logo
Søg uddannelse Uddannelse i Danmark Uddannelse i udlandet Sprogrejser Om Studentum
Marbella Design Academy
Marbella Design AcademyInternational statsanerkendt Designskole . SU berettigede uddannelser paa Universitets, Bachelor niveau til Indretningsarkitekt, Grafisk Designer eller Mode Designer. Undervisningen foregår på Engelsk. Elever fra hele verden, mange fra Danmark.

Billige leve omkostninger. Skolen hjælper med at finde bolig. Bedste vejr i Europa. Mange tilbud for udendørsaktiviteter. Kort afstand til Malaga, Grenada, Sevilla, Cadiz og Cordoba. Et skønt sted at studere.

Se alle designuddannelser her!


Læs mere om Marbella Design Academy

Bestil information om Marbella Design Academy

Marbella Design Academy
DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole
DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole Selvstændig Terapeut - er det dig?
Den Danske Zoneterapeut Skole har 26 års erfaring i uddannelse af zoneterapeuter, massører, ansigtszoneterapeuter. Vi udbyder kurser/efteruddannelse i: Neuromuskulær- Manipulation, HotStone Massage, Triggerpunkter, akupunktur kurser, Meridianlære, Psykologi o.a. Nu også uddannelsen til Psykoterapeut og Tankefelt Coaching. Professionelle, erfarne undervisere og egen eSchool med Anatomi/fysiologi og Patologi, hvor du læge eksamineres.
Se vores terapeutuddannelser her!

Læs mere om DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole

Bestil information om DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole

DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole
EuroStudy International
EuroStudy International

Vil du med ud at opleve verden? Og ønsker du samtidig at lære noget? Så er en sprogrejse gennem EuroStudy International svaret på dine ønsker og drømme. Vi tilbyder ophold med sprog, praktik eller frivilligt arbejde i over 30 lande, alle med seriøst og individuelt fokus.
 
Få ekstra plusser på dit CV og forøg dine fremtidige studie- og jobmuligheder med et anerkendt sprogkursus i f.eks. England, Frankrig, Kina, Tyskland, Spanien, USA og mange flere.

Se allle Eurostudys sprogrejser her!

Læs mere om EuroStudy International

Bestil information om EuroStudy International

EuroStudy logoTKZ Skolen - Zoneterapeutskolen Syddanmark
TKZ Skolen Vil du arbejde professionelt med zoneterapi?
TKZ Skolen tilbyder uddannelser i zoneterapi, ansigtszoneterapi og Tuina. Drømmer du om at arbejde med zoneterapi i egen praksis eller i det offentlige, så tag en uddannelse på TKZ Skolen.

Vores ansigtszoneterapi- uddannelse starter i februar, så skynd dig at melde dig til. Med Tuina lærer du traditionel kinesisk massage, og her starter uddannelser i marts måned – noget for dig?

Læs mere om alle TKZ Skolens uddannelser her!

Læs mere om TKZ SkolenTKZ Skolen

Bestil information om TKZ Skolen


Advokatsekretærernes Uddannelsescenter
Advokatsekretaer-nyhedsbrev Drømmer du om at arbejde som advokatsekretær, så tag en uddannelse hos Advokatsekretærernes Uddannelsescenter. Tag en uddannelse som juridisk assistent og advokatsekretær via fjernundervisning. Du kan læse til advokatsekretær samtidig med, at du arbejder.

Advokatsekretærernes Uddannelsescenter er en erhvervsrettet skole, der gennem 30 år har specialiseret sig i at uddanne juridiske sekretærer til advokatkontorer og andre virksomheder.

Se alle vores sekretæruddannelser her!

Læs mere om Advokatsekretærernes UddannelsescenterAdvokatsekretærernes Uddannelsescenter

Bestil information om Advokatsekretærernes Uddannelsescenter


København den  4. januar 2012
studentum_logo

Studentum.dk er en søgetjeneste og informationsside, som hjælper dig med at finde din drømmeuddannelse. Vores mål er at hjælpe studiesøgende i hele verden med at finde deres drømmejob gennem en spændende uddannelse.

Vores nyhedsbrev udkommer hver måned, og her vil du kunne finde uddannelser inden for flere forskellige områder.

Januars nyhedsbrev er for dig, der vil arbejde med din kreativitet inden for design eller med kroppen, dig der vil opleve verden og blive bedre til sprog eller dig, der vil arbejde med administration. Se om der er noget for dig!

I dette nyhedsbrev kan du læse om:

triangle Marbella Design Academy
triangleDDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole 
triangleEuroStudy International
triangle TKZ Skolen - Zoneterapeutskolen Syddanmark
triangleAdvokatsekretærernes Uddannelsescenter

Prøv vores uddannelsestest

uddannelsestest

Har du prøvet Studentums uddannelsestest? Her kan du teste, hvilke uddannelser som passer til dig. Du skal svare på 35 ja og nej spørgsmål, og så matcher vi uddannelser til dine interesser og personlighed.

triangle Tag uddannelsestesten her

Tag SU med til studierne udlandet
SU-kroner
Vil du gerne studere i udlandet og have SU'en med? Her kan du her læse om reglerne for at få SU, når du studerer i udlandet.

triangle Studentums guide til SU i udlandet

triangle Studentums guide til Udlandsstipendium