Find din uddannelse  - Studentums nyhedsbrev Februar 2010

Velkommen til Studentums nyhedsbrev for februar 2010. Her kan du læse om alle de seneste nyheder og udviklinger indenfor skoler og uddannelse

Så er vi kommet ind i februar - en af de helt store måneder på uddannelsesfronten. Det er i Februar at rigtigt mange unge beslutter sig for hvad de vil studere, og således træffer et af de sværeste valg i livet. Er du en af dem, som endnu ikke har besluttet dig, kan du finde inspiration i dette nyhedsbrev.

Med studievalg som en af de helt centrale emner i februar måned tager vi også hul på en ny undersøgelse om hvilke tanker studerende gør sig om valg af studie. Hvis du har lyst til at deltage i undersøgelsen, vil du automatisk deltage i lodtrækningen af et gavekort på 500kr til H&M.

Endelig kan du læse om bl.a. fjern-uddannelse, The Times' liste over top universiteter, og de seneste nyheder indenfor uddannelsesverdenen.

God fornøjelse!

Hvis du har kommentarer til nyhedsbrevet, er du velkommen til at maile os på info@studentum.dk

top
LC Arkitektskolen for indretning RC

arkitekt

Er du kreativ? Er du den første til at give idéer når venner skal indrette deres hjem? Kan du omsætte både funktionelle og spændende tanker til praksis? Hvis ja, så er Arkitektskolen for indretning noget for dig.

Som indretningsarkitekt eller -konsulent arbejder du med formgivning mellem videnskab og kunst. Det er et studie hvor du gennem faglighed lærer at bruge kreativiteten til visuelt at formidle dine ideer.

 

logo arkitekt

button_more_dk
button_info_dkpixel
LC Politiskolen RC
politi

Vil du have et varieret, spændende og udfordrende job, med masser af muligheder, er politiskolens uddannelse måske noget for dig. På politiskolen vil du modtage undervisning af både praktisk og teoretisk art.

Du kommer til at beskæftige dig med alt fra samfundsfag til våbenhåndtering. Det er således en af de mest afvekslende uddannelser, som ligeledes fører til et af de mest udfordrende og afvekslende job som findes.

  

logopoliti

button_more_dk
button_info_dkpixel
LC Innowell - Wellness uddannelse som fjernundervisning RC
innowell

Wellness er et begreb som kommer mere og mere i fokus i nutidens Danmark. Stress er blevet til en folkesygdom, men heldigvis findes der råd for dette. Innowell giver dig viden og kompetencer til at skabe afslapning og harmoni i sjælen – både for dig selv og andre.

Innowell er Skandinaviens største udbyder af wellness uddannelser. De tilbyder 5 uddannelser, 44 kurser og meget mere. Og så kan du tage uddannelsen hjemmefra mens du passer job, og således give dig selv perfekt grundlag for at få uddannelse og skifte karriere.  

logoinno

button_more_dk
button_info_dk
pixel
LC Lemvig handelsskole & handelsgymnasium RC
basketball

Dyrk din sport uden at gå på kompromis med din uddannelse! Lemvig handelsskole har indgået et samarbejde med Lemvig basket; og kan således tilbyde studerende en unik mulighed.

På Lemvig Basket college får unge mulighed for at kombinere deres passion for basketball med en kvalitets ungdomsuddannelse uden at skulle nedprioritere den ene for den anden. På basket college kommer du til at bo med andre basket entusiaster, træne med nogle af Danmarks bedste basketspillere og samtidig få skabt et fundament for at læse videre.

lemviglogo

button_more_dk
button_info_dk

 pixel
LC Højskolen Østersøen RC
oesterso

Højskolen Østersøen tilbyder en lang række spændende, udfordrende kurser. Går du f.eks. med drømme om at blive politibetjent kan du følge Højskolen Østersøens forberedende og afklarende kursus målrettet imod en karriere hos politiet eller kriminalforsorgen.

Derudover kan du lære tysk på den fede måde, og tilegne dig det tyske sprog, som helt sikkert vil åbne døre for dig i fremtiden; eller vælge at springe ud som ’skibums’ og tage på et 4 måneders ophold i Østrig.   Der er altså noget for enhver smag på Højskolen Østersøen, så der er helt sikkert også noget for dig!

logooesterso

button_more_dk
button_info_dk
pixel
LC Har du bestemt dig??? RC
bestemdig Februar er den måned hvor den koordinarede tilmelding offentliggør den nye uddannelsesoversigt. Det er således også den måned, hvor mange studerende endelig bestemmer sig for hvad og hvor de vil studere.

Er du stadig i tvivl om hvad du vil studere, er der hjælp at hente på Studentum.dk. Studentum har gjort sin uddannelsessøgemasine endnu mere brugervenlig, så det nu er endnu lettere for dig at navigere igennem uddannelsesjunglen.

Find din uddannelse her

pixel
pixel
Indholdsfortegnelse

studentum_dk

Arkitektskolen for indretning
Politiskolen
Innowell
Lemvig Handelsskole
Højskolen Østersøen

pixel
Seneste nyt om uddannelse

Newspaper

Er du studerende eller skal du til at være det, og vil du gerne følge med i det der rør sig i uddannelsesverdenen? Hvis dit svar er ja, kan du læse de vigtigste og mest interessante uddannelsesnyheder på Studentum.dk. Vi opdaterer vores nyhedsarkiv dagligt, så du kan følge med i det som berør dig! 

Læs det sidste nye her

pixel
Følg os på Twitter og Facebook

twitter
facebook
pixel
Uddan dig hjemmefra...

mouse

Et af de mest omdiskuterede områder indenfor uddannelsessektoren er den eksplosive fremgang fjern-uddannelse og e-learning har fået. Det er blevet mere og mere populært at uddanne sig hjemmefra, og derved undgå de økonomiske konsekvenser af at måtte opgive sit job for at uddanne sig.

Derudover begynder flere og flere uddannelsesinstitutioner at udbyde undervsining som fjern-undervisning.

Er du interesseret i at tage en uddannelse hjemmefra?

læs mere her 

pixel
Vind et gavekort på 500kr til H&M
500kr
Som vi nærmer os fristen for den koordinerede tilmelding, er spørgsmålet om hvilke tanker studerende gør sig om valg af studie, højaktuelt.

Vi vil på Studentum gerne være med til at afklare, hvilke overvejelser ligger til grund for studerendes valg af studie.

Så hjælp os ved at deltage i vores  spørgeskemaundersøgelse og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. til H&M.

Læs mere her

pixel
The Times' liste over top universiter

Graduation2

For nyligt blev nyhedsmagasinet The Times årlige liste over verdens top universiteter offentliggjort. Igen er  det Harvard university som topper listen fulgt af engelske Cambridge på anden pladsen.

Danmark kan også være godt tilfreds, idet flere danske universiteter også er repræsentert på listen.

Læs mere her

pixel
house Studentum AB c/o Nova 100
Bredgade 56, 3 sal
1260 København K, DANMARK
Vi respekterer dine ønsker
klik her for at afmelde dig
mail