at tage på skolens trænerakademi. Dette gør sig både gældende i forbindelse med de kompetencer man opbygger inden for sin trænergerning, men altså måske i ligeså høj grad hvilke mennesker man evner at tilføje til sit netværk".
Læs mere om Fitnessholdtræner uddannelse
Læs mere om Fitnessinstruktør og personlig træner
Læs mere om Styrketræner og personlig træner

Vil du vide mere?


Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Aalborg Sportshøjskole og høre mere om deres uddannelser.

Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i udviklingen og dine muligheder på uddannelsesområdet.
Test dig selv