Hvad er studentum? - Forum

28-10-2008 11:11   Jannick Pilgaard
Hej Studentum! Jeg forstår ikke helt om i er en skole eller om i er studievejledere? Hilsen Jannick.

RE: Hvad er studentum?
28-10-2008 11:29   Studentum Danmark
Hej Jannick. Tak for dit spørgsmål! Studentum er en søge-tjeneste der udbyder uddannelser i Danmark og i udlandet. Vi hjælper studerende og uddannelsessøgende med at finde uddannelser og udlandsstudier. Vi er ikke en skole og vi er ikke studievejleder. Vi har mange års erfaring med uddannelser i skandinavien, vi skaber direkte kontakt mellem dig og den skole du ønsker optagelse hos eller information fra. Du skal blot søge på vores tjeneste og dernæst udfylde en interesse-anmeldelse, som vi sender direkte til skolen. Alle er altid velkomne til at ringe eller maile til Studentum Danmark.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide