Find din uddannelse - Studentums nyhedsbrev juni 2010
Velkommen til Studentums nyhedsbrev for juni 2010. Her kan du læse om nyheder om uddannelse og hvad der er sket på uddannelsesfronten siden sidst.

Vi er netop gået ind i juni, hvilket betyder at sommeren officielt er her - i hvert fald ifølge kalenderen! Det betyder også, at vi er ved at være inde på opløbsstrækningen når det gælder om at søge ind på de videregående uddannelser. Samtidigt er juni også den måned, hvor mange studerende skal sætte deres kundskaber på prøve og gå til de berygtede eksamener.

D. 5. juli er sidste frist for at søge ind gennem kvote 1, og den gode nyhed i år er, at det er blevet endnu lettere at blive optaget gennem netop kvote 1. Du kan læse mere om optagelse på kvote 1 i nyhedsbrevet nedenfor.

Udover de videregående uddannelser er der stadig mulighed for at begynde på et hav af forskellige uddannelser. Du kan på Studentum.dk f.eks. søge blandt de mange VUC'er, hvis du har behov for at opkvalificere din gymnasiale uddannelse, finde en spændende sprogskole, så du kan bruge din sommerferie på at lære et nyt sprog, eller finde en spændende uddannelse i udlandet.

Studentum.dk ønsker alle en god sommer og held og lykke med at søge ind på en uddannelse.
Niels Brock Copenhagen Business College  
brock-nyhedsbrev-dreamstime_4979922 Niels Brock er Danmarks største udbyder af uddannelser indenfor det merkantile område, dvs. uddannelser, der har med handel, finans, økonomi, ledelse og meget andet at gøre.

På Niels Brock kan du tage alt fra gymnasiale uddannelser over videregående bacheloruddannelser til akademiuddannelser og diplomuddannelser.

Der er altså masser af muligheder for at få en spændende, relevant og erhvervsrettet uddannelse på Niels Brock.
Brock-logo-nyhedsbrevUntitled-1
button_more_dk
button_info_dk


Kilroy Education - Vil du gerne studere i udlandet?  

kilroy-edu-Untitled-4 Kilroy Education er den letteste vej til en uddannelse i udlandet! Overvejer du at tage på et studieophold i udlandet eller at tage en hel uddannelse i udlandet? Virker det hele lidt uoverskueligt? Så er Kilroy Education en rigtig god løsning.

Hos Kilroy Education får du gratis hjælp og vejledning til at finde dit drømmestudie i udlandet. Kilroy har aftaler med universiteter i USA, Australien, Kina, Dubai, Canada, New Zealand og mange andre lande.

Kilroy Education har mere end 40 års erfaring med at hjælpe studerende afsted på udlandsstudier.
Kilroy-logo-nyhedsbrev-Untitled-3
button_more_dk


Danmarks Pædagogiske Universitetsskole - Aarhus Universitet 

DPU-nyhedsbrev Danmarks Pædagogiske Universitetsskole (DPU) er en del af Aarhus Universitet, men har hovedcampus i Emdrup i København. DPU er stedet, hvis du er interesseret i pædagogik, didaktik og læring.

DPU tilbyder en række uddannelser indenfor de klassiske videnskabsdiscipliner som psykologi, filosofi, sociologi, antropologi - alle med et pædagogisk twist.

Som noget nyt tilbyder DPU også en spændende bacheloruddannelse i uddannelsesvidenskab.
DPU-logo-nyhedsbrev
button_more_dk


Roskilde Tekniske Skole - Uddannelser for hoved og hænder!  
Roskilde-tek På Roskilde Tekniske Skole kan du vælge mellem en lang række spændende og erhvervsrettede uddannelser.

Du kan blive alt fra dyrepasser, tømrer, mediegrafiker, gartner, elektriker, teknisk designer eller en af de mange andre erhvervsuddannelser på Roskilde Tekniske Skole.

Erhvervsuddannelser foregår altid som en kombination af praktik og skoleophold, så du både kommer til at bruge hænder og hoved under din uddannelse.
Roskilde-med-tekst-liggende
button_more_dk


Bundgård Sprogrejser - Sprog og oplevelser!  
bundgaard Med Bundgård Sprogrejser kan du gå på sprogskole over hele verden! Bundgård Sprogrejser organiserer sprogskoleophold i mere end 30 lande over hele verden, f.eks. Australien, USA, de fleste lande i Europa, New Zealand, Sydafrika og mange flere.

Bundgård Sprogrejser samarbejder med de allerbedste og mest anerkendte sprogskoler verden over for at sikre, at du altid får størst muligt udbytte af din tur på sprogskole.

En sprogrejse med Bundgård betyder kvalitet, valgfrihed og oplevelser for livet!
Bundgaard-logo
button_more_dk
button_info_dk


Indhold
studentum_dk
Niels Brock
Kilroy Education
Danmarks Pædagogiske Universitetsskole
Roskilde Tekniske Skole
Bundgård Sprogrejser

Lettere optag gennem kvote 1

top-students
f
Søg inden d. 5. juli!
Reglerne for optagelse på videregående uddannelse er blevet ændret inden for de seneste par år. Det betyder bl.a. at der er flere, der bliver optaget gennem kvote 1. Desuden bliver du belønnet, hvis du begynder hurtigt efter gymnasiet.
Læs mere om kvote 1 og 2 her
Guide: Sådan overlever du på SU
Sparegris
Få masser af tips og gode råd til, hvordan du klarer livet på SU i Studentums store guide: Sådan overlever du på SU.

Læs Studieguiden om livet på SU her
Gå til Studentums Studieguide
Hver fjerde frygter eksamen
Student books2
Resultatet af Studentums undersøgelse om eksamensangst viste, at hver fjerde studerende lider af decideret eksamensangst!
Læs mere om resultatet af Studentums undersøgelse om eksamensangst her
Besøg vores søstersider
udlandsstudeir
fjernundervisning
erhvervsudd
folkehoejskole
Hvad vil du være når du bliver stor?
Uddannelsestest-2
Uddannelsestest
Studentum AB c/o Nova 100
Bredgade 56, 3 sal
1260 København K, DANMARK
Vi respekterer dine ønsker
klik her for at afmelde dig