Eksamenstiden er lige om hjørnet!
Det er altid en glædelig begivenhed, når foråret endelig melder sin ankomst. Men med forår følger også den af mange så berygtede eksamenstid! Maj er den måned, hvor undervisningen mange steder synger på sidste vers og rigtig mange studerende skal til at forberede sig til forårets eksamener. Her på Studentum.dk har vi derfor sammensat en mindre guide til, hvordan du bedst klarer eksamensperioden og hvordan man kan blive bedre til at håndtere eksamensangst. Du finder den ved at følge linket i dette nyhedsbrev.

Uddannelsestest
Vi har også lavet en stor uddannelsestest, hvor du ved at svare på en række spørgsmål kan få nogle bud på, hvilken uddannelsestype og hvilket område du bedst egner dig til at tage en uddannelse indenfor. Følg linket i nyhedsbrevet nedenfor, for at prøve uddannelsestesten.

Opkvalificering
Desuden er foråret en periode, hvor mange fremtidige studerende har brug for at opkvalificere sig ved at tage enkeltfag på de mange VUC'er landet over. På Studentum.dk kan du finde et bredt udvalg af mulige uddannelsessteder, hvor du kan tage de fag du lige står og mangler.

Stadig masser af uddannelser!
Hvis du derimod ikke nåede at sende en kvote 2 ansøgning i marts, så er der selvfølgelig stadig chance for at søge ind på drømmeuddannelsen gennem kvote 1, som først har ansøgningsfrist d. 5. juli. På Studentum.dk findes derudover også en lang række uddannelser, der ikke er en del af det centrale kvotesystem. Her har uddannelserne varierende ansøgningsfrister, så det er aldrig for sent at sende en ansøgning afsted!

Her på Studentum.dk ønsker vi alle et dejligt forår og et stort held og lykke med de forestående eksamener!


Jysk Fysiologisk Massage Institut 
jysk-massage-j0402580

På Jysk Fysiologisk Massage Institut kan du tage en professionel uddannelse  til massør eller certificeret massør (massageterapeut) af høj kvalitet. Fordelene ved Jysk Fysiologisk Massage Institut er:

  • En af de første 3 skoler i Danmark
  • Høj moral omkring uddannelserne.
  • Individuel behandling af elever
  • Ortopædkirug er censor på alle uddannelser
  • Support efter uddannelsen
  • Den bedste til at rette dine arbejdsstillinger
  • Kun det bedste er godt nok!
Jysk-logo-groen

button_more_dk
button_info_dk


Fjernundervisning på VUC NU
VUC-NU

Hos VUC NU kan du via fjernundervisning tage en masse forskellige uddannelser og enkeltfag på HF og AVU-niveau.

Konceptet hos VUC NU er udviklet for at hjælpe de mange mennesker, som står og mangler en HF-eksamen, et AVU-kursus, enkelte fag eller fagniveauer for at komme videre med en uddannelse.

VUC NU har specialiseret sig i fjernundervisning og har udviklet undervisningsmateriale specielt til denne form for undervisning.

VUC NU logo

button_more_dk
button_info_dkAkupunkturAkademiet København & Århus 
Jon-tager-puls

På AkupunkturAkademiet får du en uddannelse som baseres på Klassisk Kinesisk Medicin, samtidig med at du bliver præsenteret for moderne forskning og behandlingsmetoder i akupunktur.

 

En akupunktøruddannelse fra AkupunkturAkademiet retter sig specielt mod dig, der gerne vil arbejde professionelt med akupunktur - i egen klinik eller i det etablerede sundhedssystem.

 

 Vi har en høj beskæftigelses-procent blandt vores færdiguddannede, blandt andet fordi vi støtter op om vores studerende - også efter endt uddannelse.
AkupunkturA

button_more_dk
button_info_dk


Løgumkloster Højskole - Netværk uden grænser 

Loegum Bliv klogere på dig selv og verden med et internationalt orienteret højskoleophold. Løgumkloster Højskole er en moderne højskole for dig, der gerne vil udfordre din kreativitet i et internationalt miljø. På Løgumkloster Højskole får eleverne en unik indsigt i fremmede kulturer og almene samfundsforhold i en globaliseret verden.

Skolen udbyder hovedfag i alt fra journalistik, musik, kunst, sang, kinesisk sprog og kultur, e-musik og Tonespace, teologi, eksistens og dannelse samt en lang række spændende sidefag.
Logum-logo
button_more_dk
button_info_dk


Bliv bartender på Barskolen i Barcelona 
barskolan-anmalan Har du lyst til at arbejde som bartender på de fedeste og mest trendy barer over hele verden? Så tag på et bartenderkursus på Barskolen i Barcelona.

På Barskolen i Barcelona kan du uddanne dig til bartender på kun en måned og få en oplevelse for livet! Du får en bred uddannelse og bliver udstyret med solide fagkundskaber og gode kort på hånden til en karriere i bar- og restaurationsbranchen.

Barskolen i Barcelona er din chance for en sjov uddannelse i dynamiske og internationale Barcelona.
barskolan barcelona button_more_dk
button_info_dk


Besøg også vores søstersites

fjernundervisning udlandsstudeir
erhvervsudd folkehoejskole

Indhold i nyhedsbrevet
f

Prøv Studentums uddannelsestest!
test234
f
Hvilken uddannelse passer bedst til dig og hvad skal du egentlig arbejde med i fremtiden?

Studentum lancerer nu en helt ny uddannelsestest på vores hjemmeside. Her skal du svare på en række spørgsmål om uddannelse, hvorefter du får et bud på, hvilket studie eller studieform, som passer dig allerbedst.

Klik her og prøv Studentums uddannelsestest allerede i dag!
Hvad skal du lave i sommerferien?
sommerferief
Nu er det tid til at planlægge din sommerferie! På Studentum.dk findes masser af sjove, korte og alternative uddannelser i udlandet, som du kan tage i stedet for at rejse på en almindelig sommerferie. F.eks. kan du gå på guideskole, tage en uddannelse til bartender f.eks. i Barcelona eller hvad med et sprogskoleophold under sydens sol?
På Studentum.dk findes der masser af spændende muligheder.

Læs mere om sprogrejser
Læs mere om guideskoler
Læs mere om bartenderkurser
Eksamenstiden er over os!
Books-apple-nyhedsbrev
Så er det snart eksamenstid og mange studerende landet over skal vise hvad de er værd. Studentum.dk har i denne måned sammensat en miniguide, hvor du kan få gode råd om eksamensforberedelse og eksamensangst.
Kom godt igennem din eksamen
Læs mere om eksamensangst


Nyheder om uddannelse
arbejdsloes-2
Studerende frygter arbejdsløshed
To ud af tre af de studerende, som har svaret på Studentum.dks "Ugens Spørgsmål", angiver, at de er bange for ikke at kunne få job efter endt uddannelse. Det samlede svar viser tydeligt, at finanskrisen langt fra er overstået for de studerendes og nyuddannedes vedkommende.

Klik på knappen nedenunder og læs hele nyheden på Studentum.dk.

button_more_dk
Studentum AB c/o Nova 100
Bredgade 56, 3 sal
1260 København K, DANMARK
Vi respekterer dine ønsker
klik her for at afmelde dig