Studieretning
Uddannelsestype
Sted

Ledige stillinger hos Educations.com Media Group

Find dit nye job hos Studentum.dk

Er du vores nye digitale kommunikationsassistent?

Educations.com Media Group (EMG) er markedsleder inden for digital markedsføring af uddannelser. Vores vision er at hjælpe alle i verden med at finde den rette uddannelse. Vi er en international virksomhed med 125 medarbejdere fordelt rundt om i Europa. Lige nu søger vi to skarpe kommunikationsstuderende til vores kontor i København.

Læs mere om EMG her: www.about.educations.com.

Det søger vi hos dig

Som digital kommunikationsassistent hos os er det et absolut must, at du:

  • Brænder for kommunikation og for at skrive til nettet
  • Går op i detaljen, da vi sætter en ære i at yde kvalitet og god service
  • Vil styrke dine kompetencer inden for digital markedsføring og journalistik
  • Studerer på en videregående uddannelse i kommunikation, journalistik eller IT

Kendskab til SEO og online marketing samt let billedredigering i Photoshop er et stort plus. I dag er vi seks engagerede medarbejdere i et åbent og uformelt kontormiljø, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Arbejder du selvstændigt, og har du et drive udover det sædvanlige - så er det dig vi søger!

Dine muligheder hos os

Stillingerne som digital kommunikationsassistent er på 15 til 20 timer om ugen og giver dig hands-on erfaring med SEO, content marketing og webjournalistik. Du kommer til at arbejde med vores to danske medier: Studentum.dk og Finduddannelse.dk, hvor du primært vil blive tilknyttet det ene.

Dine arbejdsopgaver bliver primært:

  • Tekstproduktion og SEO for vores kunder på begge sites
  • Interviews og reportager til kundeprofiler
  • Oprettelse af forside- og sponsorannoncer for kunder
  • Tekstproduktion til kategorier og søgninger på begge sites

Foruden indsigt i best-practice og international erfaring inden for digital markedsføring af uddannelser, tilbyder vi grundig oplæring og løbende feedback fra vores to webredaktører. Du vil desuden arbejde tæt med hele det danske team og samtidig få egne ansvarsområder samt frihed til at løse opgaverne.

Lyder det som dig?

Send din ansøgning samt CV mærket ’Digital kommunikationsassistent’ til webredaktør Marie Tidemand på marie.tidemand@finduddannelse.dk senest onsdag den 4. januar 2017. Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Marie på telefon +45 69911555.

Vi tager også altid gerne imod uopfordrede ansøgninger. Brænder du for enten online kommunikation, viralt content, konverteringsoptimering eller salg? Send en mail med CV og ansøgning til info@studentum.dk

Senest opdateret: 20 dec 2016

Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i udviklingen og dine muligheder på uddannelsesområdet.