Vis studentum.dk som: Mobile

3 grunde til, at e-learning er fremtiden

Vi lever i digitaliseringens tid, hvor teknologiske udviklinger åbner op for nye, utallige muligheder og løsninger. Det gør sig bestemt også gældende i forhold til studerendes uddannelsesmuligheder. Danmarks unge mennesker har i dag mulighed for at uddanne sig hvor som helst og når som helst. Og fleksibiliteten heri er bestemt også noget, der tiltaler dem. 

Der kan derfor være god ræson i at udbyde fag som onlineundervisning. For jer - som uddannelsesinstitution - vil det både betyde, at I vil kunne skære ned på omkostningerne til klasseundervisning, mens I også kan tilbyde jeres studerende dét de gerne vil have. 

Her giver vi jer tre bud på, hvorfor I skal implementere e-learning i jeres undervisningsudbud.

1. E-learning giver den studerende en helt ny fleksibilitet

Onlineundervisning er ideelt grundet den medfølgende fleksibilitet. Ikke nok med, at den studerende kan komme i gang med at studere så længe de bare har en computer og en internetforbindelse, så kan de faktisk også lære i deres eget tempo og på egne præmisser. 

De kan gå til og fra studierne ligesom de ønsker det, mens de også kan repeterere pensum i det omfang de nu engang har brug for det. Det giver dem både en god balance mellem studie og fritid, mens det faktisk også er med til at give dem god færdigheder indenfor time management. 

2. E-learning giver den studerende en tilpasset undervisning

Fordi onlineundervisningen er så fleksibel som den er, så kan den tilpasses den enkelte studerendes behov og færdigheder. Fordi der ikke sidder et helt fyldt klasseværelse - som i konventionel klasseundervisning - så er det nemmerer for underviseren at identificere den enkelte studerendes styrker og svagheder. 

Samtdig giver undervisning via internettet også adgang til anden form for undervisningsmateriale såsom videoer, billeder og e-bøger. Alt dette er tilgængeligt døgnet rundt og kan tilpasses den enkeltes læringsstil, så de bedste resultater opnås.

3. E-learning giver adgang til et fælles forum

Som nævnt ovenfor, så er én af de helt store fordele ved e-learning fleksbiliteten. Ud over, at den studerende kan lære i sit eget tempo, så får denne også adgang til et fælles forum, der også kan gavne indlæringen markant. Fordi alt er tilgængeligt online, så kan den studerende få svar på sine spørgsmål uanset tidspunktet på døgnet, ligesom der er mulighed for at spare med andre studerende. Det kan være med til at øge både læringen og engagementet. 

Vil du vide mere om os?
Udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig og fortæller mere om, hvordan vi hjælper jer i kontakt med de rette studiesøgende.
This field is used for controlling automatic form submits. Please leave it blank:
Dine informationer gives ikke videre til andre og tilføjes ikke mailinglister eller lignende.

Senest opdateret: 11 okt 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 14-06-2019

Brug studerende som ambassadører for jeres skole

Der er mange fordele ved at bruge jeres nuværende studerende som ambassadører for jeres instititution. Læs med her, hvordan I bedst kommer i gang med et ambassadørprogram lige her. 

Læs mere
Sidst opdateret 15-10-2019

Mest søgte uddannelser i udlandet blandt danske unge

Flere og flere danske unge ønsker at tage hele eller dele af deres uddannelse i udlandet. Men hvilke uddannelser og destinationer er de mest populære blandt danske studererende?  Studentum.dk har foretaget en undersøgelse, og her kan du se top 5 over mest eftertragtede uddannelser i udlandet blandt danske studerende. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-06-2019

3 tips: Sådan svarer I bedst interesserede studerende

Der er benhård konkurrence om de fremtidige studerende. Få derfor de bedste tips til, hvordan du får dem til at vælge jeres institution lige her. 

Læs mere
Sidst opdateret 07-08-2019

Unge vælger uddannelse der åbner op for jobmuligheder

89% af unge har jobmulighederne med i overvejelserne når det kommer til deres fremtidig uddannelse.

Læs mere
Sidst opdateret 15-10-2019

Danish Students Abroad - What and where do they study?

It is becoming increasingly popular for young people to take a part or all of their studies abroad. But what study programmes and destinations are the most popular amongst Danish students? Get the answers here! 

Læs mere
Sidst opdateret 19-06-2019

Tiltræk flere studerende med virtuelt åbent hus

Hvad skal man uddannelsesinstitution gøre for at tiltrække internationale studerende og studerende fra andre dele af Danmark? Svaret er: Virtuelt åbent hus. 

Læs mere