Vis studentum.dk som: Mobile

HHX Samfund og bæredygtighed

Aalborg Handelsskole
3 år
Ja
Heltid
Gymnasial uddannelse
Aalborg
August

Fremragende Studievejledning


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel. 

Om uddannelsen

HHX Samfund og bæredygtighed

Studieretningen er for dig, der interesserer dig for økonomi og for udviklingen i samfundet. Her lærer du om spændende emner som kultur, bæredygtighed og grøn økonomi.

Få en stor viden om økonomi alt imens du lærer om nutidens samfund, og hvor vi bevæger os hen. Mange virksomheder arbejder i dag med FN’s verdensmål for at sikre en bæredygtig udvikling. Men hvilken betydning har det for virksomheder, at de blive bæredygtige – både ift. brand og økonomi? Og hvordan påvirker politiske beslutninger den verden, som vi lever i? Bliv klogere på dig selv, på verden og hvad fremtiden vil bringe.

Denne studieretning er oplagt for dig, der gerne vil lære mere om samfundet omkring dig, og som ønsker at uddanne dig videre inden for områder som samfund, klima, bæredygtighed etc.

Dine studieretningsfag

  • Virksomhedsøkonomi

Du kommer til at beskæftige dig med virksomheders økonomiske beslutninger og adfærd i samspil med omverdenen. Du får desuden et indblik i økonomiske modeller og planer, budgetter og regnskaber i en virksomhed.

  • International Økonomi

Her får du undervisning i de samfundsmæssige forhold, der påvirker økonomien – både i forhold til Danmark og resten af verden. Derudover vil du lære om international handel, det økonomiske samarbejde i EU, økonomisk vækst m.m.

  • Samfundsfag

I samfundsfag lærer du om danske og internationale forhold, og den dynamik, der har indflydelse på samfundsudviklingen - herunder erhvervslivets samspil med det omgivende samfund. 

Få information

 

Kontaktinfo

Aalborg Handelsskole

Strandvejen 25
9000 Aalborg

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om HHX Samfund og bæredygtighed

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af HHX Samfund og bæredygtighed endnu. Bliv den første!
Åbent hus
oktober 2020
ma
ti
on
to
fr
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8

Du vil måske også være interesseret i: