Vis studentum.dk som: Mobile

EUS for HHX-studenter (5 uger)

Aalborg Handelsskole
5 uger
Ja
Heltid/deltid
Erhvervsuddannelse
Fjernundervisning

Om uddannelsen

Eus

Bliv klar til en elevplads på 5 uger med EUS for HHX-studenter som fjernundervisning

Har du afsluttet handelsgymnasiet og vil du gerne have en elevplads i en virksomhed? 5 ugers HGS/EUS-forløb for hhx-studenter er for dig, der ønsker en erhvervskarriere inden for kontor, handel eller butik.

Inden du kan begynde i praktik, skal du have dette kursus inden for ét af områderne Kontor, Handel eller Detail – alt efter hvilket område du ønsker en elevplads inden for.

EUS

Vælg branche ved tilmelding

Målet med 5-ugers HHX-forløbet er, at du får indblik i en række uddannelsesspecifikke fag, der tager udgangspunkt i netop den branche, som din kommende praktikplads hører under. Du kan vælge mellem følgende brancher:

  • Kontor 

    Her kan du fx blive kontorassistent, lægesekretær, advokatsekretær m.m.
  • Handel 

    Her kan du fx blive indkøbsassistent, logistikassistent, handelsassistent m.m.
  • Detail (Butik)

    Her kan du fx blive salgsassistent, dekoratør m.m.

HGS/EUS forløbet er skræddersyet, så du kommer til at arbejde i en simuleret virksomhed. Her får du en teoretisk og praktisk indsigt, og du kommer til arbejde med de opgaver, der er typiske for den branche, du har valgt. Du vælger din branche i forbindelse med din tilmelding.

Praktik

Praktik

Når du har afsluttet HGS/EUS 5 ugers forløbet, skal du finde en praktikplads, hvis du ikke allerede har en. Du kan få hjælp til dette af skolens PraktikService. I praktikperioden veksles der mellem praktisk oplæring i virksomheden og efterfølgende skoleperioder på handelsskolen. Du behøver ikke at have indgået en praktikaftale med en virksomhed før du begynder på forløbet.

Eksamen og diplom

Specielt tilbud til PIU-elever - få et anerkendt bevis

På Aalborg Handelsskole kan vi tilbyde PIU-elever, som tager det 5 ugers HGS/EUS-forløb for HHX-studenter hos os, et EU anerkendt diplom - European Business Baccalaureate Diploma+.

Dette diplom attesterer, at du ud over din HHX har opnået yderligere kompetencer inden for bl.a. økonomi og fremmedsprog, og at du har opnået arbejdserfaring gennem et længerevarende praktikophold i et andet EU-land.

SU og økonomi

Er du fyldt 18 år, er du berettiget til SU.

Få information

 

Kontaktinfo

Aalborg Handelsskole

Strandvejen 25
9000 Aalborg

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om EUS for HHX-studenter (5 uger)

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af EUS for HHX-studenter (5 uger) endnu. Bliv den første!

Du vil måske også være interesseret i: