Vis studentum.dk som: Mobile

Studentums nyhedsbrev

Vil du vide mere om uddannelse?

Studentum tilbyder relevant information til dig som vil studere eller allerede er i gang med et studie. I vores nyhedsbrev kan du læse om studierelevante emner som eksempelvis:

  • Tips om nye uddannelser
  • Smarte løsninger for dig som studerende
  • Vigtige begivenheder
  • Information om boligforhold for studerende
  • Rabatter og tilbud
  • Vigtige ting at tænke på som studerende

Dette er bare et lille udvalg af hvilken slags information vi kan tilbyde dig. Er du interesseret skal du blot registrere dig med din mailadresse. Vær opmærksom på at du altid kan vælge at afmelde din interesse.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Ønsker du at afmelde dig Studentums nyhedsbrev?
  Er du allerede medlem? Klik her og log ind og se dine indstillinger  


Nyhedsbrev - arkivJulen nærmer sig, og det er ved at være sidste chance for dig, der vil finde din drømmeuddannelse i år. I december måneds nyhedsbrev har vi samlet en række spændende uddannelser i ind- og udland, der alle har det til fælles, at du bliver klædt på til fremtidens arbejdsmarked.

Du kan bl.a. læse mere om nye muligheder for at komme til at studere på nogle af verdens bedste universiteter gennem IBS og en perlerække af erhvervsakademiuddannelser og erhvervsuddannelser, hvor du uddanner dig i tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv og får kompetencer inden for innovation og iværksætteri.  

Her på Studentum ønsker vi glædelig jul og godt nytår; held og lykke med studiesøgningen!Vil du arbejde med mennesker, starte din egen virksomhed eller studere i udlandet? Så finder du måske din drømmeuddannelse i denne måneds nyhedsbrev. Her kan du læse om spændende muligheder for dig, der allerede har arbejdet med pædagogik eller socialpædagogik i flere år men ingen uddannelse. Vil du i stedet være iværksætter eller events, er et ophold på Ryslinge Innovationshøjskole måske noget for dig? Er det i stedet udlandet, der trækker, er der også spændende muligheder og inspiration til dig i nyhedsbrevet.

God fornøjelse - og held og lykke med dit studievalg! Vil du først over mållinjen i kampen om netop dit drømmejob? I denne måneds nyhedsbrev finder du inspiration til uddannelser, der giver et godt afsæt for din fremtidige karriere. Læs bl.a. om dine muligheder som advokatsekretær eller for at læse business og kommunikation i udlandet. Det er også i denne måned, at du kan komme til åbent hus og høre mere om uddannelserne ved Pædagoguddannelsen i Sydhavnen. Læs mere i nyhedsbrevet, hvor du også finder en masse inspiration til dit studievalg.September er måneden for studiestart mange steder i landet, og lige nu begynder en ny og spændende tid for mange håbefulde unge. Er du ikke en af dem, men er du klar til at komme i gang med din uddannelse allerede i år? Så er der inspiration at hente i denne måneds nyhedsbrev. Her finder du uddannelser med fleksibel studiestart, der booster dine fremtidsmuligheder.

God fornøjelse!Hver fjerde står uden studieplads efter en rekordstor søgning til de videregående uddannelser i år. Med studiestart lige om hjørnet er fokus for denne måned uddannelser med løbende optag. Foretrækker du i stedet et sabbatår, der skal  bringe dig nærmere en plads på dit drømmestudie, er der også masser af inspiration at hente i både ind - og udland.

God fornøjelse! Med ansøgningsfristen til kvote 1 lige om hjørnet er valg af uddannelse højt på manges dagsorden. Er du en af dem, og er du stadig i tvivl om hvilken vej du skal gå i uddannelsesjunglen?

Her i juli måneds nyhedsbrev er der masser af idéer, som du måske ikke er stødt på ved studievejlederen; både for dig, der vil til udlandet, på højskole, allerede er på arbejdsmarkedet eller noget helt fjerde.

Der er også hjælp at hente i vores uddannelsesguide og den store udlandsguide. Finder du ikke svar her, er du også altid velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi dig på vej. 

Held og lykke med valget af din uddannelse og god sommer!Sommeren står for døren, og måske går du lige nu og overvejer at gå i gang med en ny uddannelse. I denne måned er der masser inspiration at hente uanset, om du vil læse et enkeltfag, på højskole, studere medicin i udlandet eller måske bygge ovenpå din eksisterende uddannelse. 

Er du allerede i gang med en uddannelse? Så læs mere om, hvordan et ophold på Danmarks nye højskole for kunst, politik og musik kan give dig et nyt perspektiv på dine studier. Nyhedsbrevet byder også på masser af alternativer for dig, der vil have en fleksibel uddannelse på deltid eller via fjernundervisning.

Finder du ikke det, du søger, så prøv uddannelsestest eller se nærmere på det store udvalg af uddannelser i ind - og udland her på Studentum. God fornøjelse!Der er meget at tage højde for, når du skal vælge uddannelse. Måske drømmer du om at kombinere et udlandsophold med studier, eller måske er du stadigvæk i gang med at overveje, hvilken vej du skal gå.

I denne måneds nyhedsbrev kan du læse mere om, hvordan du kan tage en anerkendt medicin uddannelse eller en anden sundhedsfaglig uddannelse i Polen. Du kan også læse mere om, hvordan du kan vinde et studielegat til et studieår i udlandet med EF Education First, hvis du tilmelder dig inden 24. maj.

Leder du efter en uddannelse, der kan passe ind i en travl hverdag, er fjernundervisning måske noget for dig, mens et højskoleophold er perfekt til at teste dig selv og dine evner, inden du søger ind på en uddannelse.

God fornøjelse!Nåede du ikke at søge ind via kvote 2? Selvom vi nu er gået ind i april, har du stadig masser af muligheder for at komme i gang med din uddannelse i år. Overvejer du et brancheskift her og nu, er uddannelserne som advokatsekretær eller Makeup Artist Skolen måske noget for dig. Her får du en målrettet uddannelse på kort tid.

Vil du være en af fremtidens nøglemedarbejdere? Så overvej at læse til IT/computeringeniør i udlandet gennem KILROY Education eller skræddersy din uddannelse til dine karrieredrømme på Tradium i Randers. Der er også en plads i solen til dig, der vil have en kreativ designuddannelse. Start din karriere med en anerkendt bacheloruddannelse på Marbella Design Academy..

Finder du ikke din drømmeuddannelse i nyhedsbrevet? Så tag uddannelsestesten her på Studentum og bliv inspireret til, hvilken vej du skal gå! Der er mange veje til din drømmeuddannelse. I denne måneds nyhedsbrev er der masser af inspiration til uddannelser på forskellige niveauer og i både ind - og udland. Er du fast besluttet på en karriere i erhvervslivet? Så får du en perfekt adgangsbillet med en uddannelse fra Erhvervsakademi Sydvest. Her er iværksætteri og innovation nøgleord for din studietid. Overvej også at tage HG fra online på Niels Brock.

Af andre spændende uddannelsesmuligheder i nyhedsbrevet er de anerkendte designuddannelser på Marbella Design Academy, uddannelser med fart på til lands, til vands og i luften hos Hjemmeværnet og professionsuddannelser på UCC for dig, der vil arbejde med mennesker.

Læs nyhedsbrevet og bliv inspireret!Vil du ud og opleve verden, interesserer du dig for det alternative, kreative og kunstneriske eller går du måske efter en karriere i erhvervslivet? I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse mere om, hvordan du kan udfordre dig selv i mødet med nye kulturer og mennesker i udlandet, når du tager på sprogskole med EF Education First. Eller hvad med en uddannelse i Hjemmeværnet, der giver dig mulighed for at rejse ud til verdens brændpunkter.

Er du på udkig efter en uddannelse herhjemme, der kickstarter din karriere, kan du også læse mere om de mange uddannelsesmuligheder på Erhvervsakademi Sjælland. I nyhedsbrevet finder du også læse om, hvordan du kan komme nærmere din drømmeuddannelse ved at tage et ophold på Odder Højskole. Det er også nu, du skal til at melde dig til, hvis du vil sikre dig en plads på uddannelsen til ansigtszoneterapeut ved TKZ Skolen til august!Er 2013 det år, hvor du skal i gang med din drømmeuddannelse? Drømmer du for eksempel om et hurtigt brancheskift, er det nu, du har chancen. På Advokatsekretærernes Uddannelsescenter starter næste holde allerede den 31. januar. I nyhedsbrevet her for januar kan du også læse om, hvordan:

  • Du får en studentereksamen i det tempo, du ønsker, på Akademisk Studenterkursus i København
  • Du kan gøre en forskel med en pædagoguddannelse fra Professionshøjskolen UCC i Sydhavnen
  • Du får en internationalt anerkendt makeup artist uddannelse på Fagskolen for Dekorativ Kosmetik
  • Du kan vælge mellem sprogskoleophold i 15 forskellige lande med EF Education First

Her på studentum.dk finder du også et landets største udvalg af uddannelser på alle niveauer. Klik dig rundt og find den rigtige uddannelse for netop dig!
Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide