Hvilken uddannelse skal stå på dit CV?
Studentum Danmark
Se webversion
Sådan bruger du Studentum
Design fremtidens mode, møbler og indretning - uddan dig hos TAU!
TAU - din kreative fremtid starter i Malmø
Vil du sætte dit fingeraftryk på indretningen af fremtidens boliger, kontorer og butiksområder? Eller drømmer du om at blive tøjdesigner? Tag din SU med hinsidan og kom et skridt nærmere din drøm!

Fire uddannelser for unge og for voksne
Hos TAU Arts and Crafts School finder du fire kreative uddannelser i et kreativt miljø, hvor håndværk og æstetik går hånd i hånd. Alle uddannelser udbydes som toårige erhvervsuddannelser for dig over 20 år (Yrkesvux), hvor du får en personlig uddannelsesplan. Er du under 20 år, tager du uddannelserne sammen med en gymnasial uddannelse på tre år. Vælg imellem:

Møbelsnedker (Finsnickeri & Design) For unge | For voksne
Indretningsdesigner (Interiör & Design) For unge | For voksne
Tøjdesigner (Mode & Textil) For unge | For voksne
Maler med dekorativ profil (Yrkesmåleri med dekorativ fördjupning) For unge | For voksne

Alle uddannelserne booster din kreative og personlige udvikling. Det giver dig et perfekt afsæt for din fremtid.
Er du digital nørd? Find din drømmeuddannelse på ITU
Udvikl digitale platforme til fremtiden
Har du ambitioner om en fremtid som digitalt business geni, hardcore softwareudvikler eller digital designer af kommunikation eller spil med knivskarp interaktion?

Vælg mellem 3 bachelor- og 4 kandidatuddannelser på IT-Universitetet med hver sin digitale niche.

Du lærer at skabe digitale platforme til fremtiden i et internationalt miljø med stærk integration af teori og praksis. Knap hver 4. studerende er fra udlandet, og ITU samarbejder med universiteter verden over.
Bliv parterapeut, sexolog eller selvværdsvejleder hos Joan Ørting
Bliv parterapeut hos Joan Ørting
Drømmer du om at hjælpe par med at bevare eller genfinde gnisten og få hverdagen til at glide? Hos Joan Ørting bliver du klædt på til at guide par i alle parforholdets og seksualitetens facetter.

Uddan dig til parterapeut, sexolog eller kombinér begge uddannelser og kom et skridt nærmere din drøm. Du lærer fra de bedste i branchen kan tage din uddannelse i København eller Aarhus. Vil du hjælpe andre til et liv med mere kærlighed og trivsel, er den nye selvværdsvejleder-uddannelse måske dig?
Deltag i undersøgelse om karriere efter uddannelse
Karakterer eller erfaring?
Hjælp os med at blive klogere på, hvad der betyder noget for dine jobmuligheder efter sidste eksamen og vær med i lodtrækningen om et SuperGavekort fra Gavekortet.dk på 200 kroner.

Deltag ved at svare på 12 hurtige spørgsmål i vores undersøgelse om karrieremuligheder efter studietiden.
5 trin til fremtidens CV
Brug din studietid til at samle brikkerne i et CV, der er skræddersyet til de behov, som fremtidens chefer lægger vægt på. Så er du godt på vej!

Her får du opskriften på, hvordan du bygger et fremtidssikret CV i fem trin. Tag også testen og få klar besked på, om du har fremtidens CV.
Læs om Kaspers hverdag som pilotelev ved Center Air PilotAcademy
Få verdens bedste udsigt som pilot
"Det er en dejlig fornemmelse at tage en flyver på en sommerdag, flyve en undervisningstime og tænke på alt det som ens kammerater sidder og laver. Mange gange når andre sidder til undervisning på universitetet eller noget andet, befinder jeg mig i verdens bedste kontor med den bedste udsigt. Det er klart det bedste ved denne uddannelse".

Drømmer du om at blive pilot? Kasper Lassesen valgte at tage pilotuddannelsen ved Center Air Pilot Academy - pilotskolen med den bedste ansættelseshistorik.
Vil du være zoneterapeut fra DDZ? Opdag mulighederne her!
Bliv zoneterapeut og massør i ét
Massør, zoneterapeut eller begge dele? Hos DDZ - Dansk Zoneterapeutskole, får du en RAB-godkendt zoneterapeut uddannelse baseret på mere end 30 års erfaring. Du får også 1. del af uddannelsen til massør.

Faglig stolthed, fleksibilitet, små hold og uformel omgangstone – Det er nøgleordene hos DDZ. Skolen tilbyder bl.a. rentefri afdragsordning, delvis elearning, gratis overnatning og et væld af kurser lige fra Triggerpunkter til Øreakupunktur.
Prøv testen og find ud af, hvilken uddannelse der passer dig
Har du spørgsmål om uddannelse?
Du er altid velkommen til at kontakte os på 69 91 15 41 eller skrive til os på info@studentum.dk. Du kan også prøve vores uddannelsestest for at få inspiration til dit uddannelsesvalg.
Del nyhedsbrevet:
Studentum Danmark | Rådhusstræde 6, 1466 København K

Hjemmeside | Afmeld nyhedsbrev