Vis studentum.dk som: Mobile

Studentums nyhedsbrev

Vil du vide mere om uddannelse?

Studentum tilbyder relevant information til dig som vil studere eller allerede er i gang med et studie. I vores nyhedsbrev kan du læse om studierelevante emner som eksempelvis:

  • Tips om nye uddannelser
  • Smarte løsninger for dig som studerende
  • Vigtige begivenheder
  • Information om boligforhold for studerende
  • Rabatter og tilbud
  • Vigtige ting at tænke på som studerende

Dette er bare et lille udvalg af hvilken slags information vi kan tilbyde dig. Er du interesseret skal du blot registrere dig med din mailadresse. Vær opmærksom på at du altid kan vælge at afmelde din interesse.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Ønsker du at afmelde dig Studentums nyhedsbrev?
  Er du allerede medlem? Klik her og log ind og se dine indstillinger  


Nyhedsbrev - arkivVelkommen til Studentums nyhedsbrev for december 2009, hvor du kan læse om nyheder og udviklinger indenfor uddannelse. Julen nærmer sig med hastige skridt. Det betyder afslapning og juleferie for nogen og travlhed samt eksamen for andre. Nogen skal måske endda bruge de næste uger til at finde frem til drømmeuddannelsen, som enten skal påbegyndes til februar 2010 eller til sommer næste år. Er det sidste tilfældet, er der masser af inspiration at hente i denne måneds nyhedsbrev, og er man ikke under et sådant pres, er der fokus på studierelevante nyheder for enhver smag.Velkommen til Studentums nyhedsbrev, november 2009, hvor du kan læse om nyheder og udviklinger indenfor uddannelse. I denne udgave af nyhedsbrevet kan du læse en masse om forskellige skoler i Danmark, om at studere i Australien, om konkurrencer, hvor du kan vinde et gavekort på 500 kr. til Arnold Busck og meget mere. God fornøjelse! Hvis du har kommentarer til nyhedsbrevet, er du velkommen til info@studentum.dkVelkommen til Studentums nyhedsbrev, oktober 2009, hvor du kan læse om nyheder og udviklinger indenfor uddannelse. I oktobers udgave af nyhedsbrevet har vi valgt at sætte fokus på en række skoler, som netop nu er i søgefeltet for mange studiesøgende. Samtidig er der sket store udviklinger indenfor Studentum som søgemaskine i de seneste måneder, ligesom vores services og berøringsflade er øget gevaldigt. Og det kan du selvfølgelig også læse en masse om på de følgende sider. God fornøjelse Hvis du har kommentarer til nyhedsbrevet er du velkommen til at maile os på info@studentum.dkVelkommen til Studentums første officielle nyhedsbrev, hvor du kan læse om nyheder og udviklinger indenfor uddannelse. I septembers udgave af nyhedsbrevet har vi valgt at sætte fokus på en række skoler, som netop nu er i søgefeltet for mange studiesøgende. Samtidig er der sket store udviklinger indenfor Studentum - vores services og berøringsflade - på det seneste, og det kan du selvfølgelig også læse en masse om på de følgende sider. God fornøjelse
Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide