Vælger du uddannelse med hjernen eller hjertet? Få 5 studietips her
Studentum Danmark
Se webversion
Sådan bruger du Studentum
Bliv Les Mills fitnessinstruktør
Bliv en del af Les Mills fællesskabet
Er træningsoplevelser, der får deltagerne til at forelske sig i fitness og forandrer deres liv, en del af dit DNA?

Som Les Mills instruktør bliver du en del af et globalt netværk, der er dedikeret til at skabe en 'fitter planet'. Vælg mellem 10 uddannelser og få løbende support, der hjælper dig til at nå dit potentiale som instruktør.

Les Mills findes i 80 lande, i 15.000 træningscentre og trænes af over 6 millioner mennesker hver uge.
Tag maskinmesteruddannelsen i Aarhus på AAMS
Bliv maskinmester - leder i industrien
Maskinmesteruddannelsen er for dig, der vil arbejde med komplekse tekniske anlæg og installationer til vands og på landjorden.

På AAMS får du en praksisnær teknisk uddannelse i et dynamisk og internationalt studiemiljø med attraktive udvekslingsaftaler i bl.a. USA og Australien. Vælg mellem fjernundervisning eller fremmøde i Aarhus.

Det klæder dig på til et job som teknisk leder i industrien i ind- og udland - nu og i fremtiden.
Tag på kunsthøjskole i Holbæk
Udfold dit kreative talent på højskole
Drømmer du om en fremtid som arkitekt, kunstner eller måske designer? Kunsthøjskolen i Holbæk har ingen linjer. Det giver dig frirum til at udfolde dit kreative talent på tværs af medier og kunstformer.

Sammensæt selv dit højskoleophold med fag fra en lang række spændende værksteder som fx Digitalt fotografi, Arkitektur, Design og Analogt fotografi.

Under hele opholdet får du personlig vejledning og undervisning af etablerede kunstnere.
Er du digital nørd? Find din drømmeuddannelse på ITU
Udvikl digitale platforme til fremtiden
Har du ambitioner om en fremtid som digitalt business geni, hardcore softwareudvikler eller digital designer af kommunikation eller spil med knivskarp interaktion?

Vælg mellem 3 bachelor- og 4 kandidatuddannelser på IT-Universitetet med hver sin digitale niche.

Du lærer at skabe digitale platforme til fremtiden i et internationalt miljø med stærk integration af teori og praksis. Knap hver 4. studerende er fra udlandet, og ITU samarbejder med universiteter verden over.
Bliv zoneterapeut på TKZ Skolen
Vil du være zoneterapeut?
Med en zoneterapeut uddannelse fra TKZ Skolen er du klædt godt på til at opnå RAB-godkendelse og starte din egen praksis. Du lærer at behandle symptomer og årsager effektivt via traditionel kinesisk zoneterapi.

I løbet af 2½ år fører erfarne og kompetente undervisere dig ind i en verden fyldt med nye synsvinkler på, hvordan du bringer en syg og udpint krop i naturlig balance, så smerter og ubehag mildnes eller forsvinder.
Tjek uddannelsesguiden og få tre trin til dit studievalg
Find den rette uddannelse for dig
Er du i tvivl, om du skal vælge uddannelse med hjernen eller hjertet? Du er ikke alene om at være splittet mellem følelser og fornuft i studievalget.

Følg 3 trin til at vælge den rigtige uddannelse for netop dig! Gå også på opdagelse i de 12 populæreste studieretninger på Studentum og lad dig inspirere.
Få tre tips til succes med din legatsøgning
Få succes med din legatsøgning
Planlægger du at tage en del af eller hele din uddannelse i udlandet? Tjek vores miniguide til legatansøgning ud og kickstart dine udlandsdrømme.

Vi giver dig tips til at finde vej i legatjunglen og til at skrue en ansøgning og et budget sammen, der booster din chance for at få legatet. Det er aldrig for sent!
Prøv testen og find ud af, hvilken uddannelse der passer dig
Har du spørgsmål om uddannelse?
Du er altid velkommen til at kontakte os på 69 91 15 41 eller skrive til os på info@studentum.dk. Du kan også prøve vores uddannelsestest for at få inspiration til dit uddannelsesvalg.
Del nyhedsbrevet:
Studentum Danmark | Rådhusstræde 6, 1466 København K

Hjemmeside | Afmeld nyhedsbrev