Vis studentum.dk som: Mobile

Studentums nyhedsbrev

Vil du vide mere om uddannelse?

Studentum tilbyder relevant information til dig som vil studere eller allerede er i gang med et studie. I vores nyhedsbrev kan du læse om studierelevante emner som eksempelvis:

  • Tips om nye uddannelser
  • Smarte løsninger for dig som studerende
  • Vigtige begivenheder
  • Information om boligforhold for studerende
  • Rabatter og tilbud
  • Vigtige ting at tænke på som studerende

Dette er bare et lille udvalg af hvilken slags information vi kan tilbyde dig. Er du interesseret skal du blot registrere dig med din mailadresse. Vær opmærksom på at du altid kan vælge at afmelde din interesse.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Ønsker du at afmelde dig Studentums nyhedsbrev?
  Er du allerede medlem? Klik her og log ind og se dine indstillinger  


Nyhedsbrev - arkivVil du tage en designuddannelse og samtidig blive bedre til både spansk og engelsk? Så er chancen her nu. På Marbella Design Academy kan du tage din SU med til Spanien og tage en BA i modedesign, grafisk design eller boligindretning. Undervisningen foregår på engelsk og du kommer til at læse i et dynamisk miljø i et skønt klima.

Med de nye år rundt om hjørnet, er du måske ved at overveje, om det er nu, du skal tage springet og begynde på din uddannelse. Her i nyhedsbrevet kan du foruden uddannelserne på Marbella Design Academy læse om, hvordan du bliver klar til din drømmeuddannelse ved at tage et AVU kursus eller HF enkeltfag ved VUC Flex eller en studentereksamen på kun to år på Akademisk Studenterkursus.

Læs også om Danmarks bedste sundhedsuddannelser på Lasota Terapi Akademi, der alle er med jobgaranti, eller hvordan du skifter spor i din karriere med en uddannelse som advokatsekretær.Har du en eventyrer i maven? I denne måneds nyhedsbrev, kan du læse mere om en masse spændende uddannelser, der bringer dig ud i verden. Læs for eksempel om:

  • Hvordan du kommer højt op og flyve med en pilotuddannelse hos Billund Air Center
  • Hvordan en uddannelse på Hjemmeværnsskolen styrker din personlige profil
  • Hvordan du kan tage din SU med til udlandet og få en BA i Spanien eller Australien

Find også ud af, hvilke spændende jobmuligheder du får med en uddannelse som advokatsekretær i rygsækken.

God fornøjelse - og held og lykke med at finde din drømmeuddannelse!Denne måneds nyhedsbrev står i det kreatives tegn. Her finder du spændende uddannelser inden for design. Læs for eksempel mere om, hvordan du får en BA i Design i Spanien eller uddanner dig til beklædningsdesigner i Aalborg. Du kan også læse mere om, hvordan et ophold på Krabbesholm Højskole bringer dig nærmere din uddannelse inden for kunst, arkitektur eller design.

Er du mere til eventyr og rejser, er det også nu du skal slå til og søge om optagelse på den SU-godkendte pilotuddannelse i Billund. Læs nyhedsbrevet og bliv klogere på dine uddannelsesmuligheder!Brænder du for sund kost og en grøn livstil? Lige nu kan du blive certificeret som kostpilot via fjernundervisning ved Kostakademiet til halv pris. Læs mere om hvordan her i denne måneds nyhedsbrev. Er du i stedet til hip hop og street, er den 1-årige Hip Hop og Urban danseuddannelse måske noget for dig.

Er du klar til nye udfordringer og muligheder, kan du i nyhedsbrevet også finde den sprogrejse, du drømmer om ved EuroStudy International, og hvordan du får en bacheloruddannelse inden for den designretning, du brænder for, i smukke Marbella.

Mangler du det fag, der skal til for at komme ind på din drømmeuddannelse? Så er HF enkeltfag via fjernundervisning måske noget for dig. Åbn nyhedsbrevet og find den uddannelse, du leder efter.Sommerferien er snart ovre, og måske går du og overvejer, om det er nu, du skal i gang med en ny uddannelse. I august måneds nyhedsbrev her fra Studentum finder du en masse inspiration til uddannelsesmuligheder, du måske slet ikke vidste eksisterede - og som kan bringe dig tættere på den karriere, du drømmer om.

