Er du klar til kvote 2? find den rette uddannelse her!
Se webversion Studentum.dk
Søg uddannelse   |    Uddannelse i Danmark   |    Uddannelse i udlandet   |    Om Studentum.dk 
Hjælp andre til en sund livsstil som kostvejleder
Bliv klog på om kostvejlederuddannelsen er noget for dig
Brænder du for kost og ernæring, og vil du arbejde professionelt med at hjælpe andre til en sund livsstil? Ved Kostakademiet får du et velfunderet fagligt fundament for en fremtid som kostvejleder.

På uddannelsen får du byggestenene til at udarbejde kostplaner, der er skræddersyet til den enkelte klient. Du får indsigt i kostens betydning for helbredet samt ernæringslære i teori og praksis. Under uddannelsen får du også tre moduler i anatomi, fysiologi og sygdomslære via fjernundervisning. Kom til informationsmøde på skolen den 15. marts og hør mere om kostvejlederuddannelsen.
Læs mere om kostvejlederuddannelsen
Vil du være kostvejleder? Kontakt skolen her
Få mere information om Kostvejlederuddannelsen
Tag en uddannelse tæt på erhvervslivet
Start din karriere på Erhvervsakademi Sjælland
Som studerende på EASJ får du en uddannelse, der åbner døre til din fremtidige karriere. Du bliver en del af et aktivt studiemiljø med tætte bånd til erhvervslivet. Det giver din viden en solid forankring i praksis - og du har gode muligheder for studieophold i udlandet.

Med 25 professionsbachelor - og erhvervsakademiuddannelser på campusser i fem byer i Region Sjælland finder du nemt din drømmeuddannelse på EASJ. Vælg mellem 25 uddannelser lige fra finansøkonom over el-installatør til multimediedesigner - det er dine fremtidsdrømme der bestemmer.
Kom tæt på erhvervslivet på EASJ
Kickstart din karriere - kontakt EASJ her
Få mere information om uddannelserne på EASJ
Bliv klar til studiestart med gymnasial supplering
Supplér din studentereksamen med GSK på Niels Brock
Står der et fagspecifikt adgangskrav i vejen for adgangen til din drømmeuddannelse? Med gymnasial supplering kan du på kort tid få det fag, som du mangler, eller forbedre din karakter.

Niels Brock tilbyder GSK i København til dig, der allerede har en studentereksamen eller en anden adgangsgivende eksamen. Start allerede i foråret eller brug sommerferien på at supplere med alt matematik eller erhvervsøkonomi til dansk, spansk eller engelsk.
Se GSK fag i foråret og sommeren 2014
Mangler du et fag? Kontakt Niels Brock her
Få mere information om GSK på Niels Brock
Få en flyvende start på din pilotkarriere
Vælg mellem den integrerede eller modulare pilotuddannelse
Drømmer du om en fremtid i luften, og er du på udkig efter en god og spændende oplevelse? Hos GreyBird Pilot Academy får du en pilotuddannelse, hvor du går fra nul til færdiguddannet pilot med gode chancer for at få job ved de store flyselskaber.

Til en konkurrencedygtig pris får du branchens bedste logbog med hele 205 timer i luften, hvoraf 105 timer er i tomotores fly. Det er det højeste antal timer i cockpittet, som du oplever på pilotuddannelser i Danmark. Som et ekstra plus har du mulighed for at få SU under hele den integrerede uddannelse til erhvervspilot.
Kom først i køen til de gode pilotjobs
Kontakt GreyBird Pilot Academy
Få mere information om pilotuddannelsen ved GreyBird
Byg videre på dine kompetencer som sekretær og koordinator
Styrk dine kompetencer som sekretær
Vil du udvide dit faglige netværk samtidig med, at du får ny viden, der booster din arbejdsglæde, effektivitet og motivation? Efter den intensive sekretær uddannelse ved FYI Events har du:

• Styrkede it-kundskaber og du er bedre til sprog og tekst
• Effektive værktøjer til at tilrettelægge og skabe overblik
• Bedre evne til at skabe situationsbestemt kommunikation

Uddannelsen kombinerer fjernundervisning og seminarer og er for dig, der er sekretær eller har en anden nøglerolle i din virksomhed.
Se hvad du lærer på sekretær uddannelsen
Vil du have ny inspiration? Kontakt FYI Events
Kontakt FYI Events for mere information
Søger du ind på en videregående uddannelse i år?
Igen i år er der lagt op til rekordhøje optag på landets videregående uddannelser. Er du en af de mange håbefulde, der går efter en plads på drømmestudiet i år? Måske sidder du allerede nu og sveder over, at deadlinen til at søge i kvote 2 nærmer sig hastigt, mens en skriveblokade har sat en stopper for din motiverede ansøgning. Er det den situation, du sidder i, er der hjælp at hente i vores nye guide til den gode motiverede ansøgning.

Har du mere generelle spørgsmål om prioritering af ønsker, hvordan du beregner dit gennemsnit, hvad du gør, hvis du fortryder og vil ændre i dine uddannelsesønsker eller noget helt fjerde, har vi også gjort det nemt for dig at få svar. Vores guide til ansøgning via kvote 1 og kvote 2 har nemlig fået vokseværk og en komplet makeover. Nu kan du finde svar på alt, hvad du har brug for at vide om KOT, så du kan koncentrere dig om det, der er vigtigst: ansøgningen til din drømmeuddannelse.

Held og lykke med studiesøgningen!
Besøg guiden og få styr på fakta om kvote 1 og kvote 2
Er du i tvivl om dit studievalg? Prøv uddannelsestesten
Stil spørgsmål om uddannelsesvalg og få svar i vores FAQ
København den 6. marts 2014
Få styr på kvote 1 og kvote 2
15. marts nærmer sig, og måske er du ved at lægge sidste hånd på din kvote 2 ansøgning. I dette nyhedsbrev giver vi dig tips til dit studievalg og inspiration til din vej gennem junglen af uddannelser.

Læs blandt andet om, hvordan du skriver en killer motiveret ansøgning til kvote 2 og test om dit CV er klar til fremtiden. Mød også Rikke, der tog til Ghana som sygeplejerskestuderende.
Tjek guiden til kvote 1 og kvote 2
Start jagten på din uddannelse her
Tre tips til dit studievalg
Vælg uddannelse i tre nemme trin
Er du splittet mellem følelse og fornuft i dit valg af uddannelse? Vi har givet dig tre gode råd til dit studievalg og gjort det nemmere for dig at finde ud af, hvad de andre ser på. Lige nu er de tre populæreste fagområder:
Pædagogik og undervisning
Handel, kontor og service
Medicin, pleje og omsorg
Er dit CV klar til fremtiden?
Test dig selv og følg 5-trin til det perfekte CV
I denne uge ruller Karrieredagene gennem landet. Til dig, der ikke når forbi, har vi samlet fem gode råd til, hvordan du bruger din studietid til at opbygge et CV, der får dig forrest i køen til drømmejobbet efter studiet.

Følg guiden og få tips til alt fra social networking til, hvordan du scorer det fede studiejob. Test også dig selv og find ud af, hvor langt du har igen.
Er dit CV fremtidssikret? Tag testen her
Tag en del af din uddannelse i udlandet
Find vej i uddannelsesjunglen
- Spring ud i det med åbent sind og forlæng opholdet alt det, som du kan!

Sådan siger Rikke om sin fem uger lange studietur til Ghana på modul 13 på sygeplejerskeuddannelsen ved Professionshøjskolen Metropol.
Læs om Rikkes oplevelser fra Ghana
Få 6 fordele ved at læse i udlandet
Læs mere om udlandsstudier
Er du faret vild i uddannelsesjunglen?
På Studentum samler vi en masse viden og tips, der hjælper dig på din vej mod den fremtid, du drømmer om. Husk også at følge os på Twitter, Facebook og Uddannelsesbloggen.
Reglerne for SU og studielån
Studieguiden
Fjernundervisning og e-learning
Karriere- og jobguides
Find inspiration til dit studievalg og studieliv
Studentum Danmark | Rådhusstræde 6 1466, København K, DANMARK
Afmeld nyhedsbrev