Start på din drømmeuddannelse i 2016
Studentum Danmark
Se webversion
Læs mere om dine muligheder som advokatsekretær fra Jurainstituttet
Tag en uddannelse med fremtid i
Giv dig selv de bedste muligheder for at nå dit mål om en spændende fremtid på et advokatkontor eller i en juridisk afdeling i erhvervslivet.

Hos Jurainstituttet uddanner du dig til nye muligheder. Bliv advokatsekretær på tre niveauer: Jura Basis, Jura Plus eller Jura Erhverv. Fælles for dem alle er, at du lærer fra de bedste i branchen, og at du kan læse i København, Aarhus eller hjemmefra med start, når det passer dig. Din fremtid starter her!
Gå på opdagelse i Studiebyen Esbjerg
Oplev Studiebyen Esbjerg
Besøg os til Åbent Hus den 26. og 27. februar og find et studie, der matcher dine interesser:

IT og Elektronik | Samfund, Økonomi og Sprog | Naturvidenskab og Teknik | Pædagogik, Social og Sundhed

I Studiebyen Esbjerg har vi mere end 6.500 studerende fordelt på 60 videregående uddannelser - vil du være en af dem?
Københavns Akupunkturskole
Med akupunktøruddannelsen på Københavns Akupunkturskole får du en solid faglig og personlig ballast. På to år bliver du klar til at starte som RAB-godkendt akupunktør med egen klinik eller på klinikker i ind- og udland. Du kan også supplere med kurser i medicinsk akupunktur eller kosmetisk akupunktur.

Tag akupunktøruddannelsen i København eller Aarhus og få redskaberne til at arbejde med akupunktur fra flere vinkler, der kombinerer vestlig medicin med Østens holistiske tilgang.
Tag på kunsthøjskole i Holbæk
Udfold dit kreative talent på højskole
Drømmer du om en fremtid som arkitekt, kunstner eller måske designer? Kunsthøjskolen i Holbæk har ingen linjer. Det giver dig frirum til at udfolde dit kreative talent på tværs af medier og kunstformer.

Sammensæt selv dit højskoleophold med fag fra en lang række spændende værksteder som fx Digitalt fotografi, Arkitektur, Design og Analogt fotografi.

Under hele opholdet får du personlig vejledning og undervisning af etablerede kunstnere.
Tag din uddannelse inden for sundhed og medicin i udlandet via Agder
Agder Vitenskapsakademi
Drømmer du om at studere i udlandet? Og drømmmer du om en karriere inden for medicin og behandling? Så er Agder Vitenskapsakademi din billet til fremtiden.

Her får du hjælp til at vælge din drømmeuddannelse og personlig vejledning i hele ansøgningsprocessen fra optagelsesinterview til studiestart. Læs fx medicin, psykologi, fysioterapi eller til sygeplejerske på et højt internationalt niveau og tag SU'en med dig til Polens mest anerkendte medicinske fakulteter.
Boost din eksamensforberedelse
5 tips til den gode eksamen
Eksamenstiden er over os og studerende over hele landet skal til at blive bedømt på deres kundskaber og vise, hvor meget de har lært i løbet af semesteret.

På Studentum.dk har vi i denne måned sammensat en miniguide med fem gode råd til, hvordan du får mest ud af tiden, når du læser til eksamen.
Vælg uddannelse med hjernen og hjertet i tre trin
3 trin til dit studievalg
Føler du, at det er umuligt at finde en uddannelse, der både interesserer dig og giver adgang til en karriere med spændende opgaver og høj løn?

Følg disse tre trin og vælg din uddannelse med både hjernen og hjertet. Det gælder uanset, om du er på helt bar bund eller om du allerede har en idé.
Find din drømmeuddannelse - Tag uddannelsestesten
Et nyt år med nye muligheder
Her på Studentum håber vi, at du er kommet godt ind i det nye år. Er 2016 året, hvor du vil i gang med din drømmeuddannelse? I dette nyhedsbrev har vi samlet fem bud på din fremtidige uddannelse. Du får også tre trin til et studievalg med balance mellem fornuft og følelse samt fem trin til den gode eksamen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 69 91 15 41 eller skrive til os på info@studentum.dk. Du kan også prøve vores uddannelsestest for at få inspiration til dit uddannelsesvalg.
SHARE TO
Studentum Danmark | Rådhusstræde 6 | 1466 København K

Hjemmeside | Afmeld nyhedsbrev