Din guide til valg af uddannelse i 2014
Se webversion Studentum.dk
Søg uddannelse   |    Uddannelse i Danmark   |    Uddannelse i udlandet   |    Om Studentum.dk 
Giv dig selv bedre muligheder for at nå dine muligheder
Start din advokatsekretær uddannelse, når det passer dig
Jo flere muligheder du har, desto bedre ser din fremtid ud. Som advokatsekretær er du uddannet til at udfylde forskellige roller på advokatkontorer og i juridiske afdelinger i erhvervslivet.

Du kan læse på 1, 2, 3 måder: AU basis - AU plus - AU erhverv

Underviserne er håndplukket fra toppen af branchen. Start når du vil, og uddan dig i Århus, København eller hjemme hos dig selv.
Læs mere om uddannelsen til advokatsekretær
Bestil information om advokatsekretæruddannelsen
Læs mere om Advokatsekretærernes Uddannelsescenter
Start din karriere på Erhvervsakademi Sjælland
Bliv rustet til fremtiden på Erhvervsakademi Sjælland
Med campusser i 5 byer i Region Sjælland og et stort udvalg af professionsbachelor - og erhvervsakademiuddannelser finder du nemt din drømmeuddannelse på EASJ. Vælg mellem 25 uddannelser lige fra datamatiker over bygningskonstruktør til finansøkonom - det er dine fremtidsdrømme der bestemmer.

Som studerende på EASJ får du en uddannelse, der giver dig en bred ballast og åbner døre til spændende muligheder i din karriere. Under uddannelsen bliver en del af et aktivt studiemiljø med tætte bånd til erhvervslivet. På den måde får din viden en solid forankring i praksis - og du har gode muligheder for studieophold i udlandet.
Bestil information om uddannelserne på EASJ
Find din uddannelse på Erhvervsakademi Sjælland
Læs mere om dine muligheder på EASJ
Læs AVU eller HF enkeltfag når det passer dig
Vælg enkeltfag der ruster dig til fremtiden
Kinesisk, japansk eller arabisk? Fysik eller kemi? Eller noget helt andet? Dag-, aftenhold eller e-learning? HF eller folkeskoleniveau?

På Vestegnen HF & VUC har du mulighed for at gå i skole, når det passer ind i dit liv. Vælg mellem enkeltfag, en fuld HF eller måske en fagpakke, der giver dig adgang til dit drømmestudie på et år.

Vestegnen HF & VUC er din fleksible uddannelse. Se alle de fag vi tilbyder og find den HF-løsning, der passer dig.
Bestil information fra Vestegnen HF og VUC
Læs mere om at studere på Vestegnen HF og VUC
Læs mere om Vestegnen HF og VUC
Få en flyvende start på en fremtid som pilot eller helikopterpilot
Bliv pilot ved Copenhagen AirTaxi
Drømmer du om en fremtid i luften, hvor du bringer passagerer sikkert fra A til B? Kickstart din karriere som pilot eller helikopterpilot med en international pilotuddannelse, der er anerkendt efter den nye EASA Part-FCL. Det er din garanti for, at du får en tidssvarende uddannelse, der giver dig adgang til eftertragtede pilotjob i både indland og udland.

Tag den integrerede pilotuddannelse ATP (A) på 24 måneder eller helikopterpilotuddannelsen CPL (H) på 12.14 måneder ved Copenhagen AirTaxi. Du får SU undervejs og uddanner dig til en fremtid med spændende muligheder. Både i Danmark og i udlandet er der nemlig udsigt til stor mangel på kvalificerede piloter.
Bestil information om pilotuddannelserne
Bliv pilot på Danmarks ældste flyveskole
Læs mere om Copenhagen AirTaxi
Uddan dig til læge i Polen gennem Agder Vitenskapsakademi
Overvejer du at læse til læge eller at tage en anden sundhedsfaglig uddannelse i udlandet? Agder Vitenskapsakademi hjælper dig med at vælge din drømmeuddannelse og fører dig sikkert igennem hele ansøgningsprocessen fra første optagelsesinterview til studiestart.

Uddan dig til læge, tandlæge, fysioterapeut eller farmaceut på et højt internationalt niveau og tag SU'en med dig til et af Polens mest anerkendte medicinske fakulteter: Poznan University of Medical Sciences (PUMS) og Collegium Medicum (NCU).

Hvorfor vælge Collegium Medicum?
På Collegium Medicum i Polen får du essentielle akademiske og praktiske færdigheder, der udgør et stærkt fundament for din fremtid som læge.

Du får en lægeuddannelse på engelsk med international akkreditering i Bydgoszcz - byen der er kendt som Polens Venedig. Uddannelsen tager seks år og klæder dig på til at tage den kliniske basisuddannelse på lige linje med danske medicinstuderende.

Hvorfor vælge PUMS?
På Poznan University of Medical Sciences (PUMS) har du chancen for at blive læge, farmaceut, tandlæge eller fysioterapeut.

Du studerer i et internationalt miljø med mange skandinaviske studerende. Skolen er flere gange blevet kåret som det bedste medicinske fakultet. For andet år i træk var det de lægestuderende fra PUMS, der klarede sig bedst til eksamen i Polen i efteråret 2013.
Bestil information om Collegium Medicum
Bestil information om PUMS
København den 7. januar 2014
Et nyt år og nye muligheder! Er 2014 året, hvor du skal vælge uddannelse og starter et nyt liv som studerende? Så er der masser af inspiration at hente i årets første nyhedsbrev fra os her på Studentum.

Vi har samlet et bredt udvalg af uddannelser i Danmark og i udlandet. Finder du en uddannelse, som interesserer dig, kan du nemt få svar på dine spørgsmål. Klik på 'Bestil information' og udfyld formularen. Så vender skolen tilbage til dig, og du er et skridt nærmere dit drømmestudie.
Start jagten på din uddannelse her
Skal du vælge uddannelse i 2014?
Tag uddannelsestesten på Studentum
Er du i tvivl om dit uddannelsesvalg? Prøv uddannelsestesten eller søg inspiration på Facebook og under Uddannelsesnyt. Du kan også få svar på dine spørgsmål under vores FAQ.
Tag Studentums uddannelsestest
Følg Studentum.dk på Facebook
Stil spørgsmål og se svar i FAQ
Følg med i Uddannelsesnyt
Hvad var hot i 2013?
Er du nysgerrig efter at vide, hvad de andre gik efter sidste år? Gå på opdagelse i årets ti populæreste studieretninger og se, hvad der var in hos brugerne på Studentum.dk:
Sundhed og helse
Pædagogik
Indretning
Psykologi
Sprog og litteratur
Kommunikation og medier
Ernæring og gastronomi
Økonomi
Sikkerhed og beskyttelse
Matematik
Din guide til uddannelsesjunglen
Vi har samlet en masse tips og viden, så du kan navigere sikkert mod din fremtidige karriere. Læs blandt andet mere om SU regler, og hvordan du søger ind via kvotesystemet.
Optagelse via kvote 1 eller 2
Reglerne for SU og studielån
Fjernundervisning og e-learning
Uddannelser i Danmark
Uddannelse i udlandet
Held og lykke med studiesøgningen!
Start din jagt på drømmeuddannelsen på Studentum
Studentum Danmark | Rådhusstræde 6 1466, København K, DANMARK
Afmeld nyhedsbrev