August: tid til fornyelse - hvilken vej går du? Kig her!
Studentum Danmark
Se webversion
Kontakt IRFI de Lone Sorensen her
Lær at behandle hele kroppen med ansigts refleksterapi - ansigtszoneterapi
Vil du gerne kunne bringe hele kroppen i balance og behandle sygdomme og symptomer gennem reflekszoner og punkter i ansigtet? Så er denne RAB-godkendte uddannelse i ansigts refleksterapi måske det helt rette for dig!

Med denne uddannelse tilegner du dig en moderne og ny behandlingsmetode. Du kan bruge metoden til en bred vifte af lidelser og symptomer:

- neuropsykologiske, - og hjernesygdomme
- organrelaterede symptomer
- muskelsmerter og spændinger
- stressrelaterede symptomer
- hormonelle ubalancer

Brug refleksterapi som genoptræning Temprana refleksterapi

Temprana er ansigts refleksterapi og grundstenen i en specialudviklet genoptræningsmetode - et meget omfattende behandlingssystem som trækker på både ny og gammel viden inden for refleksterapi.
Kontakt Advokatsekretærernes Uddannelsescenter
Få bedre muligheder for at nå dine mål
Som advokatsekretær er du uddannet til at kunne udfylde forskellige roller på advokatkontorer og i juridiske afdelinger i erhvervslivet. Du kan læse på 1, 2, 3 måder: AU basis, AU plus og AU erhverv. Underviserne er håndplukket fra toppen af branchen. Start når du vil - du kan studere i Århus, København eller hjemme hos dig selv.
Kontakt AkupunkturAkademiet her
Arbejd professionelt med akupunktur
AkupunkturAkademiet er for dig, som vil tage en Akupunktøruddannelse på højt niveau og arbejde professionelt med Akupunktur.

Vi lever op til de nye, høje krav for optagelse i Praktiserende og Danske Akupunktører. Du får en uddannelse med fokus på håndværk, klinisk praksis og teori, så du bliver klædt ordentligt på til at behandle patienter.”
Vælg den rigtige sprogskole
Overvejer du at tage på sprogrejse, lære et nyt sprog og en ny kultur? Vil du have professionel, personlig og høj kvalitetsrådgivning? Så er en sprogrejse hos HowJdo det rette for dig!

Hos HowJdo tilbyder vi kun sprogskoler, som er kvalitetsstemplet og anerkendt verden over. Vores ældste sprogskole ligger i Tours i Frankrig og er fra 1912.
Kontakt NooA og hør om online tegnekursus
Tegnekursus online - også på engelsk
Tag et tegnekursus hos NooA og studer online, når det passer dig. Du kan også tage et tegnekursus (Drawing course) på engelsk. Du kan skrive på enten dansk eller engelsk på tegnekurset.

Tegnekurset er for dig, der er interesseret i at lære at tegne og vil blive bedre. Du skal have adgang til en mobiltelefon eller digitalt kamera, så du kan tage billeder af det, du tegner og dele med læreren og de andre deltagere. Du har adgang til kurset i 180 dage fra den dag, du tilmelder dig.
SHARE TO
Spørgsmål om uddannelse?
Du er altid velkommen til at kontakte os på 69 91 15 45 eller skrive til os på info@studentum.dk. Du kan også prøve vores uddannelsestest for at få inspiration til dit uddannelsesvalg.
Studentum Danmark | Rådhusstræde 6, 1466 København K

Webbplats | Avregistrera