Vis studentum.dk som: Mobile

Studentums nyhedsbrev

Vil du vide mere om uddannelse?

Studentum tilbyder relevant information til dig som vil studere eller allerede er i gang med et studie. I vores nyhedsbrev kan du læse om studierelevante emner som eksempelvis:

  • Tips om nye uddannelser
  • Smarte løsninger for dig som studerende
  • Vigtige begivenheder
  • Information om boligforhold for studerende
  • Rabatter og tilbud
  • Vigtige ting at tænke på som studerende

Dette er bare et lille udvalg af hvilken slags information vi kan tilbyde dig. Er du interesseret skal du blot registrere dig med din mailadresse. Vær opmærksom på at du altid kan vælge at afmelde din interesse.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Ønsker du at afmelde dig Studentums nyhedsbrev?
  Er du allerede medlem? Klik her og log ind og se dine indstillinger  


Nyhedsbrev - arkivOvervejer du en uddannelse i det nye år? I december måneds nyhedsbrev finder du et miks af uddannelser på alle niveauer. Her er der både noget for dig, der mangler et eller flere fag for at kvalificere dig til din drømmeuddannelse til videregående uddannelser herhjemme og i udlandet for dig, der går efter en international karriere inden for design eller business.

Er du til det mere kreative, er den professionelle fotolinje med den anerkendte fotograf Morten Rygaard på Nørgaards Højskole måske noget for dig - lige nu har du mulighed for at sikre dig et legat, der dækker dit ophold. Læs mere om hvordan i nyhedsbrevet!Har du altid drømt om at komme til at styre et skib og leve på vandet. Hos Det Blå Danmark finder du en bred vifte af internationalt anerkendte maritime uddannelser - og det nu, du skal melde dig til, hvis du vil sikre dig en plads til Ship Game den 17. november. Vil du i stedet have en karriere i tradingbranchen, er det Trade Game den 24. november, du skal melde dig til.

I denne måneds nyhedsbrev er der også masser af inspiration til dig, der vil noget andet end en karriere på havet. Vi har nemlig samlet et spændende udbud af uddannelser inden for design, musik og alternativ behandling.
Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide