Har du fundet din drømmeuddannelse?
Få inspiration til dit studievalg
Se webversion
Er du klar til ansøgningsfristen i morgen?
I denne måneds er der både guldkorn til dig, der søger ind på en videregående uddannelse i år via kvote 1 eller 2 og til dig, der søger andre veje. Vi har samlet 5 stærke bud på din drømmeuddannelse lige fra elev på business class over akupunktør med RAB godkendelse til inspiration til dig, som overvejer at tage din uddannelse i udlandet.

Her på falderebet får du også et godt eksempel på, hvordan en kvote 2 ansøgning kan se ud og 7 trin til at vælge den rigtige kandidatuddannelse for dig, der vil begynde på din kandidat til efteråret.
Drømmer du om at studere i udlandet?
Med et Higher National Diploma (HND) fra Cambridge House Community College får du en praksisnær uddannelse i fantastiske Valencia, der bringer dig nærmere dine karrieredrømme. Vælg imellem:

Performing Arts
Business Mangement
Hospitality Management
Sports & Leisure Management

Søg nu og start på dit HND til efteråret i Valencia!
Bliv bachelor på internationalt anerkendt designskole
BA i design på højt niveau i Spanien
Ved Marbella Design Academy får du en unik chance for at studere design i solrige Sydspanien med skønt vejr, lave leveomkostninger og gode levevilkår. Vælg mellem tre professionelle design uddannelser:

Indretningsarkitektur (BA)
Grafisk design (BA)
Mode design (BA)

Skolen har 230 studerende fra hele verden, og undervisningen foregår på engelsk. Efter eksamen får du tildelt en BA (Hons) fra Middlesex University London.
Bliv læge, tandlæge, fysioterapeut eller sygeplejerske i Polen
Læs medicin eller psykologi i Polen
Agder Vitenskapsakademi tilbyder et 20-ugers Pre-Med kursus i Berlin og hele syv uddannelser ved anerkendte polske universiteter med studieboliggaranti:

• Læge uddannelse, Bydgoszcz, Gdansk eller Poznan
Tandlæge uddannelse, Poznan
Fysioterapeut uddannelse, Poznan
Sygeplejerskeuddannelse, Gdansk
Psykologi uddannelse, Warszawa

Du får personlig vejledning i hele processen fra ansøgning til studiestart.
Bliv akupunktør på Københavns Akupunkturskole
Bliv RAB-godkendt akupunktør på to år
Med akupunktøruddannelsen på Københavns Akupunkturskole får du en solid faglig og personlig ballast. På to år bliver du klar til at starte som RAB-godkendt akupunktør med egen klinik eller på klinikker i ind- og udland. Du kan også supplere med kurser i medicinsk akupunktur eller kosmetisk akupunktur.

Tag akupunktøruddannelsen i København eller Aarhus og få redskaberne til at arbejde med akupunktur fra flere vinkler, der kombinerer vestlig medicin med Østens holistiske tilgang.
Bliv klar til en karriere i detailhandlens superliga på ét år
Bliv en del af detailhandlens superliga
Brænder du for salg, og søger du et springbræt til en spændende karriere fyldt med muligheder i indland og udland? Søg senest 31. marts og bliv elev på det første hold på Dansk Supermarked Business College.

Her får du en EUD Business krydret med ekstra aktiviteter, der giver dig indblik i, hvad det kræver, at komme til tops i detailhandlen på bare et år. Bagefter er du garanteret elevplads i en af Dansk Supermarked Group's butikker - og et perfekt afsæt for din karriere.
Sådan så Louises motiverede kvote 2 ansøgning ud
Få inspiration til din kvote 2 ansøgning
Hvordan skriver du en motiveret ansøgning til kvote 2, der viser, at netop DU er studieegnet og den rigtige at slippe igennem nåleøjet til din drømmeuddannelse?

Læs med og se, hvordan Louises ansøgning så ud, da hun søgte ind på sit drømmestudie via kvote 2 og kom ind - alt sammen krydret med gode råd.
7 trin til valg af kandidatuddannelse
Vælg den rette kandidatuddannelse
Er du færdig, eller bliver du snart færdig med din bacheloruddannelse? Så overvejer du måske at søge ind på en kandidatuddannelse.

Vil du i gang efter sommerferien, skal du søge senest 1. april. Læs med her og få 7 trin til, hvordan du vælger den helt rigtige kandidatuddannelse for dig.
Tag uddannelsestesten og find din drømmeuddannelse
Populære studieretninger

Pædagogik & Undervisning, Design, Sprog & Litteratur, Økonomi & Handel, Medicin & Pleje, Naturvidenskab, Samfund & Kultur, Psykologi & Terapi, Ernæring & Sundhed, Alternativ Behandling, Kommunikation & Medier, Sport & Idræt
Søg blandt mere end 1.000 uddannelser i Danmark og i udlandet
SHARE TO
Studentum Danmark | Rådhusstræde 6 | 1466 København K

Hjemmeside | Afmeld nyhedsbrev