Kvote 2, sabbatår eller udlandsstudier - hvad er din plan?
Få inspiration til dit studievalg
Se webversion
Åbn op til en verden af muligheder med en hoteluddannelse i Schweiz
Bliv morgendagens leder med verden som din arbejdsplads
Tænker du nyt og anderledes? Drømmer du om at nå til tops i en international branche i konstant forandring? Swiss Education Group samler over 6500 studerende fra 111 lande på fem skoler fordelt på syv campusser i Schweiz. Her får du en hotel management uddannelse med schweizisk finesse i billedskønne omgivelser med:

• Mulighed for at tage en akkrediteret bacheloruddannelse på 3 år i stedet for 4 år
• Individuel karriererådgivning og adgang til eksklusive rekrutteringsdage på campus
• Et livligt studiemiljø med indkvartering på tidligere hoteller og et væld af aktiviteter

Alle hotelskolerne gennemgår løbende kontroller og certificeringer, og de samarbejder med ledende business schools og universiteter fra bl.a. USA og England. Undervisningsafgiften er inklusiv helpension - og som dansk studerende tager du SU'en med dig til Schweiz.

Danske talenter er eftertragtede i hospitality branchen
Du får to lønnede praktikperioder af et halvt års varighed på de bedste hoteller og resorter i hele verden. Erfaringen herfra gør dig eftertragtet på det internationale arbejdsmarked i branchen. 78 procent er i en lederstilling inden for tre år, og alle studerende får mere end et jobtilbud, der er skræddersyet til deres drømme, før endt uddannelse.

Det åbner op til en verden af muligheder. Mød fx Stephanie fra Vordingborg, som efter et halvt år i Bruxelles nu er på vej til Doha, Qatar eller 24-årige Sophie, som gik fra hotel management i Schweiz til staff auditor i London.
Er EUX Velfærd den rette ungdomsuddannelse for dig?
Huen til dig der vil arbejde med mennesker
EUX Velfærd er den gymnasiale uddannelse for dig, der vil arbejde med mennesker og sundhed. Det er en gymnasial erhvervsuddannelse med løn, som veksler mellem skole- og praktikperioder.

Med EUX Velfærd får du altså nok praktisk erfaring til at få et job, og nok boglig viden til at videreuddanne dig til fx sygeplejerske, bioanalytiker, fysioterapeut, jordemoder, pædagog og meget mere.

Søg ind frem til 21. maj på skolens hjemmeside, hvis du vil holde dørene åbne, og sikre dig til fremtiden.
Få hjælp af den største studieagent, der formidler sundhedsuddannelser på engelsk i Spanien
Tag dit drømmestudie i Spanien
Med Study for a Better Future får du chancen for at tage din drømmeuddannelse på engelsk sammen med studerende fra hele verden i solrige Spanien. Her kan du bl.a. vælge mellem sundhedsuddannelser som:

Tandlæge
Læge
Dyrlæge
Sygeplejerske

Du får hjælp i hele processen fra ansøgning til første forelæsning - helt uden ekstra omkostninger.
Bliv læge, tandlæge, fysioterapeut eller sygeplejerske i Polen
Læs til læge eller tandlæge i Polen
Drømmer du om at læse medicin eller en anden sundhedsfaglig uddannelse i udlandet? Agder Vitenskapsakademi tilbyder syv uddannelser ved anerkendte polske universiteter:

• Læge uddannelse, Bydgoszcz (6 MD), Gdansk (6 MD), Poznan (6 MD) eller Poznan (4 MD)
Tandlæge uddannelse, Poznan
Fysioterapeut uddannelse, Poznan
Sygeplejerskeuddannelse, Gdansk
Psykologi - master, Warszawa

Du får studieboliggaranti og personlig vejledning i hele processen fra ansøgning til studiestart.
Find din drømmedestination og start dit livs eventyr
Er du klar til dit livs eventyr?
Et højskoleophold i udlandet med HÖJSKOLENDK er en dannelsesrejse med noget på hjerte. Vi brænder for oplevelser, fællesskab og mødet med nye mennesker og kulturer.

Vælg mellem unikke rejseoplevelser på spændende destinationer som Australien, Thailand, Hawaii eller Mexico. Fælles for dem alle er, at du udforsker verden samtidig med, at du sætter fokus på dine drømme, ønsker og mål for livet i et stærkt fællesskab. Rejs med og opdag nye, stærke sider af dig selv.
Undersøgelse: hvad betyder noget for dit studievalg?
Hos Studentum brænder vi for uddannelse, og vi arbejder hele tiden på at forbedre vores tilbud til dig som uddannelsessøgende eller studerende. Derfor er det vigtigt for os at kende dine behov og tanker i forbindelse med valg af uddannelse. Vi håber, at du vil deltage og sætter stor pris på din tid. Tusind tak for din hjælp!
Få inspiration blandt de populæreste uddannelser i kvote 2
6 uddannelser der hitter i kvote 2
Den 15. marts nærmer sig med hastige skridt. Måske ved du allerede nu, at du vil søge ind i kvote 2. Måske mangler du stadig inspiration til dit studievalg. Her går vi tæt på sidste års tal og stiller skarpt på de seks populæreste uddannelser i kvote 2 puljen.
Få tre trin til det rette studievalg for dig
3 trin til et studievalg i balance
Sidder du indtrykket af, at det er umuligt at finde en uddannelse, der både interesserer dig og sparker døren ind til en karriere med spændende opgaver og høj løn? Så er du ikke alene! Her samler vi alt, hvad du skal bruge fra drøm til optagelse.
Find din drømmeuddannelse her
De populæreste studieretninger i 2016

Pædagogik & Undervisning, Design, Sprog & Litteratur, Økonomi & Handel, Medicin & Pleje, Naturvidenskab, Samfund & Kultur, Psykologi & Terapi, Ernæring & Sundhed, Alternativ Behandling, Kommunikation & Medier, Sport & Idræt
SHARE TO
Studentum Danmark | Rådhusstræde 6 | 1466 København K

Hjemmeside | Afmeld nyhedsbrev