Kom i mål med din kvote 2 ansøgning
Studentum Danmark
Se webversion
Find din drømmeuddannelse inden 15. marts
I denne måned er der både guldkorn til dig, der søger ind på en videregående uddannelse i år via kvote 1 eller 2 og til dig, der søger andre veje. Vi har samlet 6 stærke bud på din drømmeuddannelse lige fra elev på business class over pædagog i Esbjerg eller bevægelsespædagog på Gotvedinstituttet til medicin i udlandet. Og så får du de seks trin til en kvote 2 ansøgning, der rykker.
Læs mere om Åbent Hus i Studiebyen Esbjerg
Oplev mulighederne i Studiebyen Esbjerg
Med over 6.500 studerende er Esbjerg en studieby med mange muligheder. Her forsvinder du ikke i mængden, og du får alle de samme fordele som i større studiebyer. Vidste du for eksempel, at du som studerende i Esbjerg har adgang til et gratis event om ugen, 40+ barer og natklubber, alt fra CrossFit til fodbold og gode studieboliger?

Besøg de seks videregående uddannelsesinstitutioner i Studiebyen Esbjerg til Åbent Hus den 26. og 27. februar og find en uddannelse, der matcher dine interesser. Vælg imellem:
IT og Elektronik
Samfund, Økonomi og Sprog
Naturvidenskab og Teknik
Pædagogik, Social og Sundhed
Bliv læge, tandlæge, fysioterapeut eller sygeplejerske i Polen
Læs medicin eller psykologi i Polen
Agder Vitenskapsakademi tilbyder et 20-ugers Pre-Med kursus i Berlin og hele syv uddannelser ved anerkendte polske universiteter med studieboliggaranti:

• Læge uddannelse, Bydgoszcz, Gdansk eller Poznan
Tandlæge uddannelse, Poznan
Fysioterapeut uddannelse, Poznan
Sygeplejerskeuddannelse, Gdansk
Psykologi uddannelse, Warszawa

Du får personlig vejledning i hele processen fra ansøgning til studiestart.
Boost dit sabbatår på højskole
På Nørgaards Højskole får du mulighed for at dyrke dine interesser, og opdage helt nye sider af dig selv gennem fag du slet ikke vidste du brændte for!

Vælg mellem højskoleophold fra 12 til 38 uger og to linjefag blandt foto, rytmisk musik, e-musik, dans, filmskuespil, skriv, kunst, adventuresport og outdoor.

Under dit ophold får du venner for livet og kommer på studieture til New York og Berlin.
'Study for a Better Future' i  Spanien - Klik her og læs mere
Tag dit drømmestudie i Spanien
Med Study for a Better Future får du chancen for at tage din drømmeuddannelse på engelsk sammen med studerende fra hele verden i solrige Spanien. Her kan du bl.a. studere:

Læge
Sygeplejerske
Dyrlæge
Arkitekt

Du får hjælp i hele processen fra ansøgning til første forelæsning - helt uden ekstra omkostninger.
Bliv klar til en karriere i detailhandlens superliga på ét år
Bliv en del af detailhandlens superliga
Brænder du for salg, og søger du et springbræt til en spændende karriere fyldt med muligheder i indland og udland? Søg senest 15. marts og bliv elev på det første hold på Dansk Supermarked Business College.

Her får du en EUD Business krydret med ekstra aktiviteter, der giver dig indblik i, hvad det kræver, at komme til tops i detailhandlen på bare et år. Bagefter er du garanteret elevplads i en af Dansk Supermarked Group's butikker - og et perfekt afsæt for din karriere.
Tag bevægelsespædagoguddannelsen ved Gotvedinstituttet
Bliv bevægelsespædagog på to år
Vil du arbejde som underviser, foredragsholder, ergonomisk rådgiver, massør eller behandler? Så er den 2-årige uddannelse til bevægelsespædagog hos Gotvedinstituttet det rigtige for dig.

Du får en SU-godkendt uddannelse i krop, bevægelse og formidling i et dynamisk læringsmiljø med dybe rødder og højt til loftet. Du får din daglige gang i det smukke fredede gymnastikhus på Frederiksberg, der byder på et unikt samspil mellem historie og kvalitet.
Alt om KOT samlet ét sted
Bliv klog på KOT - Kvote 1 og 2
Hvornår er ansøgningsfristen til kvote 2? Kan man både søge i kvote 1 og kvote 2? Hvor mange uddannelser kan man søge? Hvornår får du svar?

Med den 15. marts lige om hjørnet, nærmer den første vigtige dato for dig, der er studiesøgende, sig. Læs med i KOT guiden og få svar på alt, du bør vide, inden du sender din kvote 1 eller kvote 2 ansøgning.
Sådan skriver du den gode kvote 2 ansøgning
Den gode kvote 2 ansøgning
Drømmer du om at studere jura, psykologi eller noget helt tredje, men har et karaktergennemsnit, der er for lavt? Så er kvote 2 løsningen!

Men hvordan skriver du egentlig en motiveret ansøgning og et målrettet CV, der viser, at netop DU er studieegnet og har de bedste forudsætninger for at gennemføre uddannelsen?
Tag uddannelsestesten og find din drømmeuddannelse
Populære studieretninger

Pædagogik & Undervisning, Design, Sprog & Litteratur, Økonomi & Handel, Medicin & Pleje, Naturvidenskab, Samfund & Kultur, Psykologi & Terapi, Ernæring & Sundhed, Alternativ Behandling, Kommunikation & Medier, Sport & Idræt
Søg blandt mere end 1.000 uddannelser i Danmark og i udlandet
SHARE TO
Studentum Danmark | Rådhusstræde 6 | 1466 København K

Hjemmeside | Afmeld nyhedsbrev