Vis studentum.dk som: Mobile

Studentums nyhedsbrev

Vil du vide mere om uddannelse?

Studentum tilbyder relevant information til dig som vil studere eller allerede er i gang med et studie. I vores nyhedsbrev kan du læse om studierelevante emner som eksempelvis:

  • Tips om nye uddannelser
  • Smarte løsninger for dig som studerende
  • Vigtige begivenheder
  • Information om boligforhold for studerende
  • Rabatter og tilbud
  • Vigtige ting at tænke på som studerende

Dette er bare et lille udvalg af hvilken slags information vi kan tilbyde dig. Er du interesseret skal du blot registrere dig med din mailadresse. Vær opmærksom på at du altid kan vælge at afmelde din interesse.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Ønsker du at afmelde dig Studentums nyhedsbrev?
  Er du allerede medlem? Klik her og log ind og se dine indstillinger  


Nyhedsbrev - arkivEr du tvivl om, hvilken vej du skal vælge i uddannelsesjunglen? Behøver du supplere op for at komme ind på drømmestudiet? Vil du bare komme igang og arbejde med det, du drømmer om?

Bliv inspireret her i decembers nyhedsbrev

Du kan også læse om, hvordan du lettest forbereder dig til kvote 2, interviews med folk i forskellige jobs og hvordan du undgår at få en room mate fra Hell. Brænder du for at gøre en forskel, uddanne dig inden for fitness eller prøve kræfter med design i Marbella? Det kan også være at et højskoleophold med fokus på journalistik eller skuespil er lige dig?

Bliv inspireret her i novembers nyhedsbrev.

Her kan du læse om forskellige jobs i vores jobsafari og få inspiration til, hvad man laver som fotograf og arkitekt blandt andet.  Er du kunstinteresseret, mangler at tage en studentereksamen eller vil tage et ophold i udlandet? Måske er du interesseret i en zoneterapeut uddannelse eller et højskoleophold? Mulighederne er mange.

Læs oktobers nyhedsbrev her og bliv inspireret.

Du kan også læse om uddannelser i udlandet her, en artikel om, hvad du skal blive, hvordan du søger ind via kvote 2, hvis det bliver aktuelt.   Er du kommet ind på drømmestudiet eller planlægger du at samle point og erfaring til ansøgningsfristen næste år? Eller måske er du færdig med gymnasiet og vil tage et sabbatår?

Læs septembers nyhedsbrev fra Studentum.dk her

Læs septembers nyhedsbrev her og bliv inspireret! 

Du kan også læse i vores studieguide om blandt andet, hvordan du får pengene til at række og hvordan du overlever på SU. Som altid får du ny inspiration til dit studievalg her i nyhedsbrevet.Der er stadig ledige studiepladser

Skal du snart i gang med at studere? I vores studieguide finder du alt, hvad du har brug for at vide for at komme godt i gang med studielivet.

Kom du ikke ind på dit drømmestudie? Fortvivl ikke. Vi har samlet en oversigt over, de steder hvor der er ledige studiepladser.Hvad skal du efter sommerferien?I denne måneds nyhedsbrev er der inspiration at hente for dig, der ikke stresser over næste måneds deadline til kvote 1 og i stedet er på udkig efter en spændende udfordring efter sommerferien.

Måske vil du på højskole, rejse ud i verden eller tage et første skridt til en karriere i modebranchen. Mulighederne er mange - og nogle af de bedste finder du her.Få hjælp til dit valg af uddannelseSommeren er lige om hjørnet, og måske overvejer du at gå i gang med en uddannelse efter ferien? I denne måned har vi samlet 5 bud på din drømmeuddannelse lige fra make-up artist over pædagog eller lærer til chauffør. Der er også noget for dig, der har brug for enkeltfag for at komme nærmere dine drømme for fremtiden.

God fornøjelse - og held og lykke!Derfor skal du vælge en erhvervsakademi uddannelseDe endelige ansøgertal i kvote 2 er gjort op. 2014 er endnu et rekordår, men det er særligt erhvervsakademierne, der trækker ansøgere til med 17 procent flere ansøgere i kvote 2 i forhold til sidste år. 

Vil du tage en hurtig uddannelse, der er skåret til virkeligheden? I dette temanyhedsbrev kan du bl.a. læse mere om den nye byggekoordinator uddannelse, møde en handelsøkonom studerende og læse om, hvordan innovationen blomstrer på erhvervsakademierne. Og så får du fem gode grunde til at vælge en erhvervsakademiuddannelse.Få tips til dit studievalg i nyhedsbrevetKnap 50.000 søgte ind på på en uddannelse via kvote 2 i år. Er du ikke en af dem, er det langt fra for sent at finde din drømmeuddannelse i år. I april måneds nyhedsbrev har vi samlet 6 spændende bud på uddannelser i ind- og udland lige fra guide- og designuddannelser i Spanien over højskole i udlandet til uddannelser i Danmark, der kan være første trin til en spændende karriere. Som sædvanligt får du også tips til dit studievalg. Læs bl.a. om, hvordan du slipper gennem nåleøjet til journalistuddannelserne.Få hjælp til din KOT ansøgning15. marts nærmer sig, og måske er du ved at lægge sidste hånd på din kvote 2 ansøgning. I dette nyhedsbrev giver vi dig tips til dit studievalg og inspiration til din vej gennem junglen af uddannelser. Læs blandt andet om, hvordan du skriver en killer motiveret ansøgning til kvote 2 og test om dit CV er klar til fremtiden.

Held og lykke med jagten på din drømmeuddannelse.Vælg uddannelse i tre trinEr du splittet mellem følelse og fornuft i dit valg af uddannelse? I dette nyhedsbrev giver vi dig tre gode råd til dit studievalg. Vi har også samlet et bredt udvalg af uddannelser for dig, der vil tage en anden vej til din karriere end en videregående uddannelse.

God fornøjelse - og held og lykke!Få inspiration til dit uddannelsesvalgEt nyt år og nye muligheder! Er 2014 året, hvor du skal vælge uddannelse og starter et nyt liv som studerende? Så er der masser af inspiration at hente i årets første nyhedsbrev fra os her på Studentum.

God fornøjelse - og held og lykke med dit valg af uddannelse!
Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide