Interesse-anmeldelse - Forum

17-10-2008 15:16   Rasmus Hansen
Hej! Er der nogle der ved hvordan interesse-anmeldelserne fungerer? Hvad gør man og hvem modtager dem? Hilsen Rasmus.

RE: Interesse-anmeldelse
17-10-2008 15:51   Studentum
post Hej Rasmus. Når du har fundet én eller flere uddannelser du er interesseret i, klikker du på funktion-knappen øverst på siden: "Bestil information" eller se nederst på siden: "Forespørgsel efter information" Ved at udfylde og sende denne formular, på studentum.dk, videresendes din kontaktinformation til den skole du er interesseret i. Skolen vil derefter kontakte dig med yderligere oplysninger via e-mail, telefon eller post. Alt i alt en god funktion, der giver dig mulighed for at sammenligne udvalgte uddannelser, skoler, uddannelsesforløb og studiemiljø, derudover kommer du i direkte kontakt med den skole du ønsker. God fornøjelse! Mvh. Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide