Vis studentum.dk som: Mobile

Sådan tiltrækker I internationale studerende

Tiltræk studerende fra hele verden

At skulle vælge studie er en stor beslutning, og den bliver kun proportionelt sværere, når man som studerende overvejer at læse i udlandet. Dette giver næsten sig selv. I Danmark har vi dog brug for dygtige, udenlandske studerende, og vi står altså over for en kæmpe opgave, når det kommer til at tiltrække netop dem til vores lille land her mod nord. Så, hvilke studieparametre er vigtige for de unge mennesker, der skal pakke kufferten, og hvordan imødekommer vi dem bedst? Læs med her og få svaret. 

Mange studerende vælger at rejse ud i verden, når de skal studere. Det gælder både i forhold til enkle semestre og hele uddannelser. Hvor de korte forløb hovedsageligt gennemføres for oplevelsens skyld, så viser en undersøgelse, foretaget af det britiske uddannelsesmedie QS, at tre parametre gør sig særligt gældende, når unge mennesker vælger at læse en hel uddannelse ude i verden:  

Faglig kvalitet

JobmulighederGlobalt netværk

Internationale studerende tiltrækkes altså af en uddannelse i udlandet, hvis de oplever, at denne netop er af høj, faglig kvalitet, og hvis den i sidste ende leder til gode og givende jobmuligheder. Samtidig er det enormt vigtigt for de kommende studerende, at de får muligheden for at opbygge og blive en del af et internationalt netværk. 

Som uddannelsesudbydere er det dermed jeres opgave at give de internationale studerende denne fornemmelse, så Danmark fortsat vil være en værdifuld destination for verdens mange studerende. 

Herunder giver vi jer nogle bud på, hvordan I bedst imødekommer de internationale studerendes behov: 

Sådan sikrer I at levere

høj faglig kvalitet

Sørg for, at jeres lærings-strategier og -metoder afspejler jeres sammensætning af studerende. 

Metoderne skal tage afsæt i de studerendes behov og samtidig imødekomme globale trends og teknologisk udvikling.  

Sådan giver I de studerende  de bedste jobmuligheder

Sørg for at styrke de studerendes evne til at kunne indgå i interkul-turelle sammenhænge. Giv dem kommunikativt & tekniskt skillset.

Arrangér netværksmøder, praktikker og virksomhedsbesøg, så de bliver erhvervsparate.  

Sådan faciliterer I gode

netværksmuligheder

Sørg for, at du studerende hurtigt kan indgå i både sociale og mere netværksorienterede studiemiljøer. 

Arrangér studiecaféer, sociale arrangmenter, buddy programmer mv. Sørg for, at I har et velfungerende studiemiljø, hvor de studerende falder til.

De kommende studerende er vant til at afsøge al information på internettet, og I kan derfor med fordel skabe en god brand identity, hvor I netop italesætter de kvaliteter og parametre som de efterspørger. Vis gerne, hvordan I tilrettelægger læringen i et internationalt miljø, highligt noget af det, der adskiller jeg fagligt fra andre og vis, hvordan I kobler erhvervslivet med jeres studerende.

Vis også gerne noget af alt det sociale I laver og faciliterer hos jer. Allt sammen er det med til at, I bliver den foretrukne destination for de internationale studerende. 

Vil du vide mere om os?
Udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig og fortæller mere om, hvordan vi hjælper jer i kontakt med de rette studiesøgende.
This field is used for controlling automatic form submits. Please leave it blank:
Dine informationer gives ikke videre til andre og tilføjes ikke mailinglister eller lignende.

Senest opdateret: 11 dec 2018