Indenfor sundhed og omsorg kan du bl.a. læse mere om uddannelserne på SOSU C og Den Danske Zoneterapeut Skole. Vil du styrke dine kompetencer inden for iværksætteri og kreativitet er et ophold på Ryslinge Innovationshøjskole måske noget for dig.

Disse er blot nogle af de muligheder, du kan læse om i denne måneds nyhedsbrev. Her på Studentum finder du også mange flere uddannelser inden for de områder, der interesserer dig. Held og lykke med at finde din drømmeuddannnelse!Er du en af de mange unge, der har tænkt sig at bruge sommerferien på at finde den helt rigtige uddannelse for dig? I denne måneds nyhedsbrev giver vi dig masser af gode idéer til din fremtid.

Du kan læse om så forskellige uddannelser som pilot, zoneterapeut og akupunktør foruden den helt unikke mulighed for at få en international bacheloruddannelse i Design i skønne Marbella. Mangler du lidt endnu, før du kan søge ind på en videregående uddannelse, kan du også læse mere om uddannelsesmulighederne på Aalborg Studenterkursus.

God fornøjelse - vi håber, du finder den uddannelse, du drømmer om.Sommerferien nærmer sig, og lige nu er der skrap konkurrence om efterårets uddannelsespladser. Ved du ikke endnu, hvad du skal søge ind på, finder du flere spændende forslag her i juni måneds nyhedsbrev.

Er du til action og eventyr, er en uddannelse i Forsvaret eller måske en af de maritime uddannelser ved Det Blå Danmark måske noget for dig. Det er også nu du skal slå til, hvis du vil have en alternativ uddannelse som for eksempel parterapeut, sexolog eller massør med ekspertise i alt fra idræts - til ansigtsmassage.

Klik dig ind på nyhedsbrevet og find netop din drømmeuddannelse.Så er maj måneds nyhedsbrev klar med masser af ny inspiration til netop dit uddannelsesvalg. I denne måned kan du bl.a. læse om eftertragtede massør - og andre alternativ behandler uddannelser og spændende uddannelsesmuligheder på bachelorniveau under fremmede himmelstrøg inden for både design og naturvidenskab.Livsstil og velvære er i centrum i denne måneds nyhedsbrev, hvor du finder spændende uddannelser inden for dans, sprog, alternativ behandling og meget mere i både ind - og udland. Finder du ikke den uddannelse, du leder efter i nyhedsbrevet, kan du også nemt og hurtigt søge efter din drømmeuddannelse blandt de mange muligheder her på studentum.dk. Tag f.eks. vores uddannelsestest og bliv klogere på dit studievalg.Foråret er på vej, og måske er du en af de mange unge, der lige nu er på udkig efter netop din drømmeuddannelse? I denne måneds nyhedsbrev finder du inspiration til uddannelsesmuligheder, du måske slet ikke havde tænkt på før.

Har du for eksempel en sportsmassør, indretningsarkitekt, makeup artist eller modedesigner gemt i maven, er muligheden dig nu. I nyhedsbrevet finder du nemlig uddannelser, der kan kickstarte din karriere i netop den retning. Er du mere til eventyr og nye udfordringer, er en uddannelse i Hjemmeværnet eller et sprogskoleophold i udlandet måske noget for dig.Så er det nu, du skal slå til, hvis du vil starte din karriere i en international virksomhed med et stærkt brand. Den 10. februar er der nemlig ansøgningsfrist, hvis du vil sikre dig en af de eftertragtede elevpladser hos Novo Nordisk.

Find ud af hvordan du søger i denne måneds nyhedsbrev. Her er der også noget for dig, der vil på sprogskole i udlandet eller måske tage en hel designuddannelse i smukkke Spanien. Sidst men ikke mindst kan du i nyhedsbrevet også læse mere om, hvordan du kan få en anerkendt massøruddannelse på en af landets ældste massageskoler eller tage de fag, som du mangler for at søge ind på din drømmeuddannelse.Velkommen til 2012 og et nyt år med nye muligheder. Denne måneds nyhedsbrev er for dig, der vil opleve verden og blive bedre til sprog. Enten ved at tage et sprogkursus i udlandet eller måske en hel uddannelse inden for design. Januarnyhedsbrevet er også for dig, der drømmer om at blive zoneterapeut eller arbejde med administration.

Se om der er noget for dig!
Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide