Untitled
Velkommen til Studentums nyhedsbrev for december 2009, hvor du kan læse om nyheder og udviklinger indenfor uddannelse.

Julen nærmer sig med hastige skridt. Det betyder afslapning og juleferie for nogen og travlhed samt eksamen for andre. Nogen skal måske endda bruge de næste uger til at finde frem til drømmeuddannelsen, som enten skal påbegyndes til februar 2010 eller til sommer næste år. Er det sidste tilfældet, er der masser af inspiration at hente i denne måneds nyhedsbrev, og er man ikke under et sådant pres, er der fokus på studierelevante nyheder for enhver smag.

I denne udgave af nyhedsbrevet kan du, ud over information om forskellige skoler i Danmark, finde nyheder om, hvordan du finder dit kommende studiejob, om Undervisningsministeriets sidste nye udspil, om konkurrencer, hvor du kan vinde et gavekort på 500 kr. til Arnold Busck og meget mere.

God fornøjelse!

Hvis du har kommentarer til nyhedsbrevet, er du velkommen til at maile os på info@studentum.dk

.

Glem ikke interesseanmeldelsen – din direkte kontakt til din foretrukne skole!
På Studentum.dk har vi en helt unik funktion, som kan hjælpe dig et skridt tættere på drømmeuddannelsen. Nemlig interesseanmeldelsesfunktionen, som er tilknyttet alle uddannelser på sitet gennem følgende knap, som er placeret i øverste venstre hjørne.

Hvad og hvordan?
Men hvad skal der egentlig skrives i interesseanmeldelsen, og hvordan hjælper den dig helt konkret? Først og fremmest udfylder du interesseanmeldelsen med dine kontaktoplysninger. Herefter går du til ”Besked” feltet, hvor du stiller de spørgsmål, du har til den pågældende uddannelse. Det er også her, du skriver det, hvis du f.eks. ønsker at få tilsendt informationsmateriale om uddannelsen eller, hvis du f.eks. ønsker at blive ringet op af skolen.

Til sidst trykker du på ”Send”, og så vil din henvendelse hurtigt nå frem til den rette person på skolen, som vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Interesseanmeldelsen gør altså, at du på kort tid vil få præcis den information du efterspørger.

Ren fordel – ingen forpligtelse
Så glem ikke interesseanmeldelsen, hvis du er interesseret i en eller flere uddannelser. Og husk – den er kun til for, at du kan få den information, du gerne vil have – den forpligter dig på ingen måde til at tilmelde dig den uddannelse, du retter din interesse imod.

Her i nyhedsbrevet kan du finde et direkte link til de beskrevne skolers interesseanmeldelsesfunktioner under hver skolebeskrivelse.
.

.The International Business Academy – vær med til at gøre en forskel på verdensmarkedet
The International Business Academy (IBA) tilbyder spændende uddannelser indenfor økonomi, handel og markedsføring. Så vil du være en af dem, som er med til at udvikle strategier til sikring af, at hverken Danmark eller resten af verden igen havner i en finanskrise, som den vi er i netop nu? Så er IBA måske noget for dig. Her kan du nemlig bl.a. uddanne dig: Alle uddannelser på IBA er målrettet business og erhvervsliv. Som færdiguddannet fra skolen vil du derfor have gode muligheder for at være med til, på den ene eller den anden måde, at gøre en forskel på verdensmarkedet.

Levende og udviklende studiemiljø
Samtidig kan IBA give dig til en faglig kompetent og international profil og dette i et nyskabende og globalt orienteret studiemiljø. Undervisningen på IBA har nemlig et højt fagligt niveau, som sikrer gode færdigheder og personlige kvalifikationer hos dig som studerende.

Samtidig bliver du en del af et aktivt studiemiljø med masser af tilbud om fodboldturneringer, internationale aktiviteter, fester og meget mere.

The International Business Academy
Skamlingvejen 32
6000 Kolding
Tel: +45 72241800
Email: » iba@iba.dk
Web: » www.iba.dk
Læs mere på studentum.dk om » The International Business Academy!

Udfyld en interesseanmeldelse!

.

.

Sexologiskolen – moderne uddannelser til et moderne samfund
Sexologiskolen har netop åbnet dørene til to helt nye uddannelser, nemlig uddannelserne til Sexolog og Parterapeut.

For bare nogle få årtier tilbage var det helt utænkeligt at tale åbent om sit parforhold og især, når det galt helt fremmede mennesker. Havde man problemer, var det ikke noget man tog med sig ret langt uden for hjemmets fire vægge, og derfor forblev mange problemer også problemer. Men sådan er det ikke længere i dag.

I dag benytter mange sig nemlig af både sexologer og parterapeuter, og parforholdsproblemer er ikke længere tabubelagte.

Sexologer og parterapeuter i medierne
Kendte sexologer og terapeuter optræder hele tiden i seriøse TV-programmer, talkshows samt i radioprogrammer og artikler i de skriftlige medier, og befolkningen lytter interesseret med, når problemtyngede par trænger igennem muren og igen finder den rette vej.

Og netop derfor bliver der mere og mere behov for veluddannede sexologer og parterapeuter med uddannelser som dem, der udbydes på Sexologiskolen.

Uddannelser i flere byer
Sexologiskolen har hovedsæde på Islands Brygge i København, men begge uddannelser kan også tages i både Århus og Odense. Du kan uden problemer vælge den ene uddannelse frem for den anden, men du kan også benytte dig af begge Sexologiskolens uddannelser og dermed få en bred faglighed.

Sexologiskolen
Gunløgsgade 3
2300 Islands Brygge, København S
Email: » info@sexologiskolen.dk
Læs mere på studentum.dk om » Sexologiskolen!

Udfyld en interesseanmeldelse!

.

.

Erhvervsakademi Dania – kortere videregående uddannelser med fokus på praksis
Hvis du vil have en kortere, videregående uddannelse, som er praktisk orienteret, og som hurtigt får dig ud på arbejdsmarkedet, er Erhvervsakademi Dania et godt sted at starte. På Erhvervsakademi Dania kan du nemlig uddanne dig indenfor en lang række områder, som er målrettet erhvervslivet. Det er f.eks. uddannelser som: Praktik under uddannelse er højt prioriteret
Erhvervsakademi Dania prioriterer det meget højt, at alle deres studerende får mulighed for at finde en praktikplads tilknytter deres uddannelse. Derfor er skolen i tæt kontakt med erhvervsvirksomheder og samarbejdspartnere både i Danmark og i udlandet. Når du kommer i praktik gennem Erhvervsakademi Dania, vil det altså blive en læreperiode kendetegnet af høj kvalitet og faglighed.

Hvor får jeg arbejde efter endt uddannelse?
Uanset, om du brænder for en karriere indenfor IT, teknik eller de merkantile jobs, så har Erhvervsakademi Dania en uddannelse for dig. Skolen uddannelser nemlig hvert år alt fra kommende spil-datamatikere, optikere, turistchefer og indkøbere til bankrådgivere, autoteknologer og marketingchefer.

Erhvervsakademi Dania
Minervavej 63
8960 Randers SØ
Tel: +45 87 11 44 00
Fax: +45 87 11 44 01
Email: » infodea@hsminerva.dk
Web: » www.eadania.dk
Læs mere på studentum.dk om » Erhvervsakademi Dania!

Udfyld en interesseanmeldelse!

.

.

Stylewise – slut med kedelige garderober!
Står du ofte eller bare engang imellem og kigger fortvivlet ind i dit ellers propfyldte klædeskab, men har ikke noget at tage på? Er du i tvivl om, hvilken stil der lige er dig? Og er du interesseret i at finde den, få opbygget den optimale garderobe, undgå dyre fejlkøb - i det hele taget i at vide, hvor lidt der rent faktisk skal til for at gå fra ok til lækker?

Hvis du kan svare ja til det, så er der nok også rigtig mange andre – både mennesker privat og i virksomheder, som kan det. Og netop derfor er det en god investering at tage en uddannelse som Stylecoach hos den landskendte stylist, Tini Owild. En uddannelse, som vil sætte dig i stand til at hjælpe både private og forretningsfolk.

Dine arbejdsområder som stylist
Som stylist kan du arbejde indenfor flere forskellige brancher. Du kan f.eks. arbejde for virksomheder, hvor du kan hjælpe til med at skabe præcis det image, som ønskes. Når der f.eks. skal udarbejdes annoncer, brochurer og kataloger, kan du assistere de implicerede, så virksomhedens udtryk forbedres gennem en nyudvikling af stil og tøjvalg.

Du kan også arbejde med privatpersoner, som ønsker en make-over eller bare små justeringer i deres stil.

Stylewise
Flensborggade 36, 4
1669 København V
Tel: +45 33 26 17 08
Email: » tini@stylewise.dk
Web: » www.stylewise.dk
Læs mere på studentum.dk om » Stylewise!

Udfyld en interesseanmeldelse!

.

.

A.M. Massageskole - en skole med et godt tag i tidens efterspørgsel
Drømmer du om en karriere som professionel massør? Så er A.M. Massageskole måske noget for dig. Her kan du nemlig kvalificere dig til at imødekomme den stigende efterspørgsel indenfor massørfaget.

På A.M. Massageskole tager man højde for, at det moderne menneske bruger meget tid på stilsiddende arbejde, som kan føre til kropslige spændinger, at der stilles flere og flere krav til menneskets gøremål i hverdagen og for, at sportsfolk presser sig selv ud i yderligheder for at begå sig i den hårde konkurrence.

Alt sammen instanser, som gør en uddannelse som massøruddannelsen fra A.M. Massageskole eftertragtet og nødvendig.


Bliv attraktiv på arbejdsmarkedet
A.M. Massageskole blev stiftet i 1991 af Anita Søgaard & Mona Nylander og er en af de ældste eksisterende massageskoler. Skolen har, gennem de 18 år den har eksisteret, udviklet en intensiv massøruddannelse, som er målrettet og tilpasset de aktuelle krav, som stilles både fra arbejdsgivere og kunder. Er du uddannet massør fra A.M. Massageskole vil du derfor være attraktiv på arbejdsmarkedet.

Tidligere studerende har bl.a. fået banet vejen gennem skolen til job hos:
  • Badmintonlandsholdet
  • Brøndby IF
  • Team Danmark
  • Cykelholdet CSC


A.M Massage skole
Buddinge Hovedgade
2880 Bagsværd
Tel: +45 44 53 57 51
Email: » info@am-massageskole.dk
Web: » www.am-massageskole.dk
Læs mere på studentum.dk om » A.M Massage skole!

Udfyld en interesseanmeldelse!

.


København, 1 december 2009
STUDENTUM DK


INDHOLDSFORTEGNELSE


» Glem ikke interesseanmeldelsen
» The International Business Academy
» Sexologiskolen
» Erhvervsakademi Dania
» Stylewise
» A.M. Massageskole
Mangler du et studiejob?
Så er der hjælp at hente på Ungarbejde.dk. Ungarbejde.dk er en online jobportal, som har samlet alle stillingsopslag til unge på et og samme sted!Studentum har netop indgået et samarbejde med portalen, hvor du let og enkelt kan finde frem til studiejobs, som er relevante for dig – både, når det handler om fagområde og geografisk placering. Portalen er hele tiden opdateret med de nyeste stillingsopslag, og netop nu kan du vælge mellem over 300 annoncer.

Læs meget mere om, hvordan du finder dit kommende studiejob herGiv os din mening med ”Ugens spørgsmål”

Vi har netop lanceret en ny funktion på Studentum.dk – nemlig ”Ugens spørgsmål”. Her vil vi hver uge stille et spørgsmål, som er relevant for dig, som er studiesøgende eller studerende. Vi vil nemlig meget gerne høre din mening, så vi kan hjælpe dig ved at starte debat i medierne – en debat, som måske kan være med til at skabe forandringer, som kommer dig til fordel.

Så giv os din mening allerede i dag. Denne uges spørgsmål kan findes på Studentum.dk og lyder sådan her: Vil du have et studiejob, mens du studerer?Nyheder om uddannelse Studentum.dk er hele tiden opdateret med de seneste nyheder indenfor uddannelse. Og som noget nyt har vi nu lavet et nyhedsarkiv på hjemmesiden, så du altid kan finde frem til tidligere nyheder og samtidig udvælge netop de informationer, som interesserer dig.

Du kan finde nyheder om alt fra udviklinger indenfor specifikke skoler og uddannelser til information om studerende, der vinder konkurrencer og vinder studierejser til lande som USA.

Se hvad arkivet har at byde på herMånedens Studieblogger – december 2009
Studentum.dk kårer hermed – Anu med bloggen ”Academic student exchange in Phuket, Thailand” som Månedens Studieblogger og dermed som vinder af et gavekort til Arnold Busch på 500,00kr.

Anu vinder fordi hendes blog først og fremmest kan være lærerig og til inspiration for dig, som drømmer om et længere eller kortere studieophold i udlandet. Anu skriver så beskrivende, at læseren næsten får så klare billeder i hovedet, at det er som at være der selv. Bloggen er derfor både lærerig og underholdende, og det synes vi skal honoreres.

Så vi ønsker et stort tillykke til Anu – vi glæder os til at høre mere fra dig.

Du kan også blive blogger på Studentum.dk og vinder af et gavekort
Seks ugers valgfri uddannelse til ledige er et hit
Med retten til seks ugers selvvalgt uddannelse har ledige mulighed for at skabe deres eget uddannelsesforløb. I realiteten udarbejdes forløbet i samarbejde med den enkelte uddannelsesinstitution, og det har Erhvervsakademiet Nordsjælland gode erfaringer med.

”Vi har gode erfaringer med at motivere folk til at indrette deres seks uger, så deres faglige kvalifikationer stemmer overens med efterspørgslen fra erhvervslivet. På den måde flytter vi folk i en positiv retning i forhold til udviklingen på arbejdsmarkedet,” siger centerforstander Helle Bøtcher.

Læs mere herNytænkning giver pote
Studerende fra de videregående uddannelser har fundet innovative løsninger på, hvordan man gør det sjovt at spare penge. Undervisningsminister Bertel Haarder overrakte den 20. november præmierne for de tre bedste ideer.

”Gør det sjovt at spare penge” lød udfordringen fra det amerikanske Stanford University, der står bag den verdensomspændende videokonkurrence Global Innovation.

For at gøre det sjovt at spare penge skal netbank nytænkes. Blandt andet skal banken sende brugeren sms’er for minde om de drømme og mål, der er sat om rejser, en ny bolig eller andet. Ideen er så god, at holdet bag den har vundet den danske afdeling af konkurrencen.

Læs mere herMere musik på læreruddannelsen
En helt ny uddannelse i musik og styrkelse af samarbejdet mellem professionshøjskoler og musikkonservatorier. Det er nogle af de forslag, en arbejdsgruppe nedsat af Kulturministeriet og Undervisningsministeriet nu fremlægger for at styrke musiklæreruddannelsen.

Kulturministeriet og Undervisningsministeriet samarbejder om at nytænke og styrke musikfaget i læreruddannelsen og dermed også i folkeskolen. Ministerierne har nedsat en arbejdsgruppe, der nu præsenterer fire forslag til initiativer, der forudsætter et tæt samarbejde mellem professionshøjskolerne og musikkonservatorierne.

Læs mere herRift om entreprenører
I fremtiden skal væsentlig flere elever og studerende have undervisning i entreprenørskab. Samtidig oprettes en ny fond, der samler indsatsen. Det er kernen i regeringens nye strategi for uddannelse i entreprenørskab.

Uddannelse i entreprenørskab er med til at skabe flere nye virksomheder med vækstpotentiale og flere vækstiværksættere. Vores fremtidige konkurrenceevne styrkes af, at vi gennem uddannelsessystemet stimulerer unges evne til at tænke nyt, se muligheder og omsætter ideer til værdi.

Derfor lancerer regeringen Strategi for uddannelse i entreprenørskab. Det er regeringens vision blandt andet at udvikle elever og studerendes viden om entreprenørskab og deres evne til at handle entreprenørielt.

Læs mere her
.