Profilér jeres virksomhed for tusindvis af unge og tiltræk morgendagens talenter

Mød en virksomhed

Mød en virksomhed

Er jeres virksomhed med i deres overvejelser?
Mød en virksomhed er direkte Employer Branding og en adgang til tusindvis af unge studiesøgende. Udfyld kontaktformularen neden for og hør mere om, hvordan I kan profilere jeres virksomhed.
This field is used for controlling automatic form submits. Please leave it blank:
Dine informationer gives ikke videre til andre og tilføjes ikke mailinglister eller lignende.
I 2018 igangsatte vi et nyt koncept ”Mød en virksomhed” på Studentum.dk. Konceptet består af en artikelserie, hvor I som virksomhed har mulighed for at profilere jeres ansatte helt gratis i et kort interview på vores online platform.

I får:

  • Gratis Employer Branding
  • Unik mulighed for at brande jer som en interessant, fremtidig virksomhed for unge i alderen 14-28 år
  • Eksponering for op mod 100.000 unge studiesøgende
  • Fri mulighed for at vælge, hvilke ansatte og stillinger I ønsker at profilere. 

Målsætningen er, at sektionen skal være med til at skabe bro mellem uddannelses- og arbejdsmarkedet og inspirere unge i forhold til deres uddannelses- og karrierevalg.

Derudover er det en mulighed for, at I tage unge med om bag kulisserne i jeres virksomhed og være med til at skabe et nuanceret billede af, hvad man kan forvente sig som færdiguddannet. 

I kan besøge siden her. 

Om Studentum.dk

Vi hjælper unge med at finde deres drømmeuddannelse

Studentum.dk er en del af Educations Media Group, som er Nordeuropas største uddannelsesportal. Hos Studentum.dk arbejder vi for at være den foretrukne stifinder og guide i uddannelsesjunglen for både kommende, nye og mere erfarne studerende i Danmark.

Vi samler hele markedet

Studentum.dk er først og fremmest en online søgetjeneste, der samler udbuddet over markedets uddannelsesmuligheder. Det gælder både ungdoms- og videregående uddannelser, højskoleophold, high-school og udveksling m.m. Her kan besøgende danne sig det nødvendige overblik og sammenligne de mange muligheder, som uddannelsesmarkedet er afspejlet af i dag.

Derudover har vi vores egen kommunikationsafdeling og redaktion. Her skaber vi kreativt og relevant indhold til vores brugere for at skabe trafik til vores side samt inspirere og vejlede dem i forhold til deres uddannelse- og karrierevalg.  

I januar 2019 har vi over 113.000 besøgende, der søger information og henter inspiration på vores online platform, og vi arbejder hver dag hårdt for at skabe den bedste platform for vores brugere.

Vi hjælper allerede et bredt udsnit af Danmarks største virksomheder

Senest opdateret: 06 mar 2019