Vis studentum.dk som: Mobile

Studentums nyhedsbrev

Vil du vide mere om uddannelse?

Studentum tilbyder relevant information til dig som vil studere eller allerede er i gang med et studie. I vores nyhedsbrev kan du læse om studierelevante emner som eksempelvis:

  • Tips om nye uddannelser
  • Smarte løsninger for dig som studerende
  • Vigtige begivenheder
  • Information om boligforhold for studerende
  • Rabatter og tilbud
  • Vigtige ting at tænke på som studerende

Dette er bare et lille udvalg af hvilken slags information vi kan tilbyde dig. Er du interesseret skal du blot registrere dig med din mailadresse. Vær opmærksom på at du altid kan vælge at afmelde din interesse.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Ønsker du at afmelde dig Studentums nyhedsbrev?
  Er du allerede medlem? Klik her og log ind og se dine indstillinger  


Nyhedsbrev - arkivLæs december måneds nyhedsbrevEr drømmeuddannelsen på din ønskeliste til jul? I årets sidste nyhedsbrev fra os får du fem stærke bud på spændende uddannelser til enhver drøm fra indretningsarkitekt til højskole i udlandet. Vi giver dig også tre trin til det gode studievalg og indblik i, hvordan man kan sikre, at det er de bedst egnede studerende, som slipper igennem nåleøjet til netop deres drømmeuddannelse. Vi håber, at du finder inspiration til den rette vej igennem uddannelsesjunglen for dig.

Glædelig jul og godt nytår fra os på StudentumLæs november måneds nyhedsbrevI denne måneds nyhedsbrev sætter vi fokus på dine muligheder med en HF uddannelse. Du kan blandt andet læse om, hvad gymnasiereformen betyder for den nye HF, der træder i kraft efter sommerferien - og så får du otte gode rejseråd til at kombinere HF enkeltfag som fjernstudie med et udlandsophold fra en tidligere kursist, der tog enkeltfag fra Singapore.

Du får naturligvis også fem stærke bud på din vej i uddannelsesjunglen fra Københavns mest fleksible HF over EUX og en HHX med eGaming profil til designuddannelser i solrige Marbella og uddannelser med stil.Læs oktober måneds nyhedsbrevVidste du, at sosu uddannelserne fylder 25 år i år? I denne måneds nyhedsbrev kan du læse mere om de nye sosu uddannelser, der træder i kraft til januar. Du kan også læse mere om, hvordan du kan tage en uddannelse i livskvalitet ved SOSU Nord.

Der er også masser af inspiration til dig, der overvejer andre veje i uddannelsesjunglen. Læs blandt andet, hvordan du bliver klar til en elevplads på 10 uger, hvordan du bliver bevægelsespædagog, pilot eller hvordan du udnytter dit sabbatår på bedste vis. God læselyst. Læs september måneds nyhedsbrevHvilken uddannelse skal du vælge? I denne måneds nyhedsbrev får du masser af inspiration til netop dette spørgsmål. Vi har ikke bare samlet fem spændende bud på din kommende drømmeuddannelse. Du kan også se de populæreste studieretninger, prøve uddannelsestesten og klikke dig videre til vores spritnye side med tre valg til DIT studievalg.

Som en ekstra bonus får du guldkorn til, hvordan du holder motivationen i studietiden fra optagelse til sidste eksamen. Du får opskriften på det gode studieliv fra stressrådgiver, Thomas Pape.Læs august måneds nyhedsbrevEr du klar, parat, studiestart? Eller mangler du måske stadig at finde netop din drømmeuddannelse? Læs med og find ud af, hvor der stadig er ledige studiepladser. Både på de videregående uddannelser og andre uddannelser, hvor du stadig kan nå at komme i gang til efteråret - fra dyrlæge eller læge i Spanien til advokatsekretær eller juridisk assistent som fjernstudie eller med klasseundervisning.  Du får også tips til, hvad du kan gøre, hvis du i stedet vil have et sabbatår, der booster dine chancer for at komme ind til næste år.

Sidst men ikke mindst har vi samlet fire guldkorn til dig, der vil være klædt på til at tage springet fra elev til studerende, når der er studiestart om få uger.Læs temanyhedsbrevet: optaget eller sabbatår?30. juli er skæbnens dag for titusindevis håbefulde studiesøgende. Det er her, der kommer svar på ansøgninger til de videregående uddannelser i kvote 1 og kvote 2 - og hvor der stadig er ledige pladser. I dette temanyhedsbrev stiller vi skarpt, hvad der sker når du får svar på, om du er optaget på din drømmeuddannelse.

Læs med og find blandt andet ud af, hvad du skal huske, og hvad dine muligheder er, hvis du ikke kom ind i første omgang. Her viser vi dig ikke bare vej til de ledige studiepladser. Du får også fem stærke bud på en plan B, der vender et afslag til succes.Læs juli måneds nyhedsbrevDer er gået en uge siden dette års ansøgningsfrist for kvote 1 ansøgninger. I denne måneds nyhedsbrev sætter vi spot på mulighederne for dig, der missede deadlinen. Måske er du stadig i tvivl om dit studievalg, eller måske er du på udkig efter et karriereskifte.

Læs med og få inspiration til et sabbatår, der rykker dig fremad, og til uddannelser, som du stadig kan nå at søge ind på. Læs juni måneds nyhedsbrevEr du i tvivl om dit studievalg? Det er ikke bare svært at vælge. For nogen er den rigtige løsning også at vælge om. I denne måneds nyhedsbrev kan du møde Camilla, der valgte at skifte prestigen på psykologistudiet ud med en uddannelse til pædagog.

Vi har også samlet fem alternative bud på drømmeuddannelsen forud for årets anden store studievalgsdato, den 5. juli. Måske finder du inspiration til din vej igennem uddannelsesjunglen her.

God sommer - og held og lykke med dit studievalg!Bliv inspireret i maj måneds nyhedsbrevSommeren nærmer sig. Hvad er dit næste step? I denne måneds nyhedsbrev giver vi dig tre bud på et sabbatår, der rykker dig. Du får også fem spændende uddannelsestips fra højskole midt i byen over studenterkursus eller uddannelser i livskvalitet ved SOSU Nord til en pilotuddannelse, der giver dig 'direct entry' ved de største flyselskaber. Sidst men ikke mindst er der inspiration til dig, der overvejer at ændre retning i livet og blive RAB godkendt som zoneterapeut eller massør.

God læselyst! Bliv elev på business class eller oplev verdenForåret er over os og eksamensperioden er lige om hjørnet. I denne måned har vi samlet inspiration til dig, der er i tvivl om dit studievalg og ikke allerede har lagt billet ind på din drømmeuddannelse med en kvote 2 ansøgning.

Du får blandt andet fem forskellige bud på en uddannelsesvej med fremtid i fra pilot over højskoleophold, sprogrejse eller studenterkursus til en elevuddannelse på business class. I nyhedsbrevet får du også tre trin til en fremtid som ejendomsmægler og et unikt indblik i betydningen af kvindelige rollemodeller for fremtidens IT uddannelser.Læs nyhedsbrevet for marts månedMed to vigtige ansøgningsfrister lige om hjørnet, er der i denne måned inspiration at hente til dig, der skal til at foretage en af de vigtigste beslutninger for din fremtid. Først og fremmest er der et godt kvote 2 ansøgning eksempel til dig, der kæmper med din motiverede ansøgning til kvote 2. Og så er der 7 trin til at vælge den rigtige kandidatuddannelse for dig, der er nået til næste trin i dit studieliv.

I nyhedsbrevet samler vi også 5 bud på en drømmeuddannelse for dig, der ser til udlandet eller andre veje end kvote 1 og kvote 2. God læselyst - og held og lykke med dit studievalg!Få inspiration til din kvote 2 ansøgningI denne måned er der både guldkorn til dig, der søger ind på en videregående uddannelse i år via kvote 1 eller 2 og til dig, der søger andre veje.

Vi har samlet 6 stærke bud på din drømmeuddannelse lige fra elev på business class over pædagog i Esbjerg eller bevægelsespædagog på Gotvedinstituttet til medicin i udlandet.

Og så får du de seks trin til en kvote 2 ansøgning, der rykker.Få inspiration til din drømmeuddannelseEt nyt år med nye muligheder - er 2016 året, hvor du vil i gang med din drømmeuddannelse? I dette nyhedsbrev har vi samlet fem bud på en uddannelse med fremtid i lige fra advokatsekretær til akupunktør eller medicinstuderende i udlandet. Eller måske er et kreativt højskoleophold noget for dig.

Du får også tre trin til et studievalg med balance mellem fornuft og følelse samt fem trin til den gode eksamen.

God fornøjelse - og held og lykke med dit studievalg!
Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide