Vis studentum.dk som: Mobile

Aalborg Sportshøjskole - Din højskole

Aalborg Sportshøjskole er for dig, der elsker sport og kreative fag og har lyst til at afprøve og udvikle dine talenter inden for begge dele i kombination med almene fag.

På Aalborg Sportshøjskole er vi gode til at se udviklingspotentialet i alle vore elever. Vi tager dig der hvor du er, og flytter dig så langt som muligt rent fagligt. Vi hjælper dig med at få realiseret DINE drømme. Både når du er elev og i forhold til det liv du skal leve bagefter. Vi har fokus på både din faglighed og personlighed - og hjælp dig med at få styr på din fremtid.

Vælg den linje, der passer bedst til dig

Aalborg Sportshøjskole er bygget op omkring seks fagområder: 

  • Boldspil
  • Fitness / fysisk træning
  • Job i uniform
  • Motion og udvikling
  • Outdoor / friluftsliv
  • Ridning

Vælg den linje, der passer bedst til dig og matcher dine interesser. Uanset hvilken linje du vælger, skal du også have en række fag, som er fælles for hele højskolens kursister. Det er mere almene fag indenfor f.eks. humaniora, naturvidenskab, praktiske fag og teambuilding.

En oplevelse for livet på Aalborg Sportshøjskole

Ud over faglige kompetencer får du også en masse sociale oplevelser med i bagagen under et ophold på Aalborg Sportshøjskole. Det er her, du kan afprøve nye veje og interesser eller, du kan fordybe og forbedre dig i det, du allerede er god til og interesserer dig for.

Du kan derfor koncentrere dig om det, du har lyst til og nyde de mange uforglemmelige oplevelser og nye venskaber, som ufravigeligt følger med under et ophold så menneskeligt intensivt, som et højskoleophold. 

Sportsfaciliteter for enhver smag på sportshøjskolen

Aalborg Sportshøjskole tilbyder sportsfasciliteter for enhver smag. Højskolen har nemlig en central placering i byens sportsmiljø.

Lige på den anden side af vejen ligger Aalborg Stadion med svømme- og motionscenter samt tre stadionhaller. Der er få hundrede meter til fodboldbanerne, og der er ikke langt til Skovdalen - Danmarks smukkest beliggende atletikstadion. Aalborg Tennisklubs baneanlæg ligger heller ikke ret langt fra skolen.

Aalborg Sportshøjskole ligger i Aalborg Vestby, ca. 1 km fra byens centrum. Vestbyen huser bl.a.: Minigolfbane, rugbybane, sejlklub, kajakklub, bokseklub, vægtløftningsklub og travbane. Der er altså masser af muligheder for sportslige udøvelser, når der er undervisningsfri.

Kontakt os allerede i dag og hør om dit højskoleophold hos os!


Vis alle uddannelser fra Aalborg Sportshøjskole

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktinformationer hvis du vil i kontakt med Aalborg Sportshøjskole og høre mere om deres uddannelser.

  Kontakt skolen

  Få mere information

  Vis din interesse

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kategorier

Miljø, dyr og natur

   Dyr og veterinærmedicin

Sikkerhed og beskyttelse

Sport og idræt

   Personlig træner og fitnessinstruktør

Kontakt

Aalborg Sportshøjskole

Annebergvej 55
9000 Aalborg

 Vis telefonnummer
www.sportshojskolen.dk

Evalueringer

sphfan   |   06-04-2010
Fantastisk hyggelig højskole. Lærerne gør et kæmpearbejde og undervisningen er sjov og lærerig. Masser af muligheder for at prøve nye sportsgrene af. Skolen ligger i gåafstand til Aalborg centrum og endda også lige overfor stadion.
          (5)