Søger frisør uddannelse - Forum

03-01-2011 15:23   aza30
Hvis du er voksen og har tilstrækkelig erhvervserfaring indenfor området, er der gode muligheder for at tage uddannelsen som voksenforløb. Uddannelsestiden bliver da kortere. Kan jeg finde en voksenuddannelse som frisør og tager mindre end 2 års uddannelse ?? men ikke den der koster 55 000 kr.. MVH Azadeh

RE: Søger frisør uddannelse
03-01-2011 16:09   Studentum

Har du erhvervserfaring indenfor faget kan eventuelt tage frisøruddannelsen ved at følge et særligt forløb med skoleundervisning og praktik. Skolen foretager en individuel vurdering af dine kvalifikationer og tilrettelægger dit uddannelsesforløb derefter.

Det er også muligt at få godskrevet dele af undervisningen, hvis du har relevante teoretiske og/eller praktiske erfaringer.

Har du ingen erfaring indenfor faget skal du have fat i en privat frisørskole for at klare uddannelsen på mindre end 2 år, og i dette tilfælde er prisleget omkring de 55.000 kr

mvh


Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide