5 stærke uddannelsestips – og 3 trin til dit studievalg
Få inspiration til dit studievalg
Se webversion
Uddan dig til nye muligheder hos Jurainstituttet
Bliv advokatsekretær på 1, 2, 3 måder
En advokatsekretær uddannelse er et stort skridt på vejen mod et nyt job med spændende arbejdsopgaver. Hos Jurainstituttet uddanner du dig til nye muligheder. Du kan blive advokatsekretær på 1, 2, 3 måder som selvstudie eller klasseundervisning. Vælg imellem:

• Jura Basis (skole | selvstudie) – Den grundlæggende Advokatsekretæruddannelse
• Jura Plus (skole | selvstudie) – Den udvidede Advokatsekretæruddannelse
• Jura Erhverv (skole | selvstudie) – Den teoretiske overbygning i dansk og international erhvervsret

Du bliver klædt på til at varetage flere funktioner inden for den juridiske verden. Fra administrativ medarbejder eller sagsbehandler til advokatens højre hånd. Det åbner døre til spændende udfordringer på arbejdspladser fra advokatkontorer, domstole og Politiet til NGO'er, ministerier og en stribevis andre organisationer.

Uanset hvilken advokatsekretær uddannelse du vælger, åbner du døre til en verden fuld af muligheder.
Studér indretningsdesign når og hvor det passer dig
Brænder du for indretning og design?
Har du sans for stil, og bliver du aldrig træt af at se boligprogrammer eller læse blogs og magasiner om boligtrends? Så er en uddannelse ved Arkitektskolen for Indretningsdesign måske lige noget for dig.

Du kan tage uddannelsen til indretningskonsulent alene eller fortsætte og uddanne dig til indretningsarkitekt. Begge uddannelser er udviklet af fagets eksperter og er 100 % e-learning. De opdateres i takt med, at tidens trends udvikler sig. Det ruster dit til at gå direkte ud i en karriere inden for indretningsdesign.
Læs interviewet med Niels Ellegaard, School Career & Alumni Coordinator ved Swiss Education Group
Åbn op til en verden af muligheder
Tænker du nyt og anderledes? Drømmer du om at nå til tops i en international branche i konstant forandring? Ved Swiss Education Group får du en akkrediteret hotel management uddannelse, der kobler de nyeste ledelsesteorier med schweizisk finesse.

Tag din SU med til Schweiz og vælg mellem 5 førende hotelskoler med hver deres unikke profil. Du får personlig vejledning, lønnede internships hos de store hotelkæder og eksklusiv adgang til branchens største rekrutteringsforum. Over 6 ud af 10 får job før endt uddannelse - og danske talenter er eftertragtede.
Find din drømmedestination og start dit livs eventyr
Er du klar til dit livs eventyr?
Et højskoleophold i udlandet med HÖJSKOLENDK er en dannelsesrejse med noget på hjerte. Vi brænder for oplevelser, fællesskab og mødet med nye mennesker og kulturer.

Vælg mellem unikke rejseoplevelser på spændende destinationer som Australien, Thailand, Hawaii eller Mexico. Fælles for dem alle er, at du udforsker verden samtidig med, at du sætter fokus på dine drømme, ønsker og mål for livet i et stærkt fællesskab. Rejs med og opdag nye, stærke sider af dig selv.
Bliv inspireret af Ume Habiba Hussains historie
Design dit HF forløb, så det passer til dig
På KVUC kan du designe din hf, så den passer lige præcis til dit liv og din situation. Det er helt op til dig, hvilket forløb der passer dig bedst.

Du kan tage dine fag online på hf flex eller læse hf enkeltfag midt i København – både dag og aften. Du kan også vælge den 2-årige hf, hvor du tager en fuld hf-eksamen i en fast klasse på to år.

Læs hf på din måde bare 250 meter fra Nørreport på Københavns mest fleksible hf.
Hvilken uddannelse skal jeg vælge? Få inspiration her
Trin 1: DRØM
Hvilken uddannelse skal jeg vælge? Det første trin til det rigtige studievalg for dig er at mærke efter. Hvad drømmer du om, og hvad motiverer dig?

Få inspiration:

Prøv uddannelsestesten
Mød en færdiguddannet i job
Læs interviews med studerende
Trin 2: RESEARCH
Hvad betyder mit studievalg? Når du ved, hvilke studier der fører til dit drømmejob, skal du se på, hvordan det går for dimittender fra dem. Hvad tjener de, og får de job?

Få inspiration:

Få alternativer til populære studier
Tjek lavest ledighed og højest løn
Læs karriere- og brancheguides
Trin 3: OPTAGELSE
Hvordan søger jeg om optagelse? Efter de to første trin er du nu nede på én til otte uddannelser, der kan være det rigtige studievalg for netop dig.

Få inspiration:

Guide til kvote 1 og kvote 2
Guide til kvote 2 ansøgningen
Eksempel: kvote 2 ansøgning
Find din drømmeuddannelse her
De populæreste studieretninger i 2016

Pædagogik & Undervisning, Design, Sprog & Litteratur, Økonomi & Handel, Medicin & Pleje, Naturvidenskab, Samfund & Kultur, Psykologi & Terapi, Ernæring & Sundhed, Alternativ Behandling, Kommunikation & Medier, Sport & Idræt
SHARE TO
Studentum Danmark | Rådhusstræde 6 | 1466 København K

Hjemmeside | Afmeld nyhedsbrev