Dit livs eventyr begynder her
Studentum Danmark
Se webversion
Tag den unikke ansigts refleksterapi uddannelse
Tag en indretningsarkitekt uddannelse via fjernundervisning

Der har de seneste år været et øget fokus på indretning af både hjem og arbejdspladser. Det skaber gode muligheder for indretningsarkitekter og indendørsarkitekter, og du vil opleve, at der er efterspørgsel på dygtige indretningsarkitekter.

Indretningsarkitekter bliver brugt for eksempel på TV, som sætter fokus på emnet ved brug af indendørsarkitekter i programmer, når et hus skal sælges, bygges eller når pladsen i hjemmet bare skal udnyttes lidt bedre. Når man som udenforstående ser disse programmer, virker de ofte indlysende og rigtige - man kan bare ikke selv komme på idéen, og det er netop her indretningsarkitekten har sine helt særlige spidskompetencer.
.
Start dit eventyr med Bundgård Sprogrejser
Læs EUX Business online
Følg dit EUX Business-studieforløb online og få en uddannelse, der både vægter solid faglighed og har øjenene rettet mod erhvervslivet. Med et EUX Business-studieforløb kan du blive elev inden for inden for administration, økonomi, revision, shipping, butik eller handel. Mulighederne med en EUX Business er mange, og valget er dit.
Pre-med i Berlin
Bevægelsespædagog
Vil du arbejde som underviser, foredragsholder, ergonomisk rådgiver, massør eller behandler? Og vil du lære gymnastik-pædagogisk arbejde gennem funktionel balance og bevægelsesglæde til voksne gennem massage og undervisning i bevægelse, afspænding og træning?

Så er den 2-årige uddannelse til bevægelsespædagog hos Gotvedinstituttet det rigtige for dig.
Bliv flydende på et sprog
Udvikl dig som menneske
Kombiner din favoritsport med life skills og en dannelsesrejse til Ghana.

Brænder du for håndbold, fodbold eller mountainbike? Højskolen Hald Ege er en ny højskole i naturskønne omgivelser i en gammel egeskov nær Viborg. Her får du en unik mulighed for at rive 20 uger ud af din kalender og tage højskoleophold, der udvikler dig som menneske og som sportsudøver.

Bliv student på 2 år
Dit livs eventyr!
Vi har specialiseret os i højskoleophold i udlandet og tilbyder dig en unik rejseoplevelse med ophold i fx:

- Caribien & Hawaii
- Indien, Nepal & Thailand
- Mellemamerika
- USA, Canada & Mexico
- Fiji, New Zealand & Australien
Hvilken uddannelse skal du vælge? Få tre trin til det rette studievalg
3 bud på et sabbatår
Derfor skal du på højskole i sabbatåret

Måske har du, ligesom som mange andre unge, allerede besluttet dig for, at du skal have et eller flere sabbatår, inden du vil læse videre, og måske har du overvejet at tage på højskole.

Et højskoleophold i Danmark eller udlandet i løbet af sit sabbatår giver dig nemlig en masse nye oplevelser, eventyr og venskaber, og så vil det samtidig udvikle dig personligt og fagligt.
Test dig selv
Hvad kan jeg blive?

Sidder du indtrykket af, at det er umuligt at finde den rigtige uddannelse?

Det første trin til det rigtige studievalg for netop dig er at mærke efter, hvad du drømmer om og brænder for. Hvad motiverer dig?

Tag vores uddannelsestest / karrieretest og få et billede af, hvilken uddannelse der passer til dig..
Prøv uddannelsestesten og find dit drømmestudie
Populære studieretninger

Pædagogik & Undervisning, Design, Sprog & Litteratur, Økonomi & Handel, Medicin & Pleje, Naturvidenskab, Samfund & Kultur, Psykologi & Terapi, Ernæring & Sundhed, Alternativ Behandling, Kommunikation & Medier, Sport & Idræt
SHARE TO
Studentum Danmark | Rådhusstræde 6 | 1466 København K

Hjemmeside | Afmeld