Start på dit studie allerede i år og bliv udfordret!
Se webversion Studentum.dk
Søg uddannelse   |    Uddannelse i Danmark   |    Uddannelse i udlandet   |    Om Studentum.dk 
Drømmer du om brancheskift? Så grib chancen nu!
Advokatsekretærernes Uddannelsescenter
Få en juridisk basisuddannelse som advokatsekretær. Mulighed for arbejde i mange forskellige brancher; advokatkontorer, juridiske afdelinger i både store og små virksomheder, dommerkontorer, politiet, forsikringsselskaber, inkassobureauer, kommunerne, ejendomsmæglere og administration, hjælpeorganisationer osv.
Som noget nyt: Holdstart året rundt.

Forøg dine kompetencer med uddannelse hos Advokatsekretærernes Uddannelsescenter, vælg klasseundervisning eller selvstudie. Du kan læse samtidig med at du arbejder.

Kontakt vores studievejledere – vi sidder klar!
Kontakt Advokatsekretærernes Uddannelsescenter
Læs mere om vores uddannelser
Marbella Design Academy
Makeup Artist Skolen - vi uddanner guldvindere
Uddannelse i Hjemmeværnet
Drømmer du om at blive makeup artist? Makeup Artist Skolen er en international kendt make-up/stylist skole med 60 prisvindere i DK, EU og USA fra 1990 til 2013. Ved DM i marts havde vi en guldvinder for 19. gang!

Ingen ekstra udgifter til make-up, da materialer er inkluderet i den særdeles overkommelige uddannelsespris. Du får en kuffert med makeup til en værdi af 6000 kr.

Vi tilbyder en erhvervsuddannelse med små hold til professionel make-up artist/stylist på Danmarks ældste og mest kendte skole af sin art. Specialisér dig i fashion, hår, styling, film, karakter og SPX m.m. Se mere om vor make-up artist uddannelse her!
Kontakt Makeup Artist Skolen!
Læs mere om uddannelserne
Hjemmeværnet
Tag din BA på Marbella Design Academy i Spanien
HG enkeltfag på Niels Brock
Statsanerkendt Designskole. Undervisning på engelsk. 3-årige SU-berettigede uddannelser.

Officielle Bachelor of Arts titler:
BA (Hons) in Interior Design
BA (Hons) in Graphic Design
BA (Hons) in Fashion Design

Programmerne er kvalitetsgodkendt af Middlesex University - London, og du vil modtage en Middlesex BA titel, når du har gennemført Bachelor of Arts programmet. Når du er uddannet, kan du vælge at forsætte på en masteruddannelse på Middlesex University eller på et hvilket som helst andet universitet. Kurserne starter 2 gange om året. Næste kurser starter 11. september 2013.
Kontakt Marbella Design Academy!
Læs mere om Marbella Design Academy!
Niels Brock
Få en nøglerolle i netværkssamfundet – bliv IT/ Computeringeniør
Kilroy Education
Som IT/Computeringeniør får du en central rolle i udviklingen af fremtidens samfund. Du lærer at skabe innovative kravspecifikationer og banebrydende designs af integrerede computersystemer til alt fra robotteknologi til cloud computing. Samtidig får du hands-on erfaring med programmering og implementering.

Rejs ud med Kilroy Education – vi er med hele vejen og hjælper dig til at sikre din plads på et af verdens førende universiteter inden for computerteknologi. Vælg bl.a. mellem universiteter i Canada, USA og Kina!

Kontakt KILROY Education her
Læs mere om KILROY Education
Professionshøjskolen UCC
Skræddersy din uddannelse til fremtiden på Tradium
Erhvervsakademi Sydvest
Tradium forener det merkantile og det tekniske i en bred vifte af uddannelser. Du bliver én af 4.000 årselever i et inspirerende studiemiljø med tætte bånd til erhvervslivet og 50 samarbejdsskoler i Europa. Her får du en praksisnær uddannelse krydret med tiltag inden for iværksætteri og innovation.

Bliv en del af et uddannelsesmæssigt kraftcenter med undervisning 7 forskellige steder i Randers. Som elev på Tradium kan du skræddersy din uddannelse til dine karrieredrømme – og du kommer til at samarbejde på tværs af retninger og brancher.
Kontakt Tradium her
Læs mere om Tradiums uddannelser her
Erhvervsakademi Sydvest
København den 3. april 2013
Studentum.dk er en søgetjeneste, som hjælper dig med at finde din drømmeuddannelse. Vores mål er at hjælpe studiesøgende i hele verden med at finde deres drømme-
uddannelse.

I dette nyhedsbrev kan du læse om:
Advokatsekretærernes Uddannelsescenter
Makeup Artist Skolen
Marbella Design Academy
Kilroy Education
Tradium
Har du prøvet Studentums uddannelsestest? Her kan du teste, hvilke uddannelser som passer til dig.
Tag testen allerede nu!
Vil du vide mere om SU og hvordan du bliver optaget? Læs her om SU regler og kvote 1 og kvote 2!
Studentum Danmark | Rådhusstræde 6 1466, København K, DANMARK
Afmeld nyhedsbrev
<