Vis studentum.dk som: Mobile

Studentums nyhedsbrev

Vil du vide mere om uddannelse?

Studentum tilbyder relevant information til dig som vil studere eller allerede er i gang med et studie. I vores nyhedsbrev kan du læse om studierelevante emner som eksempelvis:

  • Tips om nye uddannelser
  • Smarte løsninger for dig som studerende
  • Vigtige begivenheder
  • Information om boligforhold for studerende
  • Rabatter og tilbud
  • Vigtige ting at tænke på som studerende

Dette er bare et lille udvalg af hvilken slags information vi kan tilbyde dig. Er du interesseret skal du blot registrere dig med din mailadresse. Vær opmærksom på at du altid kan vælge at afmelde din interesse.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Ønsker du at afmelde dig Studentums nyhedsbrev?
  Er du allerede medlem? Klik her og log ind og se dine indstillinger  


Nyhedsbrev - arkivLæs nyhedsbrevet fra december månedHer i december har vi samlet fire alternative bud på en drømmeuddannelse for dig, der brænder for at hjælpe andre mennesker til bedre velvære og sundhed. Måske er det lige netop en fremtid som akupunktør, ansigts zoneterapeut eller selvværdsvejleder, der er den rette for dig. Eller måske er du mere til den videnskabelige vej? Så kan det være, at du skal læse til læge, tandlæge, fysioterapeut eller optometrist i Universiteternes By - Brno.

I årets sidste nyhedsbrev er der også gode råd at hente for dig, der sidder og kæmper med en eksamen lige nu. Glædelig jul og godt nytår!Få inspiration til dit studievalgEr du splittet mellem fornuft og følelse, når det kommer til at beslutte hvilken uddannelse, der passer dig? Her i efterårsmørket har vi samlet fem bud på uddannelser til dig, der står overfor det store studievalg. Måske er en fremtid som Les Mills fitnessinstruktør, maskinmester eller zoneterapeut noget for dig - eller måske søger du de perfekte rammer for at udfolde dit kreative eller digitale talent.

I nyhedsbrevet giver vi dig også tre tips til dit valg af uddannelse og tre tips med legatansøgning.Læs nyhedsbrevet fra oktoberVil du have verdens bedste udsigt fra dit kontor, vil du hjælpe andre, eller vil du måske sætte dit fingeraftryk på fremtidens boliger, kontorer, butiksområder eller digitale platforme? I oktober giver vi dig fem spændende bud på en vej i uddannelsesjunglen, som du måske ikke havde tænkt på før.

I denne måneds nyhedsbrev får du også fem trin til et CV, der bringer dig i førersædet på fremtidens arbejdsmarked. 

God fornøjelse!Læs studentum nyhedsbrevet fra septemberSommeren er ved at være ovre, og måske er du netop nu startet på din drømmeuddannelse, eller måske leder du stadig? I september måneds nyhedsbrev finder du fem spændende bud til dig, som overvejer at gå i gang med en uddannelse. Der er både noget for dig, der mangler et enkeltfag på HF, dig der drømmer om udlandet og dig, der måske vil arbejde med akupunktur, styling eller som advokatsekretær. Er du allerede studerende, får du vores dugfriske ABC-guide til livet på campus og tre gode råd til at komme godt fra studiestart. Læs nyhedsbrevet og bliv inspireret!Læs nyhedsbrevet fra augustI august måneds nyhedsbrev er der inspiration at hente for dig, der føler, at det er tid til fornyelse og en ny retning i livet?

Her kan du blandt andet læse om dine muligheder for en fremtid som alternativ behandler med speciale i akupunktur eller ansigts refleksterapi. Måske vil du hellere på sprogrejse, toptune dit tegnetalent eller nå dine mål som advokatsekretær. Mulighederne er mange!Læs nyhedsbrevet fra juliVil du udfordres som atlet eller træner på sportshøjskole eller blive klogere med HF enkeltfag eller en hel HF? Så er der inspiration at hente i juli måneds nyhedsbrev fra os på Studentum.

I nyhedsbrevet er der også noget for dig, der vil være alternativ behandler. Specialisér dig fx i ansigts refleksterapi, akupunktur eller kropsterapi på nogle af landets bedste skoler inden for alternativ behandling.

God sommer fra os!Nyhedsbrev i juniEr du interesset i Ansigts refleksterapi? Vil du gerne kunne bringe hele kroppen i balance gennem reflekszoner og punkter i ansigtet? Juni er kommet, og det er blevet tid til at sætte dit kryds torsdag den 18. Studentum har stillet skarpt på valgtemaer inden for uddannelse. Hos GSK kan du blive student i eget tempo. Eller måske overvejer du at tage på sprogrejse, lære et nyt sprog og en ny kultur? Så er en sprogrejse hos HowJdo det rette for dig! Endelig kan du tage en spændende og sjov bartenderuddannelse, som gør dig eftertragtet som bartender på de bedste barer, hoteller og restauranger over hele verden.#FølgDinDrømDrømmer du om at komme ind på et Kunstakademi, Forfatterskole, en Arkitektskole eller en Designskole? Med et forløb på Københavns Kunstskole kan du øge dine chancer for optagelse. Følg din drøm. Læs interviews med unge, der allerede studerer ude på din drømmeuddannelse. Asger tog på højskoleophold med Dansk Studie Center: "Bungy jumps gjorde et kæmpe indtryk"  Endelig er der Sexologiskolen for dig, der er interesseret i mennesker, psykologi og sexologi?Studentums NyhedsbrevPå Agder Vitenskapsakademi kan du tage en læge- eller tandlægeuddannelse i Polen. Skive Handelsskole er en af de mest moderne og fleksible handelsskoler i landet. Har du masser af gå-på-mod og en brændende lyst til at sælge? Tag Master Of Sales Administration - MSA InsideSales hos Copenhagen Sales School i København. Interesserer du dig for akupunktur og kinesisk medicin og kan du lide at arbejde med både dine hænder og dit hoved? Så er en Akupunkturuddannelse hos Københavns Akupunktørskole måske lige noget for dig!Nyhedsbrev i martsIBS tilbyder college- og universitetsstudier på nogle af de bedste universiteter og colleges i USA, Australien, New Zealand, England og Italien. 

Storbyhøjskolen udfordrer dig, du får ansvar og møder venner for livet. 

Swiss Education Group kombinerer hospitality management med business, events, turisme, design og gastronomi.

IndretningsAkademiet har flere års erfaring med at udbyde en professionel indretningsarkitekt uddannelse.Vil du vide mere om Fremtidens uddannelser? European Media Partner kortlægger ruterne for fremtidens uddannelser her og du kan læse endnu mere om fremtidens uddannelser her. Uanset hvilken vej du vælger, så findes der masser af uddannelser, der har masser at byde på. Så længe du vælger din egen unikke vej, og bliver den bedste udgave af dig selv. 

Bliv inspireret her i februars nyhedsbrev.

Her i studieguiden finder du masser af interviews, artikler og indhold til dig, der enten skal starte en uddannelse eller vil bruge et sabbatår inden du melder dig på uddannelsesbænken.  Skal du holde sabbatår og backpacke? Skal du starte uddannelse eller indsamle point til kvote 2? Skal du tage en uddannelse online eller på en skole? Mulighederne er mange, og du skal lytte til din mavefornemmelse. 

Bliv inspireret i januars nyhedsbrev her

Læs om studier i udlandet her, eller højskoleophold eller hvordan du supplerer op med fag eller tager en privat uddannelse. 
Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide