Er en uddannelse i livskvalitet noget for dig?
Din guide til uddannelsesjunglen
Se webversion
Tag en uddannelse i livskvalitet ved SOSU Nord
Vil du arbejde med mennesker?
Hvis du vil gøre en forskel for andre, er interesseret i menneskers udvikling og sundhed, og vil have en god uddannelse med mange muligheder, så ta’ en uddannelse i livskvalitet.

Fra januar bliver SOSU-hjælper og SOSU-assistent delt i to uddannelser med hver deres unikke faglige profil. Du kan søge ind allerede nu og starte til januar - ansøgningsfrist 11/11.

Som SOSU-hjælper bliver du det kendte ansigt i borgerens hjem, du yder pleje og omsorg, rådgiver om kost og ergonomi og hjælper borgeren med digital kommunikation.

Som SOSU-assistent skaber du et sammenhængende forløb for borgeren i mødet med sundhedssektoren. Du arbejder med grundlæggende sygepleje og hjælp til selvhjælp, og det er dig, der sikrer helheden i plejen og omsorgen af den enkelte borger.

Kom til vejledningsmøde den 31/10 i Hjørring eller den 1/11 i Aalborg og hør mere om de nye uddannelser og din vej til en uddannelse i livskvalitet.
Oplev verden med Dansk Studie Centers højskole i udlandet
Udnyt dit sabbatår på bedste vis!
Fyld rygsækken med oplevelser i verdensklasse og kom hjem med ny energi, uforglemmelige minder og et fedt netværk. Dansk Studie Centers højskole i udlandet gør en forskel for dig. Du får:

• Fantastiske rejseoplevelser i spændende lande
• Brugbar undervisning og inspiration til din fremtid

Dansk Studie Center har over 15 års erfaring med højskoleophold i udlandet. Med en dansk leder med på alle hold sørger vi for, at du kan rejse i trygge rammer.
Mød Kasper Lassesen, pilotstuderende ved CAPA
Få en flyvende start på din pilotkarriere
Drømmer du om en arbejdsdag med verdens bedste udsigt? CPL pilotuddannelsen hos Center Air Pilot Academy klæder dig på til at imødekomme branchens efterspørgsel på kvalificerede piloter.

På 22 måneder får du en professionel uddannelse til EASA godkendt pilot med mulighed for forhøjet SU. Her får du et udvidet MCC forløb og en optimal kombination af flyvetræning i simulatorer og i luften. Det giver dig direkte adgang til de fleste store flyselskaber.
Tag bevægelsespædagoguddannelsen ved Gotvedinstituttet
Bliv bevægelsespædagog på to år
Vil du arbejde som underviser, foredragsholder, ergonomisk rådgiver, massør eller behandler? Så er den 2-årige uddannelse til bevægelsespædagog hos Gotvedinstituttet det rigtige for dig.

Du får en SU-godkendt uddannelse i krop, bevægelse og formidling i et dynamisk læringsmiljø med dybe rødder og højt til loftet. Du får din daglige gang i det smukke fredede gymnastikhus på Frederiksberg, der byder på et unikt samspil mellem historie og kvalitet.
Tag din EUS i København, San Diego eller online
Bliv klar til elevplads på 10 uger
Er du student og stadig i tvivl om, hvad du skal bruge huen til? Tag den korte vej til et fedt job.

På Niels Brock kan du tage din EUS i København 100 meter fra Nørreport, i San Diego eller online.

Efter bare 10 uger på SU, kan du fortsætte som kontorelev, butikselev eller handelselev i to år med elevløn. Du får også værktøjer til at blive iværksætter i et spændende studiemiljø tæt på erhvervslivet.
Bliv klog på mulighederne med de nye sosu-uddannelser
Nye SOSU-uddannelser på vej i 2017
Fra næste år bliver sosu-uddannelserne til to selvstændige uddannelser med hver deres profil. Samtidig er der udsigt til færre elevpladser til sosu-hjælpere og flere til sosu-assistenter.

Vi har talt med Danske SOSU-skoler om, hvad det kommer til at betyde for dig, som overvejer en uddannelse i livskvalitet.
EUX - huen til dig, der vil være noget med mennesker
EUX Velfærd - to huer i én
EUX Velfærd er huen til dig, der vil være noget med mennesker. Du får chancen for at blive faglært som sosu-assistent eller pædagogisk assistent og samtidig få en gymnasial uddannelse.

Vil du have en uddannelse i livskvalitet med endnu flere muligheder? Læs mere om de to retninger på EUX Velfærd og mulighederne her.
Tag uddannelsestesten og find din drømmeuddannelse
Populære studieretninger

Pædagogik & Undervisning, Design, Sprog & Litteratur, Økonomi & Handel, Medicin & Pleje, Naturvidenskab, Samfund & Kultur, Psykologi & Terapi, Ernæring & Sundhed, Alternativ Behandling, Kommunikation & Medier, Sport & Idræt
Søg blandt mere end 1.000 uddannelser i Danmark og i udlandet
SHARE TO
Studentum Danmark | Rådhusstræde 6 | 1466 København K

Hjemmeside | Afmeld nyhedsbrev