Tør du følge din drøm?
Få inspiration til dit studievalg
Se webversion
Drømmer du om at læse medicin i udlandet?
Boost dine chancer for at komme ind på drømmestudiet med et intensivt pre-med kursus i hjertet af Berlin. Som den eneste skole i Tyskland tilbyder Berlin Medical College dig et intensivt forberedende medicin kursus. Her får du:

• Undervisning på små hold med erfarne undervisere tre dage om ugen i 24 uger
• Et pensum, der dækker store dele af første semester på medicin uddannelsen
• Pengene tilbage, hvis du ikke består det samlede forløb med mindst 70 procent

I løbet af 400 lektioner får du ikke alene en fornemmelse af, hvad det kræver at være medicinstuderende ved førende europæiske universiteter. Skolen tilbyder dig også gratis rådgivning i ansøgningsprocessen. Vælg mellem undervisning på tysk eller engelsk og studistart tre gange om året i januar, april og oktober.
Opdag mulighederne ved Institut for Ansigts Refleksterapi
Lær at behandle med refleksterapi
Vil du gerne kunne bringe hele kroppen i balance og behandle sygdomme og symptomer gennem reflekszoner og punkter i ansigtet? Så er et kursus eller en uddannelse ved IRFI de Lone Sørensen måske noget for dig. Vælg imellem:

Ansigts Refleksterapi (RAB-godkendt)
Tibetansk Neuro-Fod Refleksterapi
Japansk Lifting

Du kan også tage et online kursus i ansigts-refleksterapi, og studere når og hvor det passer dig!
Mød Yazmin Fox - Kvinden bag Sexologiskolen
Bliv certificeret parterapeut og sexolog
På Sexologiskolen København & Århus, kan du uddanne dig Sexolog & Parterapeut, og videreuddanne dig med skolens fire Specialistuddannelser.

Didaktisk sexologi og kommunikation
Erhvervssexologi og coaching
Vaginal terapi
Tantrayoga lærer

Vi kombinerer almen- og klinisk sexologi med traditionel sexologi samt viden om det hele menneske, livsstil og helse. Tilmeld dig før 1. juli og spar 10.000 kroner.
Bliv bachelor på internationalt anerkendt designskole
BA i design på højt niveau i Spanien
Ved Marbella Design Academy får du en unik chance for at studere design i solrige Sydspanien med skønt vejr, lave leveomkostninger og gode levevilkår. Vælg mellem tre professionelle design uddannelser:

Indretningsarkitektur (BA)
Grafisk design (BA)
Mode design (BA)

Skolen har 230 studerende fra hele verden, og undervisningen foregår på engelsk. Efter eksamen får du tildelt en BA (Hons) fra Middlesex University London.
Bliv zoneterapeut eller massør på DDZ
Bliv RAB zoneterapeut eller massør
Overvejer du et karriereskift? På DDZ - Den Danske Zoneterapeutskole får du en professionel uddannelse, der bygger på mere end 30 års erfaring. Vælg mellem zoneterapeut eller idrætsmassør / erhvervsmassør.

På DDZ får du uddannelser, der kvalificerer dig til titlen RAB og momsfritagelse. Du får også et bredt udvalg af kurser i fx triggerpunkter og øreakupunktur, der er godkendte til at give RAB efteruddannelsespoint. Du kan også læse fag som anatomi. fysiologi og patologi via fjernundervisning på eSchool.
Alternativer til drømmestudiet
Kæmper du med at udvælge dine 8 prioriteter i din kvote 1 ansøgning? Her giver vi dig overblik over de populæreste uddannelser ved optaget i 2015 - du får også gode idéer til alternativer i samme boldgade, hvis du ikke er sikker på, at dit snit er højt nok til at flyve ind på drømmestudiet. Måske bliver du overrasket
Gør som Camilla - følg din drøm i studievalget
Er du i tvivl om dit studievalg?
I 2013 faldt 12 procent af alle nye studerende fra i løbet af det første år. Vi har talt med Camilla, der valgte at skifte prestigen på psykologistudiet ud med en uddannelse til pædagog. Idag er hun slet ikke i tvivl om, at hun valgte rigtigt. Læs med og få inspiration til at vælge den rigtige uddannelse for dig.
Tag uddannelsestesten og find din drømmeuddannelse
Populære studieretninger

Pædagogik & Undervisning, Design, Sprog & Litteratur, Økonomi & Handel, Medicin & Pleje, Naturvidenskab, Samfund & Kultur, Psykologi & Terapi, Ernæring & Sundhed, Alternativ Behandling, Kommunikation & Medier, Sport & Idræt
Søg blandt mere end 1.000 uddannelser i Danmark og i udlandet
SHARE TO
Studentum Danmark | Rådhusstræde 6 | 1466 København K

Hjemmeside | Afmeld nyhedsbrev