Kom du ikke ind på drømmestudiet?
Kom du ikke ind på drømmeuddannelsen?
Se webversion
Tjek guiden til svar på optagelse og find ledige studiepladser her
30. juli - købt eller solgt
I dag er det skæbnens time for dig og de 94.743 andre håbefulde studiesøgende, som har søgt ind i kvote 1 eller kvote 2. Det er i dag, I får svar på, hvor I skal bruge de næste år af jeres liv - og med hvad. Måske ved du allerede nu, om du kom ind på drømmeuddannelsen.

I dette nyhedsbrev stiller vi skarpt på, hvad der sker, når du får svar på optagelse. Vi guider dig igennem reglerne og frem til de ledige studiepladser - og så får du fem skarpe bud på, hvordan du kan forvandle et afslag til et sabbatår, der rykker dig og skaber nye muligheder.
Find det du brænder for på højskole
Dyrk din passion på højskole
Tag en timeout fra karakterræset og pensum. Et højskoleophold er en intens oplevelse, der udfordrer dig til at opdage nye sider af dig selv.

Vælg mellem højskole i udlandet med Dansk Studie Center eller omkring 70 højskoler i Danmark.

Fritid og undervisning smelter sammen. Du bliver udfordret med nye idéer, tanker og indtryk. Det bringer dig tæt på en masse fantastiske mennesker. Vigtigst af alt bringer det dig tættere på dig selv.
Vælg dit study abroad program her
Study abroad på college i udlandet
Kickstart dine studier med et semester eller studieår i udlandet. Du får en unik chance for at opleve "the true college experience" med tryghed i hele processen.

Med EF - Education First og IBS - International Business School får du et professionelt Study Abroad program med alt fra vejledning over flybilletter til din studiebolig. Vælg mellem spændende programmer fra Business, sprog og management til design og turisme og find din drømmedestination.
Vil du være skiinstruktør eller bartender?
Rejs og tjen penge på samme tid
Oplev verden samtidig med, at du får venner for livet fra hele verden. Det er nogle af de fordele, du får med en uddannelse til bartender hos EBS eller skiinstruktør hos Snowminds eller SIA. Du får også et sjovt forløb med en stejl læringskurve og chancen for at:

• Opbygge et internationalt netværk i branchen
• Gå direkte i job efter din uddannelse

Når du begynder at studere, er du også klædt på til at supplere din SU med fede studiejobs.
Tag HF enkeltfag når og hvor det passer dig
Tag et HF enkeltfag eller to
Forbedr din eksamenskarakter eller tag et ekstra fag eller niveau som HF enkeltfag. Det kan være vejen til bedre chancer for at slippe igennem nåleøjet til drømmestudiet ved næste års optag.

Kontakt studievejledningen ved KVUC, Efterslægten, VUF eller et af landets øvrige HF- og VUC centre. Her kan du studere dag, aften eller lige når og hvor du vil via e-learning. Din fremtid starter her - næste holdstart er i august måned.
Hvor vil du på sprogskole?
Oplev verden på sprogrejse
'The sky is the limit' når det kommer til udvalget af sprogrejser. Vælg mellem destinationer med storby, strand, kultur eller natur over hele verden og bliv bedre til sprog som:

Engelsk eller tysk
Spansk, fransk eller italiensk
Kinesisk eller japansk

Skræddersy en sprogrejse, der matcher dine behov og rejs afsted, når det passer dig.
Tag uddannelsestesten og find din drømmeuddannelse
Populære studieretninger

Pædagogik & Undervisning, Design, Sprog & Litteratur, Økonomi & Handel, Medicin & Pleje, Naturvidenskab, Samfund & Kultur, Psykologi & Terapi, Ernæring & Sundhed, Alternativ Behandling, Kommunikation & Medier, Sport & Idræt
SHARE TO
Studentum Danmark | Rådhusstræde 6 | 1466 København K

Hjemmeside | Afmeld nyhedsbrev