Hvordan bliver man marinbiolog? - Forum

01-08-2010 16:33   Mikkel A

Hej, hvem som nu sidder og læser med :)
Jeg skal til og igang med 3.g HTX og er derfor begyndt at tænke på hvad jeg skal læse når jeg er færdig.
Jeg vil gerne være marinbiolog men ved ikke hvordan jeg bliver det, når jeg søger rundt på google bliver jeg altid henvist til intetsigende hjemmesider eller studentum.dk og Hawaii Pacific University.
Kan man ikke tage uddannelsen i Danmark?
Jeg kan nemlig huske at der for nogle år siden var en dansker der fik OWUSS stipendiet som studerede marinbiologi, mener det var på Syddansk men kan heller ikke finde noget på deres hjemmeside om det.

Håber der er en der ude der kan redegøre for hvordan jeg bliver marinbiolog :)

På forhånd tak


RE: Hvordan bliver man marinbiolog?
09-08-2010 16:26   Studentum

Hej Mikkel,

I modsætning til i mange andre lande er uddannelsen til marinebiolog ikke en separat uddannelse. Derfor vil du skulle søge ind på biologi og derefter specialisere dig.

Er du interesseret i en uddannelse som er målrettet imod marinebiologi fra dag et, findes der en specifik uddannelse i marinebiologi i Sverige - nærmere betegnet i Lund og Stockholm. Du kan også se flere udenlandske uddannelser her:

https://www.studentum.dk/soeg/marine-biology

Mvh


Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide