Vis studentum.dk som: Mobile

HHX Global marketing - international klasse

Aalborg Handelsskole
3 år
Ja
Heltid
Gymnasial uddannelse
Aalborg
August

Fremragende Studievejledning


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel. 

Om uddannelsen

Global Marketing

HHX Global marketing - international klasse

Interesserer du dig for handel, økonomi og samfund? På denne studieretning lærer du om alle emnerne og bliver samtidig en del af vores internationale klasser.

Er du nysgerrig på verden og hvordan virksomheder kan udvikle sig og skaffe kunder – endda på tværs af landegrænser? På denne studieretning kombinerer du en spændende undervisning med viden og oplevelser fra den store verden. Her bliver du nemlig elev i én af vores såkaldte internationale klasser, hvor vi i undervisningen sætter fokus på emner som marketing, reklame og salg – altid med et internationalt perspektiv. Dele af den daglige undervisning i de merkantile fag vil endda foregå på engelsk.

På denne studieretning er der integreret tre obligatoriske studieforløb – ét for hvert skoleår. To af studieforløbene varer 2-3 uger, og vil typisk være med indkvartering i private hjem, så du oplever landet og kulturen på tætteste hold. De to første studieforløb vil typisk blive afviklet i Europa, mens studieforløbet i 3.g højst sandsynlig vil blive afviklet i USA. På denne studieretning er det en betingelse, at du deltager i de planlagte forløb. Du skal påregne at skulle betale ca. 30.000-35.000 kr. for at deltage i alle tre studieforløb.

Vælg denne studieretning, hvis du ønsker at forberede dig på videregående uddannelser inden for marketing, økonomi og samfundsforhold, og/eller ønsker at udvide dine internationale og kulturelle kompetencer.

Få information

 

Kontaktinfo

Aalborg Handelsskole

Strandvejen 25
9000 Aalborg

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om HHX Global marketing - international klasse

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af HHX Global marketing - international klasse endnu. Bliv den første!
Åbent hus
oktober 2020
ma
ti
on
to
fr
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8

Du vil måske også være interesseret i: