Studentums nyhedsbrev – januar 2010

Velkommen til Studentums nyhedsbrev for januar 2010 og rigtig godt nytår! Her kan du læse om alle de nyeste nyheder og udviklinger indenfor skoler og uddannelse.

Julen og nytåret er nu veloverstået, og vi har taget hul på et nyt årti. Og det bliver et årti, hvor der kommer en masse nye og spændende uddannelser fra både Undervisningsministeriet og private uddannelsesinstitutioner. Måske har du allerede tilmeldt dig en af dem og skal starte dit studie til februar, eller også mangler du måske lidt inspiration til at finde frem til den helt rigtige uddannelse eller det helt rigtige højskoleophold. Uanset hvad kan du finde en masse ny og spændende information her.     

I denne udgave af nyhedsbrevet kan du, ud over information om forskellige skoler i Danmark, finde nyheder om aktuelle ledige studiepladser, Studentum.dk´s nye layout, Undervisningsministeriets udspil om årets nye uddannelser, "Ugens spørgsmål" og meget mere.   

God fornøjelse!

Hvis du har kommentarer til nyhedsbrevet, er du velkommen til at maile os på info@studentum.dk

top
LC Farmakonomskolen (Pharmakon) RC
farma2

Drømmer du om en karriere, hvor du hver dag hjælper mennesker til et bedre og sundere liv? Så er en uddannelse som farmakonom måske noget for dig! Som farmakonom vil din hverdag nemlig handle om at rådgive befolkningen indenfor sundhed og sygdom.

Kom til Åbent hus arrangement  lørdag den 23. januar 2010, kl. 13-16. Arrangementet finder sted på Farmakonomskolen (Pharmakon), Milnersvej 42, 3400 Hillerød. 
                                        button_more_dk
                                        button_info_dkpixel
LC  Akademisk Brevskole  RC
 
Akademisk-brevskole-1

Vil du være indretningsarkitekt, og vil du uddanne dig i dit helt eget tempo? Så er Akademisk Brevskole stedet at gøre det. Når du uddanner dig her, foregår det nemlig skriftligt mellem dig og dine undervisere uden, at du skal møde personligt op til klasseundervisning på skolen.

Du får altså en uddannelse af høj kvalitet og med udgangspunkt i cases fra det virkelige liv helt på dine egne præmisser.

                                       button_more_dk
                                        button_info_dkpixel
LC Danmarks Biblioteksskole
RC
Danmarks-Biblioteksskole

Danmarks Biblioteksskole er for dig, der vil arbejde med information og medier f.eks. som informationsspecialist, researcher, bibliotekar eller webmanager.

En uddannelse fra Biblioteksskolen kvalificerer dig altså ikke bare til jobs på landets biblioteker, men i stedet i hele mediebranchen samt i offentlige og private virksomheder. 

                                       button_more_dk
                                       button_info_dkpixel
LC Køge Handelsskole                RC
KoegeHandelsskole1

Køge Handelsskole er et moderne uddannelseshus, hvor du kan uddanne dig bredt indenfor handel. Og det kan du gøre i et studiemiljø, som emmer af aktivitet, internationalisme, netværk og udvikling.
Køge Handelsskole har nemlig sat fokus på at skabe en uddannelsesinstitution, hvor alle parametre for succesfuld læring er helt i top. Helt konkret tilbyder skolen uddannelser som f.eks. Administrationsøkonom, Multimediedesigner og Merkonom. 
                                        button_more_dk
                                        button_info_dk
pixel
LC Esbjerg Højskole  RC
Esbjerg-Hoejskole


                                       button_more_dk
                                       button_info_dk
pixel
LC Mangler du et studiejob? RC
Studiejob Mangler du et studiejob for at få samlet alle brikkerne i din økonomi under dit studie? Så er der hjælp at hente på Ungarbejde.dk - en online jobportal, som har samlet alle stillingsopslag til unge på samme sted!

Med Ungarbejde.dk´s søgemaskine, kan du let og enkelt finde frem til studiejobs, som er relevante for dig både, når det handler om fagområde og geografisk placering.
Netop nu kan du vælge mellem over 300 annoncer
.

                                       button_more_dk


pixel
LC  Hvordan får du økonomisk støtte under din uddannelse? RC

sususu Skal du starte på en uddannelse i år? Så kan du søge om økonomisk støtte i form af SU fra Statens Uddannelsesstøtte.

Er du dansk statsborger, over 18 år og en del af det danske uddannelsessystem, kan du uddanne dig med økonomisk hjælp fra samfundet.

Og det både, når det handler om almindelig SU, SU-lån og SU i udlandet.


                                       button_more_dk

pixel
pixel
Indholdsfortegnelse 

Pharmakon
Akademisk Brevskole
Danmarks Biblioteksskole
Køge Handelsskole
Esbjerg Højskole

pixel
Følg med i, hvor der er ledige studiepladser

Vil du vide, hvor de aktuelle ledige studiepladser er? Så er der hjælp at hente på Studentum.dk.

Vi har nemlig oprettet en helt ny funktion på forsiden, som hele tiden holder dig opdateret om, hvilke skoler, som har ledige studiepladser til den kommende studiestart.

Og det er ikke for sent endnu, selvom studiestart er lige rundt om hjørnet. Netop nu har følgende skoler ledige studiepladser:

Se en oversigt over aktuelle studiepladser netop nu, her

pixel
Følg os på Twitter og Facebook

twitter
facebook

pixel
Ugens Spørgsmål

Hvad tror du er vigtigst for din kommende arbejdsgiver? Vil du flytte efter uddannelse? Vil du have studiejob, mens du studerer? Planlægger du at tage studielån?

Alt sådan noget vil vi gerne høre din mening om, så vi kan
hjælpe dig ved at starte debat i medierne. Derfor har vi på lanceret en ny funktion, som vi kalder "Ugens spørgsmål". 

Her vil vi hver uge stille et spørgsmål, som er relevant for dig, som er studiesøgende eller studerende. Så giv os din mening allerede i dag.

Find denne uges spørgsmål her

pixel
 Fem nye uddannelser på vej

Graduation2

Vil du kontrollere fødevarer, være sognemedhjælper eller blive god til at pleje de kunder, der køber varer på internettet?

Kød, grøntsager og andre fødevarers kvalitet skal være i top. Det krav imødekommes af en ny videregående uddannelse som diplomingeniør i fødevareanalyse.

Undervisningsminister Bertel Haarder har netop godkendt den samt fire andre videregående uddannelser...

                  button_more_dk


pixel
Vejen til jobmarkedet

Den økonomiske krise har sat sine spor på arbejdsmarkedet. I nogle brancher er det blevet svært at få job – især for nyuddannede. Flere færdigheder og dermed større fleksibilitet skal give dem bedre muligheder.

Den 18. december fremsatte regeringen lovforslag om at gøre en ekstraordinær indsats for de nyuddannede. Det skete som led i aftalerne om finansloven for 2010.

Forslaget indebærer, at kommende, arbejdsløshedstruede nyuddannede kan fortsætte i særlige kompetenceudvidende forløb i forlængelse af deres nuværende uddannelse...

                       button_more_dk

pixel
Verdenspremiere: Mastergrad i HIV
doctor

Ny uddannelse får verdenspremiere i Danmark. Aids og hiv er nu blevet så stort og vedvarende et problem, at det får sit helt eget studie på universitetsniveau.

Der er tale om en mastergrad, og det er Københavns Universitet, der dermed går helt nye veje...

                  button_more_dkpixel
 
house Studentum AB c/o Nova 100
Bredgade 56, 3 sal
1260 København K, DANMARK
Vi respekterer dine ønsker
klik her for at afmelde dig
mail