Vis studentum.dk som: Mobile

HHX Innovation og startup

Aalborg Handelsskole
3 år
Ja
Heltid
Gymnasial uddannelse
Aalborg
August

Fremragende Studievejledning


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel. 

Om uddannelsen

HHX Innovation og startup

Studieretningen er for dig, som gerne vil arbejde med idé- og forretningsudvikling - lige fra idéen skabes og til den kan realiseres. Her er innovation og entreprenørskab i fokus.

Du skal vælge denne studieretning, hvis du gerne vil arbejde med idé- og forretningsudvikling i såvel nye som eksisterende virksomheder. Her er der fokus på salg, formidling, økonomi og ledelse. Samtidig lærer du at tænke kreativt og være innovativ - lige fra idéen skabes og til at den kan føres ud i livet, så den kan få værdi for virksomheden eller samfundet. Som supplement til studieretningen har du desuden mulighed for at arbejde i HHX's eget startup miljø, som findes på både Turøgade og Saxogade.

Måske går dine karrieredrømme i retning af en videregående uddannelse inden for økonomi, marketing eller jura – eller det at blive iværksætter med egen virksomhed.

Studieretningsfag

  • Afsætning

Du får bl.a. kendskab til, hvordan virksomheder kan sælge deres produkter bedst muligt, og hvorfor folk køber de varer, som de gør. Her lærer du at analysere et marked og lave en markedsføringsstrategi.

  • Innovation

I faget Innovation lærer du at arbejde kreativt med idé- og forretningsudvikling i forhold til virksomheder og organisationer - det gælder lige fra udvikling af værdiskabende idéer til realisering af innovative løsninger.

Få information

 

Kontaktinfo

Aalborg Handelsskole

Strandvejen 25
9000 Aalborg

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om HHX Innovation og startup

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af HHX Innovation og startup endnu. Bliv den første!
Åbent hus
oktober 2020
ma
ti
on
to
fr
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8

Du vil måske også være interesseret i: