Vis studentum.dk som: Mobile

AH

Aalborg Handelsskole - Uddannelsesinstitution i Nordjylland

På Aalborg Handelsskole finder du uddannelser, der giver adgang til lange videregående uddannelser og til en spændende karriere i erhvervslivet. Kombinationen af et tæt samarbejde med erhvervslivet, en international vinkel og løbende udvikling af vores tilbud gør os til ét af regionens foretrukne uddannelsessteder.

Vi udbyder

På Aalborg Handelsskole udbyder vi en bred vifte af erhvervsrettede uddannelser og kurser for unge, voksne og virksomheder. Her finder du både et Handelsgymnasium (HHX), Erhvervsuddannelser (EUX Business og EUD Business) samt hovedforløbsuddannelser og fjernundervisning.

Vision og værdier

Med afsæt i en stadig udvikling af viden og kompetencer vil Aalborg Handelsskole fremstå som en handlekraftig udbyder af udfordrende erhvervsrettede uddannelser. Aalborg Handelsskoles værdier - SHARE

  • Samarbejde
  • Handlekraft
  • Ansvarlighed
  • Respekt 
  • Engagement  

Fem små ord, der lever både hver for sig og i tæt samspil. Hver især er de med til at fortælle historien om alt det, der danner grundlag for hverdagen på Aalborg Handelsskole. De uskrevne regler, måden at behandle hinanden på og forventninger til god opførsel – både over for gæster og dem, der har deres daglige gang på skolen. Vi kalder dem SHARE, fordi vi tror på, at man når længst, når alle arbejder sammen om at føre værdierne ud i livet.


Vis alle uddannelser fra Aalborg Handelsskole

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Aalborg Handelsskole og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Aalborg Handelsskole

Strandvejen 25
9000 Aalborg

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Aalborg Handelsskole

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Aalborg Handelsskole endnu. Bliv den første!