Vis studentum.dk som: Mobile

3 tips: Sådan svarer I bedst interesserede studerende

Der er benhård konkurrence om de fremtidige studerende. De unge i dag har så mange muligheder, og det handler derfor om, at I gør jer selv - som uddannelsesinstitution - så attraktive som overhovedet muligt. I må vise dem, at I netop er det rigtige sted for dem.

Og hvordan gør I så bedst det? Det giver vi jer vores 3 bedste bud på her.

1. Svar først

Når unge vælger at bruge studentum.dk som platform for at finde deres fremtidige drømmeuddannelse, så er der overvejende sandsynlighed for, at de overvejer at kontakte flere uddannelsesinstitutioner i én og samme omgang. De vil gerne være sikker på at træffe det rette valg, og det er i høj grad jeres interaktion med dem, der gør forskellen.

Derfor giver det pote at svare dem, lige når I modtager deres info request. Ved at gøre jeres for at være den første institution til at svare giver I dem et indtryk af, at I er tilgængelige og står klar til at hjælpe dem. Samtidig kan en hurtig respons også gøre, at I får gang i en længere dialog inden de andre overhovedet når at svare. På den måde kan I gøre jeres for aktivt at forøge jeres optag på netop jeres uddannelse.

2. Gør det personligt

Gør gerne en dyd ud af at gøre interaktionen med potentielle studerende så personlig som muligt. At vælge uddannelse er et stort og vigtigt valg, og de unge har brug for, at de netop bliver set og hørt i den proces. Selvom standardsvar både er nemmere og hurtigere, så gavner det altså ikke jeres optagelsesprocent, da de har brug for at mærke mennesket i den anden ende.

Det er også vigtigt at holde sig for øje, at dem, der tager kontakt måske ikke er helt parate til at tilmelde sig på det tidspunkt. De har måske nogle spørgsmål, som de gerne vil have svar på for at sikre sig, at I er det rigtige valg for dem.

3. Følg op

I må ikke miste modet, hvis de unge - der har sendt en info request - ikke svarer, når I vender tilbage til dem. Tøv ikke med at ringe til dem eller send dem endnu en e-mail.

Det er med til at vise de potentielle studerende, at I er interesserede i dem og deres outreach alvorligt. Selv hvis de vælger ikke at studere hos jer, så har I stadig gjort en god figur.

Vil du vide mere om os?
Udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig og fortæller mere om, hvordan vi hjælper jer i kontakt med de rette studiesøgende.
This field is used for controlling automatic form submits. Please leave it blank:
Dine informationer gives ikke videre til andre og tilføjes ikke mailinglister eller lignende.

Senest opdateret: 13 jun 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 15-10-2019

Danish Students Abroad - What and where do they study?

It is becoming increasingly popular for young people to take a part or all of their studies abroad. But what study programmes and destinations are the most popular amongst Danish students? Get the answers here! 

Læs mere
Sidst opdateret 19-06-2019

Tiltræk flere studerende med virtuelt åbent hus

Hvad skal man uddannelsesinstitution gøre for at tiltrække internationale studerende og studerende fra andre dele af Danmark? Svaret er: Virtuelt åbent hus. 

Læs mere
Sidst opdateret 07-08-2019

Unge vælger uddannelse der åbner op for jobmuligheder

89% af unge har jobmulighederne med i overvejelserne når det kommer til deres fremtidig uddannelse.

Læs mere
Sidst opdateret 11-10-2019

3 grunde til, at e-learning er fremtiden

E-learning er fleksibelt og tilgængeligt for alle. Læs med her og få tre bud på, hvorfor I skal udbyde onlineundervisning. 

Læs mere
Sidst opdateret 14-06-2019

Brug studerende som ambassadører for jeres skole

Der er mange fordele ved at bruge jeres nuværende studerende som ambassadører for jeres instititution. Læs med her, hvordan I bedst kommer i gang med et ambassadørprogram lige her. 

Læs mere
Sidst opdateret 15-10-2019

Mest søgte uddannelser i udlandet blandt danske unge

Flere og flere danske unge ønsker at tage hele eller dele af deres uddannelse i udlandet. Men hvilke uddannelser og destinationer er de mest populære blandt danske studererende?  Studentum.dk har foretaget en undersøgelse, og her kan du se top 5 over mest eftertragtede uddannelser i udlandet blandt danske studerende. 

Læs mere